ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ogunn06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Aralık 2013 13:13
Son Ziyaret:
13 Şubat 2015 09:57
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ogun Duman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 7 MESAJI

balıklarım öldü :(





efendim öncelikle sizlerden özür dilerim ,iş gereği şehir dışında olduğumdan sizlere yanıt yazamadım..verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.. bir arkadaşımdan 200 lt akvaryum aldım ve içine 1 e 3 d yunus attık diğer 120 lt akvaryum şuan yunusların yavrularını beslemek üzere hazırda bekliyor :) renkli taşları azalttım silis kum ekledim,su değişimi sırasında kaya tuzu atıyorum dış filtremi de güçlendirdim balıklar şuan süper :) bana da alıştılar beni görünce hemen yem istiyorlar :P şimdi kafamda başka bir plan var 1.5 m boyunda bir akvaryum istiyorum dolaplı filan bir araştırma yaptım benim isteğim ölçülerde bir tank yaklaşık 2000 tl ve ithalmiş.. şimdi bu tankın yerlisi yabancısı mı var ? ve ben bu akvaryumu kendim yaptırabilir miyim ? şimdiden çok teşekkür ederim.
ogunn062014-01-21 11:14:44
balıklarım öldü :(
anladım yardımınız için teşekkür ederim,keşke satış yaparken de hayvanların canlarını biraz düşünseler :( 
balıklarım öldü :(
zebra,yunus,sarıprenses,beyaz prenses,deseni leopara benzeyen cinstendi. peki şimdi nasıl bir yol izlemeliyim ?
balıklarım öldü :(
anladım efendim gerekirse akvaryumu büyüteceğim ama acemiliğimi atmam lazım ilk olarak, bu akvaryumda 25 tane 3-5 cm cikletim vardı 7 tane de yavrum yavrulukta.. bu şekilde sorun olmıyacağı akvarcumcum tarafından söylendi.. acaba çok mu balık attım akvaryuma.. ve şuan evimden cenaze çıkmış gibi üzülüyorum :(
balıklarım öldü :(
efendim öncelikle merhaba yaklasık 2 hafta önce bu hobiye başladım 130-140 lt tankım var. içersinde karışık ciklet besliyordum ki son iki günde 13 tane balığımı kaybettim :( 
 
dış filtre,ısıtıcı,hava motoru var akvaryumda ayrıca resmini ekliyorum  neden balıklarımı kaybettim ?  geride kalan balıklarımı da bugün aldığım yere iade edeceğim.Yalnız yeni balıklar almak istiyorum ,aklımda ki balık türü yunus ama bu sadece bir heves onları da acemiliğimden ötürü kaybetmek istemiyorum,sizlerin bilgilerine ihtiyacım var ne yapmalıyım ? hangi tür balık seçimi yapmalıyım ?

teşekkür ederim .

Yeni Hobim ..
Teşekkür ederim Şükrü Bey. Uyarılarınızı dikkate alacağım..
Yeni Hobim ..
arkadaşlar öncelikle merhaba.

ben ilk defa bir akvaryum kurdum,yaklaşık 1 hafta oldu tankım 80 cm öyle sanırım 130-140 lt su alıyor..
yalnız akvaryumu kurduktan sonra bu forumu keşfettim ve pişman oldum keşke daha büyük ve profosyenel bir akvaryum kursaydım ..

şuan akvaryumda bulunanlar 

dış filtre,ısıtıcı ve hava motoru..

yine bu forumu keşfettikten sonra anladım ki balık tercihlerimi yanlış yapmışım yeni olduğum için ciklet türü balık aldım,balıkları aldığım kişiye renkli olsun birlikte yaşıyacak balıkları ver dedim,o da beyaz prenses,yunus,zebra ve leopara benzeyen ciklet türü balıklardan 25 tane verdi çok olmaz mı dedim ama olmaz dedi bana cazip geldi çok balık olsun diye ayrıca 7 tanede sarı prenses yavrusu var.. Böyle kalsın mı yoksa çıkartacağım balık türleri varmıdır.. ayrıca zebra balığı agresif zannediyorum diğerlerine saldırıyor.. son olarak süs bitkileri fazla sanırım resim eklemeye çalıştım umarım becerebilmişimdir kendi zevkim uğruna başka bir canlının yaşama hakkını almak istemem.
 şimdiden teşekkür ederim.




 ogunn062013-12-27 13:53:36

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.