ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AYDOĞDU
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Ocak 2013 12:16
Son Ziyaret:
10 Nisan 2018 14:23
Toplam Mesaj:
53 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ferda aydoğdu
Doğum Tarihi:
20 Ekim 1982
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ferda aydoğdu

SON 10 MESAJI

Tropheus İçin Cobalt İsimli Yem Hakkında Bilgi ?
Öncelikle herkese hayırlı hobiler kimsenin ne salışını nede alışını etkilemek istemem, ben kullandım sonu facia oldu,arkadaşımda kullandı onunda sonu aynı . iki defa peş peşe verdim durduk yere 8 adet albino chipimbi balıgımdan oldum. balıklarım beni görünce cama yapışırdı, blout olmadan öldüler, ilk vermeye akşam verdim yediler, sabah verdim iştahsız yediler, akşam eve gittiğimde iki tanesi ölmüştü, sabah kalktığımda yine iki tane ölmüştü, toplamda 6 erkek 2 dişim öldü, teselli ölenlerin çoğunun erkek olması, yemi kestim tedbirimi aldım şimdi yine beni görünce sanki camı kıracaklar.bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşmaz isek hobinin hiç bir anlamı yok,LÜTFEN KİMSEYLE POLİMİK YAŞAMAK İSTEMİYORUM..[EDIT]Nuada,2016-02-08 17:59:38[/EDIT]
KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
[QUOTE=celikg]Ferda balıkların ve akvaryumun gayet güzel. Bu adetteki kiriza goldla çok güzel bir damızlık kolonisi oluşturabilirsin. Tek ihtiyacın sabır olacaktır.
Sağlıklı trophlar
[/QUOTE] Çok teşekkür ederim kardeşim, evet inşallah bu sayıda güzel bir koloni çıkar, ben yavru büyütmeyi sevdiğim için sabredebilirim, inşallah bunlarında yavrusunu büyütmek kısmet olur..

[QUOTE=TimberLent] [QUOTE=AYDOĞDU] [QUOTE=TimberLent]Ferda abi maşallah balıkların ve tankın çok güzel olmuş kayalar daha ayrı bi güzellik katmış. İnşallah yavru aldığın günleride görürüz hakediyosun. Bana olan yardımların içinde çok teşekkür ederim kerim abiyede teşekkürler :)) allah herkese nasip eder inş :))[/QUOTE] 
Düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum kardeşim. Emin ol sen de bu hobi de hızla ilerliyosun. Çok daha iyilerini hak ediyorsun ve olacağında hiç süphem yok. Olmadı gel benimkileri al götür. Olta getirirsin tutmak daha kolay olur. :)


[/QUOTE]  Sağolasın abi .Allah herkese nasip etsin, fazlasnda gözümüz yok biliyosun. Onlar sende güzel abi estağfrullah :) [/QUOTE] Tamam dediğim gibi çok dişi çıkarda sana fazlalıklardan koloni yaparız :)
KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
[QUOTE=chib]Güzel bir tank olmuş balıklarında maşallahı var....[/QUOTE] Cem bey güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah yavru almakta kısmet olur, hayırlı ve mutlu hobiler. 

[QUOTE=FIRATSSS]Abi selam maaşallah harika görünüyorlar. Büyüdüklerinde anaçlarını aratmayacak kadar güzel olacakları şimdiden belli oluyor. Bu güzel balıkları sağlıkla büyütüp keyifle beslemeni dilerim.

Saygılar, selamlar.[/QUOTE] Fırat selam öncelikle bana efsane koloninin ve dediğin gibi en çok sevdiğin balıklarının yavrularını verdiğin için ne kadar teşekkür etsem azdır, seni dinleyip hepsini aldım, keşke daha fazla olsaydı o an hepsini alsaydım.senden bu güzel sözleri duymak beni çok mutlu etti teşekkürler... 
KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
[QUOTE=TimberLent]Ferda abi maşallah balıkların ve tankın çok güzel olmuş kayalar daha ayrı bi güzellik katmış. İnşallah yavru aldığın günleride görürüz hakediyosun. Bana olan yardımların içinde çok teşekkür ederim kerim abiyede teşekkürler :)) allah herkese nasip eder inş :))[/QUOTE] 
Düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum kardeşim. Emin ol sen de bu hobi de hızla ilerliyosun. Çok daha iyilerini hak ediyorsun ve olacağında hiç süphem yok. Olmadı gel benimkileri al götür. Olta getirirsin tutmak daha kolay olur. :)

Bülent ÖNER2014-05-10 16:57:29
KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
[QUOTE=scope]Maşallah çok güzel görünüyorlar:)[/QUOTE]Hakan bey güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim...

[QUOTE=Ferhat]Ferda abi kocaman Maşallah... Balıkların ve tankın sahane olmus. Bu boyda olup ta bu formda olan krıza gold ılk defa goruyorum. Gercekten bu ısın hakkını verıyorsun, senı tebrık edıyorum. :)

[/QUOTE] Güzel sözlerin için çok sağol ferhat, emin ol çok daha iyisini hak ediyorsun... Bülent ÖNER2014-05-08 23:14:38
KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
[QUOTE=kerimow]Ferda'cım uzun süredir bu tanıtımı yapmanı bekliyordum. Maşallah balıklar ve yeni tankın çok güzel olmuş. İnşallah damızlık hallerinide görürüz. Biraz olsun yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Daha fazla uzatmim istersen :)
Müsait olduğumuz bir zamanda güzel resimlerde çekeriz inşallah :)))
[/QUOTE]
Kardeşim biliyorsun balıkları almamdan en ufak bir ihtiyacım olsa hemen seni arıyorum akvaryumdan balıkları almama kadar her şeyimle ilgilendin, hakkını ödeyemem. İnşallah birlikte büyüdüklerini yavrularını da görmek kısmet olur. Bizi RESİMLERE GELİNDE galatasaraylı futbolcuların fotoğraflarını çekmekten fırsat bulursan ne zaman istersen çekeriz.

[QUOTE=acquamarine]Merhaba, tankınız çok güzel gerçekten umarım sağlıkla büyütürsünüz.[/QUOTE]Enes bey güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim inşallah büyüdükçe resimlerini görmek bana ve hepimize kısmet olur...

[QUOTE=Hakan Sönmez]Ferda maşallah hem akvaryum hem de balıklar mükemmel görünüyor. Kriza goldların bundan böyle iki kat hızlı büyüyecektir. Yakın zamanda yavrularını görmek nasip olur inşallah.[/QUOTE]Hakan abi sana çok teşekkür ederim, sizin gibi abilerimiz sayesinde daha sizden çok şeyler öğreneceğiz, bana resmen hediye ettiğin kayalar için birkez daha teşekkür ederim.inşallah büyüdüklerini hep birlikte görürüz...
Bülent ÖNER2014-05-05 21:47:42
KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
[QUOTE=admire01]Hayirli olsun guzel bir tank ve baliklar.[/QUOTE]Umut bey beğendiğinize çok sevindim hayırlı hobiler...
KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
[QUOTE=vako] Böyle güzel bir paylaşımda adımızı andığın için  çok sağ ol .. inşallah yumurcakların yavru verdiği zamanı da hep beraber görürüz...[/QUOTE] Yasinim inşallah birlikte göreceğiz biliosun zamanı gelince dişi erkek ayırmakta senin uğurlu ellerine bakar yavaş yavaş kendilerini belli ediyorlar...

[QUOTE=Emre GÜLÜMSER]Maşallah çok güzel gözüküyorlar.[/QUOTE]Çok teşekkür ederim emre bey..
KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
[QUOTE=hasancicek72]Ferda kardeşim mükemmel olmuş eline sağlık hertürlü yardıma 7/24 hazırım zaten sen bunu biliyorsun inşallah en kısa zamanda yavrularıda alırsın maşallah renkler muhteşem benim kriza gold'larda hoşuma gitmeyen kuyruklardaki siyahlık senin balıklarda yok yani dört dörtlük koloni sahip olmuşsun... [/QUOTE] Sağol hasan abi bilmezmiyim, beğendiğine çok sevindim kayaları senin söylediğin gibi yapacağım..

[QUOTE=statistician06]Çok güzel gözüküyorlar, maşallah nazar değmesin.[/QUOTE]Çok teşekkür  ederim güzel yorumunuz için..
KRİZA GOLD YAVRULARIMIN YENİ TANKI VE FOTOĞRAFLARI
Çok teşekkür ederim ibrahim bey güzel dilenleriniz için, evet kardeşleri sizdeymiş:)kerim ve fıratla her konuştuğumuzda adınız geçti. inşallah en kısa zamanda resimlerini paylaşacağım,inşallah birlikte damızlık hallerini görürüz...AYDOĞDU2014-05-01 15:38:32

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.