ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
beyazprenses
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Eylül 2008 13:12
Son Ziyaret:
23 Ekim 2008 14:35
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tuğba gökçen
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tuğba Gökçen..

SON 8 MESAJI

Yatak Odalarında Akvaryum

Bence sesi dışında bir zararı olmaz.

Tuzlu su çekimlerim

elinize sağlık mükemmeller .. sarı olna balık kelebek balığı değilmi? ileride tuzlu su akvaryumu kurarsam ilk alacağım balık türü.. devamını  bekliyoruz..

sizce normal mi?

Öncelikle hayırlı olsun. çok ufak bir kaplumbağa ise, kabuğunun yumuşaması ve değişmesi normal bence. kaplumbağalar için kabuk sertleştirici ilaçlar  var. onlardan kullan. mevsim değişikliğinde kabukları yumuşuyor çünki.. saygılar

Kuzum Leylanin resimleri :)

güzel bir beslenme programı var. benim babam etle besliyordu resmen :) 2 yıl (yaşarsa) sonra tekrar konuşmak isterim. büyüdüğünde haftada bir temizlik yetersiz olacak ve koku yapmaya başlıyacak. benim kapluşum baya BÜYÜDÜ. 5 yıldır bakıyorum ama artık bir yere sığmıyor.. 

Kuzum Leylanin resimleri :)
[QUOTE=MissSevda]Akvaryumun uzunluğu 40 metre genişliği 25, yüksekliğide 25. Su ısıtıcısı var içinde şuanlik hasta olduğu için derecesi 29 normalde 24de tutuyorum. Filtre kullanmıyorum gerekte duymuyorum. Kuruması için turtledocku var ama akvaryumunuzu kendiniz yapmak isterseniz camdanda yapabilirsiniz. Saklanması için ve kendini güvenli hissetmesi için sahte bitki kullandım. Suyun içinde dinlenmesi içinde bir taş var bayılıyo o taşa. Dibinin kumu olarak minik taşlardan kullandım. Bazen sindirim sistemi için bu taşlarıda yeme şansı oluyor. Kum kullanmayı tercih etmiyorum. Küçük yavru kaplumbağa için şu yüksekliliği 15 cm ideal oluyor. Akvaryum küçülmeye başlıyo yavaş yavaş daha büyüğüne bakmak gerek işte.
Unutmadan akvaryumunuzun üstü 50% kapalı olması gerekiyor yoksa hastalanabilir.
Yeme gelirsek daha öncede belirttiğim gibi tetra kullanmıyorum haftada 3 gün yemek veriyorum bunlar kedi yemi (kurulardan), marul, solucan, balık, böcek. Ara sıra evde sinek dolaşırsa onu yarı canlı olarak veriyorum bayılıyor onada, kaplumbağamın şekeri sinek diyebilirim. Akvaryumunuzda mutlaka yumurta kabuğu yada kuşların gagası için olan beyaz taştan bulunduruyorum canı istediğinde yiyor, çok ara sırada kurtulmuş böceklerden veriyorum. Hergün dikkatlice izliyorum tabi değişik haraket ediyormu diye. Ha unutmadan kuruması için spot kullanıyorum bu çok önemli. Kabuğunun iyi kuruması gerekiyor, yoksa mantar oluşuyor kabuğunda. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
[/QUOTE]
Eşlerimiz
Merhaba; Ben bir bayan olarak katılmalımıyım bu konuya acaba? Kafasi%20Karismis İş sizde bitiyor aslında. Ben de ilk başta temizliğinden korkmuştum ama fiyatlarıyla ilgili bir sıkıntı yaşamıyoruz. Temizliğide beraber yapıyoruz. Genelde beraber gidiyoruz satın almak için. Yapmanız gereken bir s.prensesin doğumuna şahit olmalarını sağlamak Kahkaha Eminim yavruları görünce fikri değişecektir. saygılar... 
Akvaryuma Müdahale Ne Sıklıkla yapılmalı
bence akvayumun oturmuş su düzeni, tamamen değiştirilmemeli. 2 Haftada bir dip temizliği yapılmalıdır. su % 100 değişince balıklar kesinlikle strese giriyor ve ölüyorlar. üzerinden su alınıp (yarısına kadar mesela) üzerine yeni su koyulması daha sağlıklı.
 
Yıkıldığım an! :(

 

       Çok büyük geçmiş olsun..Mutsuz

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.