ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
NlCAT
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ekim 2016 17:09
Son Ziyaret:
28 Mart 2017 01:19
Toplam Mesaj:
19 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nicat Nicat
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

NICAT

SON 10 MESAJI

Mavi Prens Kudurdu
Evet bu gun zebralari avratus baribus ve mucefferi iade edeceğim .
Mavi Prens Kudurdu
90 litre 15 balik 4 sari prenses.2 muceffer.2 seker prenses.1 demasoni erkek.1 avratos erkek.2 beyaz zebra.1 baribus .2 de mavi prenses.
Mavi Prens Kudurdu
[QUOTE=homer]Mavi prenseslerde altın kural erkek-dişi oranıdır. Tek erkekler üreme dönemlerinde cidden çok agresifleşir..Bunu en iyi test edenlerden birisi benim sanırım.. Çare dişi sayısını artırmak..En 4-5 dişi olursa iyi olur.[/QUOTE] yanina disi atiyorum akvaryuma ama onuda dove dove isiriyor daha sonra balik olecek duruma geliyor

Abi erkek baligi degistirdim ve yerine baska bir erkek aldim ama bunuda bu aksam ust yuzgeclerini diwi mavi prenses ve erkek demasoni isirmis simdi nasil olacagini bilmiyorum olurmu kalirmi onuda bilmiyorum..abi sana bir sorum daha olacak baliklarin yavru vermesi icin disi balik mutlaka erkekden kucukmu olmali ?
Mavi Prens Kudurdu
Herkese selam.Benim erkek mavi prens cok agressivlesdi bir disi bir erkekler baska disi aliyorum yanina doverek olduruyor akvaryumdaki diyer baliklarin hepsine saldiriyor onun yuzunden akv baska balik alamiyorum aldigim zaman doverek olduruyor.Bu cift her iki aydan bir yavru dogurdigu icin erkeyi değiştiremiyorum başka bir erkek alirsam ayni dişiyle yavru ala bilirmiyim ben bu erkekle ne yapayim.rica ediyorum yardim edin.
Bu Baligin Adi Ne
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/190403/161220160250511.jpg[/IMG]

Arkadaşlar bu yunus türü mü ?
Mavi Prens(azerbaycan)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/190403/281020160007231.jpg[/IMG]

[QUOTE=karadenizz]O balık yakında stresten hasta olur zaten yumurtlama sürecinde açlar ve bunun üstüne diğer balıklarında sürtüşmesi ile çok sağlıklı olacağı kanısında değilim. Karantina akvaryumu ve bol kaya almanda fayda var.[/QUOTE]

Abi simdi akvaryumun videosunu atacagim buraya bir bak ona bana bir yol.goster boyle iyimi yoksa kotumu
Mavi Prens(azerbaycan)
Salam arkadaşlar benim mavi prens 4 gundur agzinda yumurta tutuyor yemek falan yemiyor.Benim bunu baska bir akvaryuma almak durmumum olmadigi icin ve erkek surekli disiyi kogaladigi icin baska cins baliklar disiyi vurdugu icin ayni akvaryumda bir yavruluga aldim 4 gun once va burada rahatsiz oldugunu gordum ve bu gun yavruluktan aldim ve diger baliklarin icine atdin.15 tamamlanmasini bekliyorum ve 15 ci gunde baligi yakalayib kusturmati dusunuyorum ve akvaryumda kayalik falan cokda saklanacak yer olmadigi icin kendim kusturmak istyorum.sizin bilgilerinizi almak isterim.
Mavi Prens Hamile
[QUOTE=KadiR]Kapatma konusunda bir fikrim yok başka bir akvaryuma alıp yavruların çıkmasını beklemeniz gerekir. Yavrular çıktığında anaçın yeme durumuda söz konusu olabilir.[/QUOTE]

INŞALLAH yavru verir .ben sindi hamile baligi yavruluktan alib diyer baliklarin arasina koyacagim . simdi 4 gun oldu agzinda yumurta var peku ben 15 gunun tamaminda bunu kusturmak icin almak istedigumde bu stresten yavrusunu yutarmi ?
Mavi Prens Hamile
Diyer baliklar ver erkek mavi prens cok rahatsiz ediyor onu onun icin aldim ama cok tedirginim hamile balik icin akvaryumun icindeki yavrulugun kenarlarini nasil.kapata bilirim diyer baliklari gorub stress yapmamasi icin ?

[QUOTE=KadiR]Bence müdahale etmeyin kendi haline bırakın yavru almak için kusturmak veya yavruluğa almaktan iyidir. [/QUOTE]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.