ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
#bora#
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Nisan 2011 12:14
Son Ziyaret:
03 Ekim 2013 17:09
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
bora öcal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

bora öcal

SON 10 MESAJI

Fotoğraf Makinesi Tavsiye ?
d90 alma derim.kaç yıllık makina. iso hassasiyeti pek başarılı deyil.dxomark diye bir site var. oradan karşılaştırmalara bak
salyangoz
Kazım bey geçkalmadınız ben bu canlılara alıştım. çok fazla hızlı üremiyorlar.

salyangoz
Arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. Hafta sonu akvaryumu bozacağım. Akvaryumumdaki son durumu resimlemeye çalıştım (salyangozları). 
salyangoz
Mustafa bey,bu arada belki mevcut bitkilerimde de o salyangozların yumurtası vardır? Kumu, filtreyi temizledim farzedin aynı bitkileri tekrar dikince aynı canlılar oluşmaz mı?
salyangoz
Çözüm katil salyangozsa yarin alıyorum
salyangoz
Mustafa bey cevabınız için teşekkürler. Keşke bir tane olsalar. Güzümle 5 tane gördüm. Kimbilir kaç taneler?? Çözüm akvaryumu bozmak mı? 
salyangoz
Arkadaşlar herkeze selam. Bitkili akvaryumumda yeni bir misafir var! Bu tür nedir? Zararlı mı? Resimdeki salyangozu akvaryumdan çıkarıp çektim. 
Bu Bitkinin İsmi Nedir?
Fittonia Verschaffeltti isimli bitkiden maalesef bende aldım. O kadar güzel görünüyordu ki. Sonra adını bilmediğim bitki hakkında araştırma yapmak istedim. Forumda bitki türlerinin hepsine baktım ama benim çok beğendiğim bitki orada yoktu. Daha sonra goglede görsel aramalarım sonunda bitki saksı bitkisi imiş!!:( bitkiyi satan petshop ile görüştüm ve bitkiyi iade ettim. iade ettiğim bitkiyi yine pişkinlikle alıp diğer aynı saksı bitkisi olan Fittoniaların arasına koydu. arkadaşlar bu petshop Ankara'da Selanik Caddesinde "Pet Center" isimli dükkan.

vuslat2011-11-14 09:35:19
- DİKKAT - Akvaryum bitkisi değildir...
Fittonia Verschaffeltti isimli bitkiden maalesef bende aldım. okadar güzel görünüyordu ki. sonra adını bilmediğim bitki hakkıda araştırma yapmak istedim. akvaryum.com da bitki türlerinin hepsine baktım ama benim çok beğendiğim birki orada yoktu!!! daha sonra googlede görsel aramalarım sonunda bitki saksı bitkisi imiş!!:( bitkiyi satan petshop çu ile görüştüm ve bitkiyi iade ettim. iade ettiğim bitkiyi yine pişkinlikle alıp diğer aynı saksı bitkisi olan fittonia ların arasına koydu. arkadaşlar bu pet shop ankarada selanik caddesinde "pet center" isimli dükkan. şuan aynı saksı bitkisini satıyorlar. almış olduğum sahte tatlı su bitkisini ekliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.