ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SefikUyas94
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Kasım 2018 10:11
Son Ziyaret:
20 Şubat 2021 13:12
Toplam Mesaj:
11 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Şefik Uyaş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Şefik Uyaş

SON 8 MESAJI

Olcay Çelık Dolandırıcıdır.
[QUOTE=sobetta][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035061.jpg[/IMG]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035081.jpg[/IMG]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035091.jpg[/IMG]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035101.jpg[/IMG]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035111.jpg[/IMG]

Şefik bey bu konuşma tarihlerini atıp WhatsApp mesajlarını sinirlenip sildiğini söyledi. Deliller yetersiz olsa da karşı taraftan da açıklama beklememiz daha sağlıklı olacaktır.[/QUOTE]

Arkadasin numarasini ve whatsappta en son yolladigim fotografi da yollarsaniz daha iyi olur. Diger konusmari karsi taraftan rica ettim. Gonderildiginde onlar da eklenecektir.
Sobetta ,tesekkur ederim.
Olcay Çelık Dolandırıcıdır.
"Sobetta" adli kullaniciya resimler gonderilmistir. Ne yazikki gece whatsapp konusmalarini silmisim ama olcay celik e tekrardan konusmalari gondermesini rica ettim. Geri donus yapinca onlari da yollucam.
Olcay Çelık Dolandırıcıdır.
[QUOTE=Tunc Berk]
Bir aydır kendisini umursamayan satıcıya "bir şekilde" ulaşıp üç saat içerisinde 3d fonu yaptırıp kargo yapılması sağlanmış. Mantığını anlayamadım?
Büyük talihsizlik değil mi? Üç saat daha beklese hiç birimizin haberi olmadan sorun çözülmüş olacaktı.[/QUOTE]

Ben önce beni bu kadar sallayınca dolandirildigimi sandim. Kim olsa ayni seyi dusunur. 7 8 gun icinde elinde olur dedigi fonu 1 ay sonra gonderdi. Ustelik defalarca aramama mesaj atmama ragmen geri donus yapmadi. Arkadasin numarasi var zaten heryerde. Ben de numarami size atayim 3 kisi konferans yapalim. Eger birazcik şerefi varsa dogrulari anlatir zaten =). Hatta ve hatta urunu kargoladiktan sonra beni aradi gonderdim diye ozur diledi gec oldu falan diye. Ikinci bir akvaryumum oldugunu biliyor. Ona da fon yapayim para almayim dedi. Ben tesekkur ederek red ettim. Ama saat farkiyla konuyu acmistim artik. Acikcasi nasil bir sans , nasil denk geldi ben de bilmiyorum. Inanmakta gucluk cekmenize hak veriyorum bu yuzden. Yine aklinizda soru isareti kalirsa size de gonderebilirim.

[QUOTE=sobetta]Şefik bey ya siz doğru tasvir edemediniz ya da biz anlayamadık. Daha kolay bir dille özet geçip screen shotları atarsanız anlayabiliriz. Delil olmadan iddia sunmak ayıp karşılanabilir.[/QUOTE]

Burdan nasil foto yollanir bilmiyorum dilerseniz numarami yollayim ozelden whatsapp uzerinden gondereyim fotograflari
Olcay Çelık Dolandırıcıdır.
[QUOTE=sinanb85]Bu arkadaş mı ?
https://www.facebook.com/akvaryumfonyapim

[/QUOTE]
Evet bu arkadaş

[QUOTE=Abacus]Yeni hesapla kötüleme reklam...[/QUOTE]

Ismim soyismim herseyim yaziyor. Istedigin sosyal medyadan girip bakabilirsin. Buraya kimseyi kotulemeye gelmedim. Ben mağdur oldum , insanlar mağdur olmasın diye konu açtım. Kimseye de inandirmak zorunda degilim. Ama yine de kafamda cok soru isareti kaldi diyorsan numarami ozelden atayim. Konusmalarin hepsini tarihlerini aramalari her seyi gondereyim sana.
Olcay Çelık Dolandırıcıdır.
Ne reklamla ne de insanlari kotulemeyle isim olmaz. Inanmayan varsa numarami ozelden veririm gerekli screen shotlari konusmalari herseyi gonderirim.
Olcay Çelık Dolandırıcıdır.
[QUOTE=GirayKaan]Arka fon dediğiniz 3d fon mu ?[/QUOTE]

Evet

Konu silinebilir. Kargo yola çıktı
Olcay Çelık Dolandırıcıdır.
Bir şekilde ulaşıp gerekli konuşmayı yapınca arkadaş aksaklık oldu gibi gereksiz bahaneler uydurarak hemen gonderiyorum deyip az once malzemeyi kargoya vermistir.. ama yine de hakkimi helal etmiyorum. Beni 1 ay bosuna bekletip telefonlarimi acmadi ve mesajlarima cevap vermedi.
Konu silinebilir. Ilginize cok tesekkur ederim.
Olcay Çelık Dolandırıcıdır.
Herkese mutlu hobiler dilerim. Ben Izmir'de ikamet eden bir hobiciyim. Yaklaşık 1 yıldır bu hobiyle ilgileniyorum. Ilk akvaryumumu işyerine kurdum. Tabi malumunuz; belli bir zaman sonra eve de kurmak istedim ve ikinci el 1 metrelik sehpalı bir akvaryum aldım. Ucuza aldığım için akvaryum baya bir bakımsızdı. Güzelce bir elden geçirdim ve arka fon yapımlarını izlerken bu şahsın numarasını gördüm ve aradım. Bana whatsapp tan örnekleri attı ve fiyatının 130 lira olduğunu söyledi. Ben de beğendiğim bir dekor ile ölçüleri gönderdim ve parayı yatırdım (115 TL) sonra kendisini aradım hesabına 115 lira geçtiğini söyledim. Sıkıntı olmadığını ve 7/8 gün işçiliği olduğunu söyledi ve 1 aydır beni sallıyor. En son bittiğini söyledi ve adresime yolladığını söyledi ama tahmin edebileceğiniz gibi yalan söyledi. Verdiği takip numarası sahte çıktı. Defalarca ptt'ye gitmeme, ismimle , tc'm ile sorgulama yaptirmama rağmen bana bir kargo olmadigini soylediler. Kisacasi ben dolandirildim, siz bilinçlenin ve dolandırılmayın arkadaşlar. Ben sırf bunu yazmak icin bu foruma kaydoldum.
Tekrardan herkese mutlu hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.