ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Guppys
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mayıs 2012 20:01
Son Ziyaret:
18 Haziran 2012 00:02
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ayse boluk
Doğum Tarihi:
11 Haziran 1989
Yaş:
34
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ayse Bölük

150*60*50 Tank
Macracanta, 2 Albino Cöpcü, Elma salyongozu, Lepistesler

SON 10 MESAJI

SIVI GUBRE
[QUOTE=cloud] Bitkileriniz hem zeminden hem de sudan beslenen türler olduğu için sıvı gübreler yeterli olacaktır.Bilinen markaların genel amaçlı gübrelerini kullanabilirsiniz.Bitkilerinizdeki yoksunluk belirtilerine göre (demir, , fosfor, potasyum gibi) özel amaçlı gübreleri de zaman zaman kullanabilirsiniz.Forumda gübre üreten ve çok hesaplı fiyatlarla satan üyeler de var.Onlardan da temin edebilirsiniz.Çok sayıda marka ve seçenek olması kafanızı karıştırmasın.Zaten bakımı kolay bitkileriniz var.Tek tek beslediğiniz türlerin gereksinimlerini öğrenin.Su değişimleri, yem ve balık dışkıları da gübre ihtiyacınızın bir kısmını karşılayacaktır.Marka olarak Sera ve Tetra kullandım ve memnun kaldım.Deep Fix 'ten verim alamadım.Piyasada bulunabilecek birkaç marka daha var herhalde.Bir de uzak doğu kökenli ne olduğu belirsiz ürünler var, onlara itibar etmeyin derim.[/QUOTE]

tskler soyle bisi var misket gubre buldum ben canpetten buyuk alisveris yapicamda bide o misket gubreden alsam örnegin ilkonce kum sonra gubre yine kum yapsam ardindaneksem bitkileri bide sivi gubreyle yardim etsam ayda bir olur dimi? yoksa olmadimi..
SIVI GUBRE
Arkadaslar aranizda yeniyim ve bir kac sorum olucak insallah yardimci olabilirsiniz.

Ben simdi tam olarak elodea bitkisi saz bitkisi bide java moos yetistiriyorum ancak okadar cok cesit gübre varki neyi nasil ve nekadar kullancagimi bilmiyorum bu saydigim bitkilere uygun bana bir tavsiyede bulunabilirmisiniz acaba daha once hic gubre kullanmadim
lepisteslerimin doğuma ne kadar zamanı kalmıştır?
Sari lepistes hepsinden once dogurur.
180x60x60 dış filtre tavsiyesi
Bende 6 aydir lifetech 838 var cok sessiz memnunum ek olarak ic filtre tavsiye etmiyorum onun yerine 4gunde bir dip cekip ve 5 veya 6 gunde birde 15% su degisimi.
Yeniyim
Yapay bitki cikarmalisin canli bitkili olmasi lazim lepistesler icin dzenli beslenme ve disi sayisi erkekden fazla olcak1 ay icinde dogurur onlar o sebebden bol canli bitki olsunki yavrular saklanabilsinler aksi taktirde yavrularin yem olma ihtimali yuksek.
Lepistes Yemi
Benim lepistesler karpuz salatalik yumurtanin sarisi yiyolar acaba zarari olurmu? Bu saydiklarimdan verdimmi yanina ek normal yem vermiyorum. 10 gune birde hicbisi vermiyorum acaba dogrumudur ve tecrubeli lepistes besliyenler baska yicekne veriyorsunuz ? Tsklersimdiden arkadaslar
lepistes
Dikkat etmen gereken sey cok bitki olcak yavrular icin disi sayisi erkeklerin 3 kati olcak asiri bi akinti olmucak sanirim bukadar :)

Fazla Bitki Olucak disi sayisi erkeklerin 3 kati olucak fazla akintiyada gelmezler.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Selam bende yeniyim . Yonetime tbr cok guzel site olmus.
Canlı Doğuran Akvaryumum
Sanki cok tas var gibime geldi lepistesler icin daha cok bitki olsa daha iyi olur diye dusunuyorum...
JAVA MOOS VE AKVARYUM
Merhaba ben aranizda yeniyim

bir kac sorum olacak yanitlarsaniz sevinirim.

Yeni akvaryum almayi dusunuyorum 130*40*50 civarlarinda bunun icin 10mm cam uygunmudur ikinci sorum ise java moos yetistirmek istiyorum bunun icin neye dikkat etmeliyim sicaklik IsIk yada vantuzlu copcu macrakanta albino copcu ve lepistesler icin uygunmudur bu bitki simdiden tskler.
boluk892012-05-28 20:35:58

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.