ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
biDamla
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Şubat 2012 16:42
Son Ziyaret:
03 Nisan 2013 17:13
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
damla ürker
Doğum Tarihi:
06 Kasım 1989
Yaş:
34
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

damla ürker

SON 9 MESAJI

Yeniyim, acemiyim ve balıklarımın tam türlerini bilmiyorum (resimli)

Mehmet bey, turgut akvaryum belediyenin çaprazında olan küçük yer mi??

Yeniyim, acemiyim ve balıklarımın tam türlerini bilmiyorum (resimli)
Ahmet arkadaşım çok teşekkür ederim konuyu Emre beye aktarmışşın.. Emre bey ben hayvanlara insandan daha fazla değer veririm, ömrüm boyunca hiç balık beslemedim ve ne yazıkki bi anlık boşluğumla araştırmadan aldım bu kesinlkle benim hatam ama düzeltmek için maksimum eforu sarfediyorum..herkesten önce ben zaten kendime kızıyorum.. 
Yeniyim, acemiyim ve balıklarımın tam türlerini bilmiyorum (resimli)

Sağol ablacım, bende yeni neslin hayvanlara daha çok sahip çıktığını görüyorum.. bnde seni tebrik ederim =))

Yeniyim, acemiyim ve balıklarımın tam türlerini bilmiyorum (resimli)
Teşekkür ederim ablacım, o insanları ben insan olarak adlandırmıyorum bile onlar birer cani.. sırf güzel görünüyolar diye, süs olarak tutuyolar.. ki daha bi çok hayvana neler yapıyolar.. bu dünyanın bide öbür tarafı var.. hayvanlara edilen zulmün, insanlara edilenden hiçbi farkı yok..
Yeniyim, acemiyim ve balıklarımın tam türlerini bilmiyorum (resimli)
Aaa kandırıldım mı ben =)) neyse sağlık olsun onların da canı var sağol canım =))
Yeniyim, acemiyim ve balıklarımın tam türlerini bilmiyorum (resimli)
Serkan_ektİ, saf değiller derken =) orijinal, safkan manasında mı saf değiller anlamadım ben
macas, çok mutlu olurum, çok teşekkür ederim =))
Yeniyim, acemiyim ve balıklarımın tam türlerini bilmiyorum (resimli)

Öncelikle merhabalar.. 4 tane japon balığım var ama tam olarak türlerini bilmiyorum çok acemiyim bu konuda 3 aylık balık sahibiyim.. ve ne yazıkkki hiç araştrma yapmadan büyük bi cahillikle pat diye aldım onları elimden geldiğinde iyi bakıyorum çnkü canlıya hele ki hayvanlara çok değer veren biriyim ama bilmeden aldım hem de fanusta bakmak için aldım ve geçen hfta öğrendim ki büyük bi eziyetmiş bu onlara çok pişmanım ve hemen akvaryum alma çalışmalarına başladım.. burdaki resimler fanustaki halleri sizden ricam türlerini söyleyebilir misiniz.. ben baktım ama çıkaramadım, tanıyamadım =)) şimdiden teşekkür ederim..

 
 
biDamla2012-02-24 17:41:22
Acemiye Tavsiyeler =)
Hasan tşk ederim bakmaya başladım =)) abdullah yaptım bi hata bilmeden aldım telefiye uğraşıyorum tşk ederim verdiğin bilgiler için =))
Acemiye Tavsiyeler =)
Merhabalar.. ben 3 aydır balık sahibiyim.. 4 tane çok güzel japon balığına sahibim.. çok büyük bir cahillikle, hiç araştırma yapmadan fanus aldım, görüntüsü daha hoş diye.. ama geçen hafta bu forumda gördüm ki çok büyük bi yanlışlık yapmışım.. petshopların sözüne güvenmek büyük hataymş, benim araştrma yapmamam daha da büyük hataymış.. poşette bakmakla fanusta bakmak arasında bi fark olmadığını öğrendiğimde çok üzüldüm çünkü ben gerçek bi hayvanseverim, onların da canı var.. ve elimden gelen ölçüde onlara akvaryum almaya anında karar verdim.. bugün 3 petshop gezdim forumdan edindiğim bilgilere göre bi japon balığı başına 25lt su düşüyomuş.. ama bnm 100ltrelik bi akvarym alcak durumum maalesef yok ailem yardımcı olmuyo öğrenciyim nişanlım alcak =)) bu yüzden 65 litre civarnda bi akvaryum buldum 35tl uygun olur mu? bu akvaryum fiyatını veren kişi filtre, ışık, kum, ısıtıcı filan bunlar dahil bana 90 TL gibi bi fiyat çıkardı, ki her şeyin en pahalısını koyduk içine, ki pahalısı demek kalitelisi demek değildir, ama bu konularda bi bilgim olmadığından buraya danışmak istedim.. yani bu filtrenin, ışığın filan kaliteli olarak adlandırılan bi markası var mıdır? bu fiyat uygun mudur? diğer bi petshopta 48litrelik akvaryum 30 TL geri kalan ışık v.s 10tlden başlıyo orda da 80 tl gibi bi fiyat çıkıyo.. bu konuda bana yardmcı olursanız çok mutlu olcam çnkü balıklarımı artık daha fazla fanusta tutmak istemiyorum.. onları çok seviyorumm =)) şimdiden teşekkür ederim..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.