ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
scar_face
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Mart 2011 00:54
Son Ziyaret:
03 Aralık 2014 19:10
Toplam Mesaj:
59 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
serkan öznehir
Doğum Tarihi:
30 Ağustos 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
ELEKTRONİK
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Türkler öyle bir millettirki, eğer saldırırsak tamamını yok etmemiz gerekir... Yoksa 1 tane bilehayatta bırakırsak, yeni bir devlet kurar ve intikamını alır......

ADOLPH HİTLER..

SON 10 MESAJI

Bitki Tavsiyesi

Öncelikle herkese merhaba ;

Ben akvaryumuma anubias gibi çok da fazla özen gerektirmeden istediğim sonucu alabileceğim bir bitki türü tavsiyesinde bulunmanızı istiyorum..Şu anda tankımda canlı doğuranlarla beraber ikamet eden 3 adet 8-10 yapraklı anubias ım bulunmakta...
 
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim....
Lepistes ve sp
Eğer onların yanına katarsan çok kısa sürede onları ölmüş olduklarını göreceksin ve hasta diyorsan balıklarına bu hastalığı diğerlerine bulaştıracaksın.
omardaing2013-02-23 19:47:34
KÜÇÜK BİR SET ?
BENCE ÜRETMEK,SATMAK VS...KELİMELERİYLE BİR AKVARYUM İŞİNE GİRİYORSAN ARTIK SARI PRENSES VS...GİBİ BALIKLARDAN PARA KAZANAMAZSIN,DAHA ÖZEL TÜRLERE YÖNELMEN ,PİYASA ŞARTLARINDA ZOR ÜRETİLEN VE NADİR BULUNAN TÜRLERE YÖNELMENİ SEN PİŞMAN OLMADAN ÖNCE BEN TAVSİYE EDERİM..
Yunus ve beyaz prenses
İNAN BANA 1 DİŞİ VE 1 ERKEK PRENSESİN VARSA ONLAR İÇİN ÇİFTLEŞMELERİ VE YAVRU ALMALARI HİÇ SORUN DEĞİL.TEK MESELE ERKEK DİĞER ZAMANLARDA AZDIĞI ZAMAN ONU AZINDA YAVRU OLAN DİŞİYE MUSALLAT ETMEMEK.İŞTE BU YÜZDEN EN AZINDAN YANINA BİR DİŞİ DAHA OLMASI BİR İHTİYACI KARŞILAMASI AÇISINDAN İYİ...YOKSA HERTÜRLÜ ÇİFTLEŞİRLER..
Hava Motoru Sesi
Süngerin içine güzelce yerleştirmek bir çözüm ama bazı ucuz motorlarda buda bir çözüm olamıyor maalesef. ...Eğer yetenekliysen ve motor un dış tasarımı içinin açılmasına imkan veriyorsa içindede birkaç işlem yapman faydalı olur. .BeZGiN2013-02-25 12:16:10
S.Prenses Salatalık
YANİ FANTAZİ OLSUN DİYORSAN AT ANCAK AKVARYUM UN HERTÜRLÜ DENGESİNİ BOZABİLİRSİN,5 DK SONRA ATTIĞINA PİŞMAN OLABİLİRSİN....
DEKOR NASIL
ÇOK GÜZEL OLMUŞ ANCAK BEYAZ KUM SİZİ BAYA UĞRAŞTIRACAK

Akvaryumlara gerekenden fazla balık doldurmayın lutfen
[QUOTE=nano_akvaryumcu]

Herkes birbirine saygı göstermelidir.Ancak yeni başlayanların da bu konunun önemini anlaması lazım.''Azcık beyni olan araştırır.'' diye bir şey de yok.Herkes forumlara baksaydı, araştırsaydı, çözüm bulsaydı; hiçbir balık sorun yaşamazdı.Demek ki araştırmayanlar da var ki uyaralım.Ona da göz korkutmak denmez sadece önlem, çünkü balıklar da bir canlıdır.

[/QUOTE]
Ali arkadaşım uyarma,öneri verme diyen mi var ya.Lütfen şu yazıları düzgün okuyun.Demek ki araştırmayanlar var ki uyaralım diyorsun,araştırma yapmayan bir arkadaşım senin yazdığın yazıyı nereden görecek bana bi söyler misin.Demek ki araştırıyor,arıyor ki senin verdiğin öneri yi uyarıda okuyor.Üstelik ben uyarmayın,önermeyin mi diyorum sert uslup kullanıp,kati kurallarla yeni başlayan hobiciyi başlamadan üzmeyin diyorum...lütfen...
Akvaryumum Yeterlimi ?

Uğur bey bence bü türler yerine diğer arkadaşlarımın da tavsiyelerine kulak verin v canlı doğuran olarak formu değiştirin.Zevler tartışılmaz ama u boyutlarda bir akvaryum için canlı doğurandan daha çok zevk alacağınızı düşünüyorum.Böyle olur böyle olmaz diye şart koşmuyorum sadece bir tavsiyedir.

yeni sarı prensesim yarın uzun yoldan getirecem tavsiyelerinizi bekliy
[QUOTE=ufuktoner]Arkadaşlar kesinlikle birbirimizi uyaralım bildiğimizi sandığımız bir konuda yanılıyor olabiliriz. Burada ki paylaşımın güzelliği burada zaten.Yanlışlarımızı düzeltmek,bilgimize bilgi katmak ve bizden daha bilgili olanlarında bilgilerinden faydalanmak.
 Ayrıca lvntsmsk34, nick li arkadaşada teşekkürlerimi sunuyorum. Geçen forumda bir yazışmalarn içerisinde kaldım şu an o yazıları bulamıyorum.Bir arkadaş yardım istemişti. Yorum yapanlardan bir arkadaşımızda balığın ismini yanlış yazmış diye başka bir akvaristin sen önce balığın ismini doğru yaz da ondan sonra yorum yap demesine karşılık bir tartışma çıktı şaşırdım kaldım. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
[/QUOTE]
Arkadaşlar hepinize katılıyorum.Ağızla pipet e üflemek ve o şekilde hava vermeye çalışmak yanlış bir yöntem.Aslında ben bunu suya bir el pompasıyla hava pompalamak şeklinde düzeltmek istiyoru.Tamamen yanlış anlattım ve anlaşıldım.Pipet deyince herkesin aklına ağızdan üflemek geldi,normal olarak.Hata bende benim aslında o an dilimin ucuna gelemeyen şey el pompasıydı.Bir zaman şu artemiaları çıkartmak için arasıra suya hava vermek için kullanılanlardan.Kusura bakmayın çok geç olabilirdi allahtan iptal olmuş.Herkese teşekkürler ve saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.