ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
muhammed0124
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Ağustos 2021 22:02
Son Ziyaret:
31 Mart 2023 23:49
Toplam Mesaj:
9 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
muhammed kardaş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Diyarbakir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

muhammed kardaş

SON 9 MESAJI

Engelli Araç Alımı ve Kullanım Şartları
Engelli araç fiyatları normal piyasanın çok altında. Çünkü normal araç fiyatlarının ötv kısmı oldukça can sıkıcı. Bu nedenle imkanı olanlar yakın akrabaları üzerine engelli raporuyla araba satın alıyorlar. Fakat şahıs öldükten sonra araç hakkı kime geçiyor o işlemler nasıl oluyor pek bilmiyorum . Bilgilenmek için [URL]https://www.otobilgisi.com/2022/07/engelli-arac-fiyatlari-2022-engelli-arac-hesaplama.html[/URL] sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Briket Malzemesinden Akvaryuma Ne Aksesuar Yapılır
Şekil vererek değişik koridorlar yapabilirsiniz. Estetik bir görüntü olşturur fakat kullandığınız briket markasına dikkat edin bims briket öneririm ama suya uygun mu onu bilmiyorum. Yalıtım ve [URL]bims briket fiyatları[/URL] açısından iyi olduğu için öneriyorum. Dediğim gibi suya dayanıklılık açısından kontrol ediniz yine de. Bahsettiğim bims briketleri hakkında daha fazla bilgilenmek istiyorsanız [URL]https://www.hepkredi.com/bims-briket-fiyatlari/[/URL] makalesini okuyabilirsiniz.
Mobilya boyamak-Renk değşikliği
Karşılaşıp karşılaşmadığınızı bilmiyorum fakat bal köpüğü saç rengini bilirsiniz belki. O renk mobilyalar hem seyir zevki güzel bire renk hem de odanızı feralatacak bir renktir. Mobilyanızı o renge boyarsanız siyah ile de uyumlu olacağını düşünüyorum. Rengi bilmiyorsanız eğer [URL]https://modabiye.com/evde-bal-kopugu-sac-rengi-nasil-elde-edilir [/URL] sitesinde olsa gerek chorme ye yazıp önüme ilk çıkan sayfayı verdim . Burda yoksa da kendiniz bakın derim.
Kedi Besleyenlerin Kum Ve Kuru Mama Önerileri
Ben yıllardır [URL]https://www.uygunpetgross.com.tr/[/URL] sitesinden ucuza bulabildiğim için pro plan ve royal canin kullanıyordum. Fakat son zamlardan sonra bu site de getirebileceği en az zamı vermesine rağmen yine bana pahalı geldiği için doğal mama yapmaya başladım.
Kedi Besleyenlerin Kum Ve Kuru Mama Önerileri
Whiskas ve camphion gibi markalara kesinlikle yanaşmamanızı bu tür bir kedi mamsının kedinize zarardan ve kendine bağımlı yapmaktan başka hiçbir katkısı olmayacağını kesin bir dille belirtebilirim. Durumunuz yerinde değilse eğer mama alma bakımından [URL]https://www.uygunpetgross.com.tr/[/URL] sitesinden hem sağlıklı hem de kendinize uygun bir mama bulabilirsiniz. Ben sürekli buradan alıyorum yavrularıma.[EDIT]muhammed0124,2022-02-01 19:55:51[/EDIT]
Balığımın Üzerindeki Sivilce Benzeri Şeyler Nedir?
İnsanlarda nasıl sivilcelerin tedavisi olarak[URL] makrovizyon tedavisi[/URL]https://saglikajandasi.com/sari-nokta-tedavisinde-kullanildigi-iddia-edilen-makrovizyon-kaygi-sebebi-mi-oldu/ gibi yöntemlere başvuruluyorsa balıkların da bu gibi hastalıklar karşısında acilen veterinere götürülmesi gerekiyor. Aksi takdirde şuan küçümsenen bu küçük sivilcemsi enfeksiyonel yaralar yavrunuzun hayatına mal olabilir.
Akvaryum.com Sosyal Medya Hesapları
Bu gibi hesapların [URL]sosyal medya paneli [/URL]https://sosyalatom.com/#uzman bilir kişiler ile kontrol edilirse gelişerek büyük kitlelere ulaşabilir.
Böyle hizmetlere https://sosyalatom.com/# sitesinden ulaşabilrisiniz
Küçük Akvaryumlara Balık Önerileri
Akvaryum ve balıklara özel bil ilgisi olan oğluma eğer [URL]lgs[/URL]https://sinavdan.com/ den iyi bir puan alırsa kendisine balık besliyebileceğini söylemiştim. İyi puan da getirdi ama ben bu konuda fazla bilgisizim kolay beslenebilecek balık türleri ve kullanımı kolay akvaryum tavsiyesi olan var mı?
Bazı su markalarının ph değerleri..
Burada belirtilmese de bence en iyi su markalarından biri kuzeyden su markası. Mahallemizde [URL]Kuzeyden su bayisi bulunuyor[/URL]https://ekisinibul.com/kuzeyden-su-bayilik-veriyor-mu/ ve ben de lokanta sahibi olarak oradan toptan alım gerçekleştiriyorum.[EDIT]muhammed0124,2021-08-08 22:11:06[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.