ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yenibalık
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Mart 2024 01:53
Son Ziyaret:
08 Nisan 2024 14:08
Toplam Mesaj:
19 [0.42 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
15 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
balıkçı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

balıkçı

SON 10 MESAJI

Balığım Akvaryumdan Atladı
[QUOTE=JotaReis007]Bir daha olmaması için buhar camı, kapak veya evdeki herhangi bir uygun cisimle kapatın. Allah şifasını versin inşaAllah. Yapabileceğiniz akvaryuma bolca oksijen verip, havalanmasını sağlamak. Genel bir hastalık olmadığı için pek yapılacak bir şeyde yok. Japonlar nispeten daha dayanıklı. [/QUOTE][3)] balığım öldü malesef 2 gün yaşadı :(

[QUOTE=muratdeg]Bekleyeceksiniz, yapacak başka bir şey yok. Sıçramamaları için önlem alın. Buhar cam ya da kapak edinin.[/QUOTE] öldü malesef ama artık kapaksız bırakmıycam
Balığım Akvaryumdan Atladı
[QUOTE=JotaReis007]Balığın türü ney ve kaç dakika havasız kaldı acaba ? [/QUOTE] kaç dakika bilmiyorum çünkü dışarıdan eve geldiğimde gördüm japon balığı
Balığım Akvaryumdan Atladı
Balığım akvaryumdan atlamış baktığımda ölmüş gibi gözüküyodu elime aldım kıpırdadı sonra akvaryuma attım ölmemişti şuan akvaryumun dibinde duruyo ne yapmalıyım.
Akvarumlar
[QUOTE=pastaci53]Selamlar, atakan petshop, özelyem, malawi izmir, trend akvaryum alışveriş yapabilirsiniz[/QUOTE] benim sorularımda balığım var fotoğrafı erkekmi o sence bi bakarmısın lütfen
500 Litre Bol Bitki Bol Balık
[QUOTE=pastaci53]

Daha güzeli sizin olsun [:)][/QUOTE] hiğ çok güzel ben bile yaşarım orda [;)]
Akvarumlar
Merhaba ucuz ve güvenilir akvaryum ve malzemelerini bulabileceğim siteler önerirmisiniz lütfen ?
Kovalamaca
Benim iki tane japon balığım var 25 litrelik gayet yeterli bi akvaryumdalar ama sürekli beyaz balığım turuncu olanı kovalıyo hiç rahat bırakmıyo ne yapmalıyım neden kovalıyo çok yeniyim hiç tecrübem yok.
Balığım Kabızmı
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/243525/150320241723011.jpg[/IMG] balığımın karnı şişmi bana geldiğinden beri böyle az önce ayrı bi kaba aldım biraz karnını ovdum biraz kaka yaptı yada hamile olabilirmi daha çok yeniyim balık bakmakta önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim :)
Balığım Dişimi Erkekmi
[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/243525/130320241620041.jpg[/IMG] ben dişi diye düşünüyorum bide karnı şişmi banamı öyle geliyo türü yüzündenmi acaba yada hamilemi birsürü şey aklıma geldi .

..
Su Filitresi
[QUOTE=Rhyno]

Çemkiren sensin halada çemkiriyorsun.
Soru sorarken laf sokuyorsun daha en başta ama sorduğun sorunun karşılığı yok. Ne detay var ne başka bilgi. Su filtresi nasıl kısılır diye soru sormuşsunuz ama öncesinde çok fazla eleştiri yapıyorsunuz demişsiniz. Su filtresi nasıl kısılır nasıl bir sorudur su filtresi ne ? Bu dış filtre mi iç filtre mi şelale filtre mi. Ne ?


Kimse anasının karnında öğrenmedi herşeyi. Bir işe kalkışmadan önce azıcık araştırın eski konuları.

Üslup nedir senden öğrenecek değilim istersen 100 yaşında ol .
[/QUOTE]

Soruyu beğenmediysen cevaplama kardeşim kafana silahmı dayadık ben kibar bi dille dedim onu dağ ayısı diliyle değil halada devam ediyosun balık bakmak öğrenilirde insanlık sonradan öğrenilmez şimdi engelleyebilirsin .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.