ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
devrimdolen
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ekim 2006 19:32
Son Ziyaret:
31 Ekim 2006 22:31
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Devrim Dölen
Doğum Tarihi:
03 Mart 1977
Yaş:
47
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Devrim Dölen

SON 1 MESAJI

Bitki Akvaryumum

[QUOTE=amatör]Merhabalar..

Öncelikle övgü dolu cümlelerinize teşekkür ederim.Evet ben bu işi hobi amaçlı, sevdiğimden ve boş zamanları değerlendirmek için yapıyorum.Peyzaj konusunda bir önerim olacak.Sitenin forumlarına ek olarak bir  forum da  yurt içi ve yurt dışı akvaryum yarışmaları için kompozisyon, iyi bir konu bulumu, peyzaj içeren,  kısaca  sanata giden yollara ışık tutan konularda hobicilerin görüş ve önerileri yada taslaklarını içeren bir forum açsak nasıl olur? Bir de bunu eğer yapabilirsek,  Tükçe bilgisayar programı; Şöyleki akvaryumları daha fiili olarak kurmadan sanal ortamda çeşitli bitkileri, kayaları, kütükleri, balıkların çeşitli yerleşimlerini görebilirmiyiz?Bu durumda peyzaj da kolaylaşır.Sanırım karşılık beklemeden program yazan yada bu konuya yardım eden hobiciler çıkar.

Saygılar...
[/QUOTE]

Geçen hafta aqua-worlds.com sitesinden az kalsın akrilik akvaryum siparişi veriyordum, şöyle bir bakınayım dedim bu siteyi buldum :) Gerçek bir hazine burası. Bir kaç gündür girip okumadığım konu kalmadı, altın bulmuş gibi seviniyorum  Böylece akvaryum kurma işini bir kaç ay teoride kendimi doyurana kadar sabredip, ertelemeye karar verdim.

Bugün tamda "herkes balıklarla daha çok ilgileniyor, dekor ve peyzaja önem verilmiyor galiba" diye düşünürken, hayran hayran sizin bu konunuzu okurken Ufuk bey'in mesajını görüp sevindim :) Ve çekingen yeni üyeniz olarak ilk mesajımı yazmaya karar verdim  İleride umarım mümkün olur.

Tankınız benim hayalimde olan (canlıdoğuranlarla, diğer türlere ısınamadım nedense) bir tank, umarım acemiliğimi atlattıkça oralara gelebilirim.

Ayrıca tankınızda küçük boyutlarda balık olması (bence) görsel olarak daha güzel. Amonito'nun çalışmalarına göz gezdirdiğimde onun da küçükleri (lepistes, neon yada melek) tercih ettiğini görüyorum. Bu küçük balık tercihi akvaryuma bütünden baktığınız zaman sanki daha büyük bir dünyaya bakıyormuşsunuz izlenimi veriyor sanki. Büyük balıkların yanında bu dünya küçülüyor ve "akvaryum" terimi daha ön plana çıkıyor.

sağlıklı balıklar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.