ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
serhat684
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Temmuz 2013 19:17
Son Ziyaret:
29 Aralık 2013 11:48
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
serhat mucan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

serhat mucan

SON 6 MESAJI

Kararsız kaldım
Herkese iyi günler akvaryumun resmini atma fırsatını anca buldum işte akvaryum bu 

şimdi belki önerilerinizde daha kolay olur :) şimdiden teşekürler

serhat6842013-12-08 12:04:51
Kararsız kaldım
Tesekkur ederim. Akvaryumun resmini aksam isten gelince atarim daha iyi olur.
Kararsız kaldım
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Şimdiden verdiğiniz cevaplar ve önerilerinize teşekür ediyorum. Ben bir konuda çok kararsız kaldım benim şuan uzunluk=80 yükseklik=45 genişlik=35 bu ölçülerde bir akvaryumum var. Şuan lepistes,kılıçkuyruk,moli,ve 2 tanede melek balıklarım var. Şimdi çok fazla lepistes ve kılıçkuyruk yavrusu oldu ve büyüdüler akvaryum yetmiyecek yani belli. Ben hepsini akvaryumcuya verip sadece melek bakmayı düşünüyorum. Ama 150 litreden bahsediyor forumda ve sadece 1dişi 1 erkek bakılması yönünde. Şimdi balıkları alıpta yazık etmek istemem yani akvaryum küçük gelirse falan diye. Sizce hangi tür rahat şekilde bakılır bu ölçülerdeki bir akvaryumda ? Canlı doğuran türleri uygun ama 2-3 ay sonra akvaryum nüfusu baya bir artıyor ve inanın o kalabalık sizi rahatsız ediyor o yüzden canlı doğuran bakmak istemiyorum. Sizden ricam bana rahatça bakabileceğim birkaç öneride bulunurmusunuz ? Dış filtrem iç filtrem ısıtıcı herşey akvaryumda mevcut. Şimdiden teşekkür ederim.
Akvaryum Yeterlimi ?
Verdiğiniz cevapşardan dolayı teşekkür ederim. Şimdi aldım lepistes molly kılıçkuyruk birde melek aldım sizce bunlar arasında uyumsuz olan varmıdır yani melek balığı saldırır derler ama bende gayet sakinler :)
Akvaryum Yeterlimi ?
Bende bilmediğim için sorma gereği duydum peki bu akvaryumu canlı doğurana çevirsem sıkıntı çekermiyim ilerde yani çok fazla yavruluyorlar ya o yüzden ?
Akvaryum Yeterlimi ?
Herkese iyi akşamlar. 2 günden beri düşünüyorumda şuan bende bir akvaryum var ölçüleri 80*46*33 şuan bunda mpanga diye bir cichlid türü besliyorum 3 dişi 1 erkek ama forumdada okudularıma göre yada verilen önerilere göre mpanga için akvaryum küçük birde yavru aldım onlarda büyümeye başladı. 25 tane falan yavru var. Ben bu balıkları veripte demasoni bakmayı düşünüyorum sizce bakılırmı bu ölçüde bir akvaryumda ? Kayalık bol miktarda var bakılırsa eğer kaç tane bakabilirim ? Ayrıca bakılmaz ise sağlıklı bir şekilde bana ciclid türlerinden veya başka türlerden öneriniz olurmu bu akvaryum için şimdiden teşekürler herkese.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.