ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
arda_
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
53
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Şubat 2023 02:49
Son Ziyaret:
13 Ocak 2024 03:16
Toplam Mesaj:
59 [0.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Arda tunay
Doğum Tarihi:
05 Aralık 2003
Yaş:
20
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bitkici :)

SON 10 MESAJI

Bettamın Türü Ne?
Crowntail dediğiniz gibi
Yapıştırıcı
Ista bitki yapıştırıcısı var onu kullanabilirsiniz kalitelidir.
Hazır Akvaryum
Suyu hafifçe doldurun yavaşça yükseltin suyu bir yerde su kaçağı falan varsa tespit edersiniz o noktayı akvaryum silikonuyla yapıştırabilirsiniz daha sonra.
Akvaryuma Kum Ekledim Su Bulandı
Su doluyken eklediyseniz bulanır. İlk önce kumu iyice yıkayın temizleyin sonra akvaryuma koyun üstüne yavaşça su doldurun tabanı kaldırmadan yine hafif bir bulanıklık olur ama geçer kısa süre sonra.
Balıklarım Neden Öldü
Bakteri kültürü oluşumu hazır bakteri kültürü almadığınız takdirde haftalar hatta aylar sürebilir. 4 litre hacim de canlı yoğunluğuna göre çok küçük. Muhtemelen amonyak artışı nedeniyle zehirlenip ölmüş balıklarınız
Betta Bonny
Beta bonny ilaç değil. Bir çeşit vitamin takviyesi gibi düşünebilirsiniz. Kuyruk açmamasının muhtemelen başka bir nedeni vardır ilgisini çeken bir olay yoktur vs.
Betta Bonny
İçinde balığın gelişimi için önemli olan makro ve mikro elementleri barındırıyo ama hasta balıklar için ilaç olarak kullanılmıyo yani balık sağlıklıysa ona takviye yapar. sağlığı yerinde değilse de kullanıldığı zaman balık bi anda sağlıklı olmaz. Balık için güzel şartları oluşturduktan sonra takviye olarak kullanılabilir.
Soğuk Havada Balık Gönderimi
Görmez muhtmelen. Kışın ortasında beta almıştım ben de geçen sene, kargoyla gönderildi sıcacıktı su. Isı pedi iş yapıyo :)
Cichlid Yavruları Her Yeri Kazıyorlar Neden?
Yani şöyle hem erkek hem dişi saklanmak ve kendini güvende hissetmek amacıyla o kumu kazıp orayı kendine güvenli bölge edinebilir bu duruma bakarak cinsiyet tahmini yapmak zor. Üreme dönemindeki erkekler özellikle yapıyo diyolar bunu ama sarı prenses besleyen bi arkadaşım var mesela dişi balıklar da kurabiliyo diyo yuvayı nadir de olsa işte tüpçük çıkardıklarında falan.
Sizin yavruların bunu yapması üreme döneminde olmasalar bile gayet doğal bir davranış yani içiniz rahat olsun.[EDIT]arda_,2023-02-12 03:04:23[/EDIT]
Cichlid Yavruları Her Yeri Kazıyorlar Neden?
Cikletler kumla oynamayı seven balıklardır ama asıl amaç kendilerine yuva, bölge belirlemek. Yetişkin erkekler üreme amacıyla kazıyolar bu çukurları.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.