ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
muril
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Şubat 2011 23:10
Son Ziyaret:
19 Şubat 2015 21:59
Toplam Mesaj:
21 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat ilsev
Doğum Tarihi:
01 Mart 1976
Yaş:
48
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat İlsev

SON 10 MESAJI

kakadu
Karşıyaka Calvus akvaryumdan aldım. Bilginize
Aquainturkey Akvaryum Canlı Bitkilerini Sunar
Nette yazarken insanlar kolaylıkla fazla eleştirel oluyor. Çok uzun zamandır akvaryumları olan biri olarak ben yaptığım alışverişten çok memnun kaldığımı belirtmek isterim açıkcası. Ankara ve İzmir'de bu kadar çeşit olan çok çok az yer gördüm. Elime geçen bitkiler gayet canlı ve güzel formdalardı.
Ülkemizdeki önemli bir eksiği elinden geldiğince ve güzel bir şekilde kapatmayı isteyen kişilerin şevkini kırmaya çalışmanın gereği yok. Arada hatalar olabilir.
Elime geçen bitkiler için gerçekten teşekkür ederim. Gayet güzel durumdalar. Tekrar almam gerekirse ilk sizin sitenize bakacağım kesinlikle.
muril2014-03-22 23:56:28
aquainturkey.com bu siteden alışveriş yapan varmı
Geçen gün 7-8 çeşit bitki siparişi verdim.1 tane echinodorusun 1-2 yaprağında delikler var ama diğerleri gerçekten çok iyi durumdalardı. Üstelik sipariş verdiğim adetten fazla da göndermişlerdi.Özellikle Ludwigia çeşitleri ve limnophilia'lar şimdiye kadar hiç görmediğim kadar canlılardı. Bitki bulmanın zorlaştığı ülkemiz için güzel ve desteklenmesi gereken bir mağaza bence... Gayet memnun kaldım açıkcası.
Juen Pet Market.
Bu konuyu güncellemek ihtiyacı duydum.Juen pet market'ten hala ara sıra alışveriş yapıyorum ve hem fiyatları çok uygun hem de paketlemeleri çok başarılı.Yemleri hep yeni oluyor,ürün yelpazesi çok geniş. İstanbul'a gidersem mutlaka yerlerine gideceğim ve bizzat teşekkür edeceğim.
M.Tuna2014-02-25 22:43:12
Isıtıcı
Eğer Eheim jager,Jbl vs gibi kaliteli markalardan alıcaksanız 100 wattlık ısıtıcı işini düzgün yapacaktır ama daha ucuz markalardan alacaksanız 200 w. ve üzeri alırsanız sizin için daha iyi olur.çünkü bunlar diğerleri gibi etkili ısıtmıyorlar.Isıtıcının üzerindeki ayarla termometreniz 1-2 derece artı eksi fark edebilir. Kaliteli ısıtıcıyla bu fark uzun vadede (yani çok soğuk kış zamanlarında bile) çok az fark eder ama ortalama bir ısıtıcıyla çok fark eder.Isıtmak için sürekli çalışır durur.Çok da ucuza kaçmamanızı tavsiye ederim.
Tarçının Afrodizyak Etkisi
120 lt. demasoni/saulosi akvaryumuma 1 çay kaşığını, yarısı akvaryum suyu yarısı ılık suda iyice karıştırıp süzüp koydum. 200 lt. karışık tropik akvaryumuma ise meraktan yaklaşık 2 çay kaşığı koydum. 120 lt.de bayaa bi hareketlenme var balıklarda.kovalamaca başladı resmen...erkek saulosi arada dişileri kovalıyor, arada kum kazıyor yine.demasoniler birbirini kovalamaya başladı  200 lt.de şimdilik sadece balıklar daha hareketli gözüküyor. bakalım nolucak? 
Yeni ithalat listemiz
Bu balıkları özellikle de apistogrammaları İzmir'deki akvaryumculardada görürüz inşallah...
su bulanıklığı
[QUOTE=14Atalay14] http://www.akvaryum.com/yeni_kurulan_akvaryumda_hizli_su_berraklastirma_makaler_21_5020.asp#b [/QUOTE]

Bu yazı çok güzel anlatmış zaten herşeyi...
Ayrıca şöyle birşey yapabilirsiniz: Akvaryumunuzda bir köşede bir pipo filtre her zaman çalışır halde olsun.Size ufakta olsa faydası da olur hem, ekstra filtre malzemesi sonuçta. Yavru akvaryumunu kurduğunuz zaman bu filtreyi hemen ona aktarırsınız. Bir miktar eski akvaryum suyundan da yeni tanka eklersiniz.Döngüyü hızlandırmış olursunuz böylece. Eğer isterseniz bakteri kültürlerini de kullanabilirsiniz.
muril2013-03-24 14:25:12
jbl clearmec pro
120 lt.lik Malawi akvaryumum için Aquaclear marka çok iyi bir şelale filtre kullanıyorum.Filtre malzemeleri sünger+elyaf+seachem matrix. Suyum berrak ama taşlar ve cam üzerinde kahverengi yosunlaşmalar oluyor. Acaba matrix yerine jbl clearmec pro ile bu yosunlaşmanın önüne geçebilir miyim? Ayrıca bu ürünü en üstte kullanabilir miyim?
Ayrıca diğer 200 litrelik low tech bitkili tropikal akvaryumumda jbl cristalprofi e901 kullanıyorum.Orjinal içeriğini bozmadım ama clearmec de eklemek istersem ve ilerde discus koyacaksam su değerlerini etkiler mi?hangi sepete eklemek dogru olur sizce?
Birde jbl markalı ürünleri tedarik ettiğiniz için teşekkür ederim. Çok değişik birçok ürününü kullanıyorum ve hepsinden de çok memnun kaldım gerçekten
muril2013-03-24 02:14:11
Amazon'un Dayanılmaz Cazibesi...
Tankınız çok güzel gözüküyor.Kısa videoyu izlerken bile keyif veriyor, canlısını izlemek size çok daha keyif veriyordur :) 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 22 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.