ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Nanda94
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Haziran 2019 12:19
Son Ziyaret:
19 Ocak 2020 13:13
Toplam Mesaj:
9 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Adnan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Tekirdag
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

((Adnan))

SON 9 MESAJI

Lifetech 839
[QUOTE=mrtmct58]Fişe taktığınızda motor çalışıyor mu ?[/QUOTE] [B]Fişe taktığımda motordan tıkırtılı zorlanırmış gibi bir ses geliyor.[/B]
Lifetech 839
Herkese iyi günler, [B]Lifetech 839[/B] dış filtrem 1 gün önce aniden çalışmayı durdu. Kapağını açtığımda su seviyesi olsun her şey normal gözküyordu , sorun sizce ne olabilir?
Lepistes Kolay Bitkili Akvaryum
[QUOTE=KaAn7708]Lepistes bitkili akvaryumu çok sever. Sizinde dediginiz gibi bakimi kolay bitkiler olursa hem sizi yormaz hemde ekstra birşeye ihtiyac duymazsiniz. Kullanabileceginiz bitkilere gelince gül elodea çınar zeytin bacopa tilki kuyruğu bitkilerini kullanabilirsiniz. Ekstra bir ilac kullanmaniza gerek yoktur. Yeteri kadar aydinlatmayi saglamaniz durumunda ilaç vb. birşey kullanmanıza gere yok. Filtre için akvaryum ebatina gore iç filtre ve pipo filtre kullanabilirsiniz. Resimlerde görebileceğiniz üzere iki resim arasindaki fark sadece bir aylik fark ve ekstra birşey kullanilmadan sadece aydinlatma ile sağlanmış bitkilerin gelişimi.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204351/100620190911031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204351/100620190911431.jpg[/IMG][/QUOTE] Tavsiyeleriniz için teşekkürler , aydınlatma olarak ne kullanıyorsunuz?
Jebo 625 Dış Filtre Dizilim Ve Tavsiye
[B]Merhabalar;
Şu an 80 litre akvaryumumda bu filtreyi kullanmaktayım dizilim olarak neyi önerirsiniz? Bir sorumda şu iki hortumda da out yazmak in yazısını göremedim?[/B]
Dış filtrelerde ideal malzeme dizilimi
[B]Merhabalar;
Jebo 625 için de bu dizilimi yapabilir miyim?[/B]
Lepistes Kolay Bitkili Akvaryum
[QUOTE=sobetta]Anubias ve moss türleri, su üstü bitkilerinin geneli, saz, Bacopa Monnieri vb. bitkileri besleyebilirsiniz. İlaç hastalık harici kullanılmamalı bu yüzden n'olur n'olmaz diye evinizde acil durumlar için metilen mavisi bulunsun başka bir önerim yok. Bitki olarak kırmızı bitkiler seçmeyiniz, formun ansiklopedi bölümündeki bitki ihtiyaçlarına göz gezdiriniz bakmadan önce. Kum olarak 3mm Vitasand Dere Kumu kullanınız ve 8cm yüksekliğinde olsun. uzunluk*genişlik*8 şekilde bulabilirsiniz ne kadar almanız gerektiğini, önerim kova almaktan yana ama kovadan bölmede alabilirsiniz yem gibi kiloyla. Kaliteli ve doğru bir ışık kullanmaya özen gösterin. Bitkiler için her ışık kullanılmaz, işi tamamen bilmeden girişmeyin. Sıvı gübre kullanın ve ışığınız günde 7-8 saat açık kalsın. Zaman ayarlı priz kullanın kesinlikte, ort. 35W bir ışık yeterli.[/QUOTE] Tavsiyeleriniz için teşekkürler, kafama takılan bir soru daha var şuan bir dış filtre kullanıyorum ekstra olarak yanına pipo veya başka bir iç filtre almama gerek var mı sizce?
Lepistes Kolay Bitkili Akvaryum
[B][/B]Co2 siz bakmayı düşünüyorum bitkilere, jbl manado kumda karar kıldım. 12v günışığı şerit led kullanıyorum şuan, yeni kuracağım bitkili sistemde bu yeterli olur mu? Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Lepistes Kolay Bitkili Akvaryum
[B][/B]Tavsiyeniz için teşekkürler, hagen siyah kum ya da aquaclay kum arasında kaldım. Filtre olarak ne kullanıyorsunuz bende 1 dış filtre var , yanına pipo almayı düşünüyorum.
Lepistes Kolay Bitkili Akvaryum
Herkese iyi bayramlar. 80 litre akvaryumum bulunmakta, lepistesler ile bakabileceğim az zahmetli bitki türleri nelerdir ve bunların bakımı için kullanabileceğim ilaçlar,kum türleri nelerdir? Yanlış yere konuyu açtım ise affola.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.