ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
UGURER
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Nisan 2015 13:30
Son Ziyaret:
17 Mayıs 2020 18:47
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
UGUR ERTUGRUL
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

UGUR ERTUGRUL

SON 10 MESAJI

İceman Yavrumu Koloni Mi
Eğer iceman beslemekten memnunsanız koloniyi bozmayın. Diğer balık türlerine göre fazla yavru verirler, ticari kaygınız yoksa yavruları hediye edin veya uygun fiyatlara elden çıkarın. Bu kadar yavruyu elde tutmak bir süre sonra bakımı oldukça zor hale getirecektir.
Yunusum Ters Yüzüyor
Strese girmiştir. Başka bir açıklaması yok.
Isiticim Kirildi Cikletler Bikac Gun
Renklerinden yola çıkarak yorum yapabilmek maalesef çok mümkün değil. Genel olarak dayanıklı balıklardır. Ancak bence önce türlerini tespit etmeye çalışın. Sıcaklıktan kaybetmeseniz dahi uyumsuz türleri akvaryumunuza dahil ettiyseniz zaten bir süre sonra balıklarınız birbirine rahatsızlık verecektir ve muhtemelen ölmeye başlayacaktır.
Malawi Cikletleri İçin Yem Tavsiyeniz
Tropical Spirulina Super Forte (Pul Olan) tavsiye edebileceğim diğer bir yem çeşididir.
Dainchi-yazdıklarınızın hepsini kullanıyorum ve çok memnunum.
Malawi İzmir Akvaryum
Birand Bey ve arkadaşları telefon da dahil olmak üzere her şekilde bizlere yardımcı oluyor. İşini hakkı ile yapan bir işletme ve arkadaşlar son derece ilgililer.
Bugüne kadar İstanbul'da yaşıyor olmam nedeniyle internetten veya Birand Bey'e telefon ile ulaşarak alışverişlerimi yapıyordum. Hafta sonu İzmir'e gitmişken dükkanlarına da uğrama ve yüz yüze tanışma imkanım oldu. Kendilerine teşekkür ederim.

Balığımın Türü Ne
2. Mpanga; diğerlerini direkt söyleyebilmek biraz zor olabilir.
Arkadaşlar Bağlığıma Ne Oluyor?
Havalandırma yeterliyse ve balığınız bu şekilde duruyorsa hastalığı ilerlemiş demektir. Öncelikle havalandırmayı maksimumda tutmaya çalışın, muhtemelen balık sık nefes alıp veriyordur. Sorun muhtemelen hastalıktan kaynaklanıyor ve ilerlemiş gözüküyor. Bu noktada balığı kurtarma ihtimaliniz düşük. Sera Bactopur Direct gibi kısa vadede etkili olabilecek ilaçları denemenizde fayda var.

Akvaryumun hacminden kaynaklı problemler, balık fazlalığı, su değişimlerinde sıcaklık ayarlarının tutturulamaması, balığın bunlara paralel strese girmesi temel neden olabilir.
Hepimiz benzer problemleri yaşadık. Umarım kurtarabilirsiniz.
Fluval 206 Uğultu Sorunu
Fluval 306 ve Fluval 406 kullanıyorum. Çift filtre kullanmama rağmen rahatsız edici bir ses gelmiyor. Fluval 206'nın da çalışma açısından bakıldığında problem yaratmaması gerektiği düşüncesindeyim. Ürününüz ile ilgili bir sıkıntı olabilir.
Atakanpetshop'tan Özür Diliyorum
Bazen firmalarda çalışan bir personelin hatası bile memnuniyetsizliklere yol açabiliyor. Açıkçası atakanpetshoptan bugüne kadar pekçok malzeme alımı gerçekleştirdim. Pasifikpet, akvaryem de kullandığım diğer firmalar. Açıkçası hiçbirinde herhangi bir problemim olmadı.
Balık Türü Hakkında
Ekteki tür (küçük olan) hakkında yardımınız olursa memnun olurum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/173924/IMG_4558.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/173924/IMG_4557.JPG[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.