ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Erdenizz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Kasım 2017 19:45
Son Ziyaret:
04 Temmuz 2021 09:38
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erdeniz deligoz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Amasya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erdeniz deligoz

SON 6 MESAJI

Betta Akvaryumu Bölme
[QUOTE=Beta_balik]Bana kalırsa pleksi en iyisi. Siyah renkli olabilir. En güzel duracak malzeme o olur, ama işte biraz masraflı olabilir.
O olmaz derseniz strofor olabilir. Suda batmayacağı için cam bölme için vantuzlar oluyor. Onlardan alıp kullanabilirsiniz.

Bu arada ölçülerde takıldım ben. Akvaryumunuz ortalama 120 litre, balık başı düşen hacim uygun ama ölçüler absürt kalıyor sanki. Beta akvaryumunun olmaması gerektiği şekilde, yükseklik fazla taban genişliği az oluyor sanki. Bu nedenle benim tavsiyem üçe bölmeniz olur. O zaman istediğiniz zaman beta yerine başka türe geçebilir veya yanına uyumlu bir tür alabilirsiniz. [/QUOTE]


dejavu oldu :D
Betta Akvaryumu Bölme
Merhaba,

Arkadaşlar elimde 85x50x30 boyutlarında bir akvaryum var bunu 4'e bölmek istiyorum betta besleyeceğim, fakat ne ile böleceğimi bilemedim sineklik ile cam geliyor akla direk fakat birbirini görüp strese gireceklerini düşündüm. Rica etsem ekonomik olabilecek tavsiyelerde bulunabilirmisiniz ?

Teşekkürler...
Demasonilerimle Uzun Yıllar Sonra Tekrar Kavuştum.
[QUOTE=tusege]
Hayırlı olsun sizede. Güzel yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim. Red chek benimde bir dönem beslediğim ve sevdiğim bir tür.siz değerli hobici arkadaşlarımın malavi beslediğini duymak ayrıca beni mutlu ediyor. İstiyorum ki malavi besleyenler eskisi gibi çoğalsın. Bu dönem bitkiliye ilgi oldukça fazla. Bende de var bitkili ama malavi grubuna olan ilgisizliğe çok üzülüyorum. İnşallah eski muhteşem günlerimize döneriz. Yem olarak ta Sera flora da güzel yem, menünüze ekleyebilirsiniz. Ben tetra Pro algea, sera flora ve tropikal sipriluna tablet kullanıyorum. Bu üç yem yeterli olacaktır.sağlıklı hobiler dilerim. Saygılar. [/QUOTE]


Haklısınz umarım malawiye olan ilgi artar :) bende iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Tableti demasoniler yemiyor red cheekler yiyor galiba red cheekler biraz daha büyük ondan ötürü ben o zaman sera florada alıp algea ile karıştırıp vereyim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim tekrardan süper balıklarınız var maşallah :)))
Mpanga Demasoni
İkisini aynı anda besle :)
Demasonilerimle Uzun Yıllar Sonra Tekrar Kavuştum.
Selam, öncelikle iyi hobiler dilerim bende 5 gün önce 17 demasoni ve 5 red cheek ile tekrar hobiye döndüm. ama benimkiler yavru daha :D yem olarak tetra pro algea kullanıyorum sera flora almayı düşünüyorum ve haftada 1 yeme sarımsak suyu aşılamayı düşünüyorum. Siz yemlemeyi nasıl yaptınız hangi yemleri kullanıyorsunuz teşekkürler :)
Leucistic Beyaz Yunus
Maşallah abi, mükemmel bi tür ne zaman satışa sunarsiniz talibim şimdiden :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.