Kond İsimli Üyenin İlanlarına Aldanmayın


thekobayÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/07/2011
İl: Bursa
Mesaj: 460
thekobayÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 14:20
Burak arkadaşımızın Bursa 'da toplu parvula alımı için bende katılmıştım.Gerçekten parvulalar yok denilecek kadar azdı.Sanırım bir bağda 100 tane olması gerekiyordu ve serçe parmağımın yarısı kalınlıkla bile yoktu.O kadarı 100 tane ise vay halimize.Bende şok geçirenler arasındayım...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

XS1D3Çevrim Dışı

Kayıt: 05/11/2011
İl: Bursa
Mesaj: 27
XS1D3Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 22:35
Bende Burak kardeşimle beraber almıştım havaya para vermiş oldum diyebilirim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sersipahiÇevrim Dışı

Kayıt: 15/02/2011
Mesaj: 4
sersipahiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 22:53
Burak kardeşimizin organizasyonuna bende katılmıştım. Sırf bitkilerimi alabilmek için işimi gücümü bırakıp gittim. Evet şok! verdiğim benzin parasına bile deymedi.

Burak'ın iyi niyetine inanarım. Neticede hepimiz bir deneme yaptık kötü sunuçlandı. Yoksa alımlarımızın devamı gelecekti...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hüseyin ÇELİKÇevrim Dışı

Kayıt: 12/11/2011
İl: Izmir
Mesaj: 459
Hüseyin ÇELİKÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 02:15
Selamlar,
Bende 4+2 parvula satın almıştım ve satış için konuşurken karidesleri kargo ile gönderemeyeceğinden bahsetmedi.
Sonuç:
Parvulalar 300 yaprak ya geldi ya gelmedi fakat son derece sağlıklıydılar.
Karidesler ise tabi ki yoktu :) sorunca söyledi, süpriz oldu bana da.
Tekrar alışveriş yapar mıyım?
Sanmam...
Geri bildirimlere bakmamıştım tabiki, parvula' ları kargodan aldıktan sonra baktım ilk kazıklanan ben değilmişim :)
iyi geceler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

capodicapiiÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]4,2,112546[/C] [B]10251,3[/B]
Kayıt: 14/06/2011
İl: Tekirdag
Mesaj: 3495
capodicapiiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 04:31
Tamam parvulaları tek tek sayıyor olabilir..Ama olayın hatası şurada.. Parvula öyle dal hesabı satılacak bir bitki değil..

Saz , subulata , eledoa , micra , fern anubias vesarie gibi bir bitki olsa eyvallah. Ama bazı bitkiler vardır dal dal sayılarak verilmez..

Örneğin hemianhus cubayı 1 dalı 10 kuruş , 100 dalı 10 tl diye satsam olur mu? Eminim böyle bir ilan olsa talibi olur..Bide bakar ki 100 dal cuba ceviz kabuğunu anca doldurur...
Parvula , glosso , cuba , moss gibi bitkiler öyle dal dal satılmaz..Ya öbek olarak satacaksın ya da bi saksı , tel gibi materyallere porsiyon yaparak satacaksın..Alıcı neyi aldığını bilecek.. Şimdi benim bir arkadaşın akvaryumunda parvula var.. Saymaya kalksak sayamassın..içinde 10bin-15bin dal vardır..Nerden bileceksin..Bunu tek tek dal hesabı satarsan hiç etik olmaz. Böyle saçmalık mı olur o zaman ben elimdeki mossları 1 dalı 5 kuruştan satayım..Görenler oo ne kadar uygun desin..Komik olmaz mı..

Burda Murat Beyin yaptığı düpe düz saç teli satmak.. Balyala 5x5 zemin üstünde sat bakalım porsiyonunu kimin gönlü kırılır.. Bir de bana kendisiyle pazarlık yaptım diye ölücü diyor , saç teli gibi tek tek parvula sayıp satmak ne peki :) 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Acil StopÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/12/2011
İl: Aydin
Mesaj: 1182
Acil StopÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 09:19
Parvula hesap ederken bir kökün üzerinde yeni sürgün atmış 1-2 mm boyunda ki sürgünleri de sayıyorsa bilemem ama herkes birden yanılıyor olamaz. İlanı cazip göstermek için ilk giriş cümlesinde vaat ettiği karidesleri de kimseye yollamıyor. Yaprak hesabı sattığı Marislea hirsutaların ise en az 10-15 yaprağı çürümeye yüz tutmuş durumda geliyor.

Sormak istiyorum bakkala gidip 5 ekmek istediğinde bakkal 2 tanesini küflü verse acaba alıp eve götürür mü?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FatihmÇevrim Dışı

Kayıt: 14/07/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 249
FatihmÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 21:46
[QUOTE=Acil Stop]Murat bey illk defa bitki almıyorum bu nedenle hangi bitkinin ne kadar gelmesi gerektiğini kestirebiliyorum. Yerlibitki'den 1 bağı 50 kök olan lilaeopsis brasiliensis'ten 2 bağ aldım ve dikmekten bıktım.

Her ne kadar okul için alınmış olsa bile okuldaki sistem tam hazır olmadığından ikiye ayırıp yarısından fazlasını kişisel akvaryumuma diktiğim için şu anda üşenmden parvulaları yaprak yaprak saydım. Akvaryumuma yaklaşık 60 yaprak filan dikmişim. Bu miktar yarısından biraz fazla. Yani belirttiğiniz gibi 300 kökten fazlayı bırakın, zorlasak ancak yarısı kadar elime ulaştığını söyleyebiliriz.

Marsilea hirsutalarında yarısından epey fazlasını kendi kişisel akvaryumuma diktim. 10-15 tanesi sararmış ve çürümeye yüz tutmuş durumda olan toplam 50 tane filan yaprak dikmişim.

Ürünlerin siparişini verdiğimde ilanınızda kargo ile karides yollamadığınız yazmıyordu. Özel mesaj atarak istediklerimi yazdığımda da karides göndermeyeceğinizi söylemediniz. Yine de hediye olarak verdiğinizi belirttiğiniz için bunu pek dert etmedim. Ancak bu ilanlara aldanarak para göndermeyi düşünen diğer üyeleri uyarmak istedim.

Herkes alışveriş yapmadan önce başına gelebilecekleri okuyup kendi kararını versin.
[/QUOTE]

Bitkileri aldıktan sonra ban telefon actın ve eksik geldiklerini belirttin ben sana ne sordum tek bir soru sordum bitkileri saydınmı dedim ve sen birazını saydım ama 300 kök yok dedin bende sana tekrar bitkileri say dedim çünkü ben sayarak eklediğim için nekadar gönderdiğimi biliyorum ..

Bu bitkiyi ilk defa satmıyorum onlarca kişiye sattım ve her almaya gelen arkadaşa 100 sap 1 parrti olarak sattığımı bazı köklerin 1 saplı bazıların ise 5-10 saplı olması sebebi ile böyle bir yöntemle verdiğimi belirtmeme rağmen 1 partiyi önlerine koyduğumda çok az göründüğünü belirtiyorlar bu gerçeği bende biliyorum ama bu bitki böyle ve az ürüyor ve ancak bu şekilde verebiliyorum..

Şuan gelmiş hepsini çıkarttım tek tek saydım ve eksikti diyorsun bunu bana o gün söylesen Hepsini saydım şukadar var şukadar eksik desen kesin konuşsaydın bir eksiklik olduysa giderirdik ama işi ilk önce gevşek tutan muallaklı konuşan sendin ..

birkezdaha burdan belirtiyorum bu bitkiyi gönderirken kesinlikle tüm yapraklaır  tek tek sayarım eğer 3-4 partiden fazla gönderilecekse 2 partiyi saydıktan sonra diğerlerini ona kıyasla ekler ve kesinlikle fazlasını da içine atarım

Bu bitkiyi benden alıpta sayım eksikçıktı diyen 1 tek kişi bile olmadı ama saymadan burda okadar yoktur diyen ve beni yalancı konuma düşüren kişilere hakkımı kesinlikle helal etmiyorum burda belki birşey alamam ama öteki dünyada iki elim yakalarında olacak ...

1 parti de sp japan almıştın sanırım niye ondan hiç bahsetmiyorsun ilanda belirttiğimin 2 katını gönderdiğime eminim..


[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR]Yazık sana.

Bana buraya yazdığım yazıya istinaden geri bildirim yazarak karalamaya çalışıyorsun ama sana istediğini verip seviyene inmicem.[/QUOTE]

Asıl sana yazıkki sırf beni karalamak için hem yalan söylüyor hemde okadar kelime konuşmamıza rağmen içinden 1 kelimeyi beni küçük  düşürmek için cımbızla çekip ortaya atıyorsun

Cüce Çihipimbi diye birşeyin olmadığını herkez bilir benim orda kastım balıkları 2-3 sene boyunca beslememe rağmen boylarının Fatih abinin damızlıklarının boyuna hiç erişmemesi okadar boy almadıklarını belirtmekti ..

O balıkları senden sonra hakan Kardeşime satmıştım ve şuan o da balıkları satıyor ve hala o balıklar 10 cm yi geçmediler buyrun ilanı



Ve balıkların boylarını 4-6 cm olduğunu ayrıca da cinsiyetleri belli ilan olduğunu belirtmişin evet hala belli ve 2 e 8 dişi balıklar senin dediğin doğru ise 4 -6 cm balıkta cinsiyet oranını iyi tutturmuşum ..

Dileyen Hakan bey ile görüşüp balıkların  ilk aldığı zamanki boy ve son boy - cinsiyet ayrımları ile alakalı bilgiyi kendisinden alabilir..

Senin profiline neden olumsuz yorum eklediğime gelirsek

Geçmiş zaman tam hatırlamıyorum kapanmış bir frontoza cinsiyet ayrımı davası sonrasında sırf balıkları aldığım yer belli olsun diye ilana bana satan kişinin sattığı isimle balıkları listeledim diye sürekli ilanlarımın altına beni rencide edici yazılar yazdın ve sana karşı hiçbir eylemde bulunmadım ..

ve geçtiğimiz haftalarda sen bana özel mesajla aynen şunları yazdın ya abi işte biz öyle böyle yazılar yazdık konuştuk ama kusura bakma falan .. ve ardından bana bir takas teklifi sundun !!!

Madem okadar Cihipimbilerden doluydun neden bugüne kadar birşey söylemedin Sustun Sustun Sustun..  ?

Cevabını ben vereyim Çünkü çıkarların sözkonusu olduğunda işin görülecekse sorun yok Takas teklifini kabul etmeyince '',çok çetrefillisin be kardeşim. ''









[QUOTE=farukzafer] [QUOTE=Kond]İlanımda zaten 100 ad ve ustu isteyenler icin satis yaptigimi belirtiyorum bukadar kasmana gerek yoktu

İlandan alinti

Adet Fiyatı:10 ad e kadar 0 tl  daha yüksek adetli alımlarda 0,5 tl
Adedi: Toplamda 1000 ad var Her isteyen hobici faydalansın diye 10 ar ad lik partiler halinde ücretsiz verilecektir.
Adetli alım düşünenler için akvaryumcular vs.. adet fiyatı 100 ad aşşağısı için 50 kuruş üstü için 40 kuruştan satılıktır aralarında sakura karides de bulunmakta.. [/QUOTE]

Mesajınıza cevap vermicektim ama galiba yönetim bizi duymuş ve sizin ilanlarınızı silmiş.Bende birçok kişi gibi bu sitede hobiciyim ama sadece hobici!Sizin gibi hobiciyim deyipte insanlardan bu kadar çok kötü geri bildirim alıcağıma ne balık satarım nede malzeme.Benim asıl sorum size şu olucak bir insan sizden parasının karşılığını alamayınca mahçup olmanız gerekirken hatanızı düzeltmeye çalışmanız gerekirken üste çıkmak için cevap veriyorsunuz nasıl beceriyorsunuz şaşırıyorum.
Şunuda söylemek zorundayım benim sizle hiçbir alışverişim olmadı.Sizi kötülemek yermek haddime değil fakat yazdığım yazı için bile bana bu üslupla cevap vermeniz çok ilginç.

[/QUOTE]

Ben eğer bir satış yapmış ve gerçekten karşı taraf madur kalmışsa kul hakkına girmemek için  kesinlikle o maduriyeti gideririm ve birçok kez de oldu karides gönderdiğim zamanlarda ölümler oluyordu tekrar yolluyordum bazen bitkilerde yanlışlık oluyordu yolluyorum bu konuda tek istediğim karşı tarafın dürüst olması ve bana kesin net birşey söylemesi..

Sonuçta alışveriş sonrası elime 3-5 lira bir para geçiyor ve bunun içinde haksız kazanç sözkonusu ise bu haram olur ve benim çoluk çocuğum var onlara haram yediremem ben bu inançtayım.. Ama suçlamayı yapıpta hakkımı yiyen arkadaşlar o bitkileri saymadan bana iftira atıyorlar buda kendilerinin bileceği bir hak anlayışı burda bişe yapamam ama hakkımı helal etmiyorum.

Size verdiğim cevap çok ilginç de sizin yapmaya çalıştığınız şey az mı ilginç benim ilanımda da belirttiğim bir şeyi siz sanki kimsenin bilmediği bir şeymiş gibi özel mesajınızın içinden resimleyerek burda yayınlıyorsunuz beni yalancı konuma düşürmeye çalışıyorsunuz bende buna karşılık uğraşmanıza gerek yoktu zaten ilanda yazıyordu diyorum ..  burda ilginç birşey yok bence. sadece karalamak için mesaj atıyorsunuz sonra da Sizi kötülemek yermek haddime değil diyorsunuz ..


[QUOTE=capo di capi]Tamam parvulaları tek tek sayıyor olabilir..Ama olayın hatası şurada.. Parvula öyle dal hesabı satılacak bir bitki değil..

Saz , subulata , eledoa , micra , fern anubias vesarie gibi bir bitki olsa eyvallah. Ama bazı bitkiler vardır dal dal sayılarak verilmez..

Örneğin hemianhus cubayı 1 dalı 10 kuruş , 100 dalı 10 tl diye satsam olur mu? Eminim böyle bir ilan olsa talibi olur..Bide bakar ki 100 dal cuba ceviz kabuğunu anca doldurur...
Parvula , glosso , cuba , moss gibi bitkiler öyle dal dal satılmaz..Ya öbek olarak satacaksın ya da bi saksı , tel gibi materyallere porsiyon yaparak satacaksın..Alıcı neyi aldığını bilecek.. Şimdi benim bir arkadaşın akvaryumunda parvula var.. Saymaya kalksak sayamassın..içinde 10bin-15bin dal vardır..Nerden bileceksin..Bunu tek tek dal hesabı satarsan hiç etik olmaz. Böyle saçmalık mı olur o zaman ben elimdeki mossları 1 dalı 5 kuruştan satayım..Görenler oo ne kadar uygun desin..Komik olmaz mı..

Burda Murat Beyin yaptığı düpe düz saç teli satmak.. Balyala 5x5 zemin üstünde sat bakalım porsiyonunu kimin gönlü kırılır.. Bir de bana kendisiyle pazarlık yaptım diye ölücü diyor , saç teli gibi tek tek parvula sayıp satmak ne peki :)  [/QUOTE]

İnşallah üret sende sat bizde senden alalım bahsettiğin gibi ..



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1703
GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 08:08
Benim nasıl biri olduğumu az araştırarak öğrenebilirsin,o balıkların pahada çok daha kıymetlilerini hediye babında fiyatlara yada hediye olarak vermiş biriyim,ben senin kadar pişkin bir şey  görmedim,üslubumu bozmamak adına daha fazla bir şey yazmıcam çünkü ne yazsam kıvırarak yalan söyleyeceksin,.ALLAH çarşına pazar versin.

Geri bildirimde alış veriş yapıldığında yazılan bir şeydir,ego tatmini için yazamazsın,ilan vemekten başını kaldırabilirsen biraz kuralları oku.
GÖKHAN ÖZDEMİR2012-11-30 08:18:43

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Acil StopÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/12/2011
İl: Aydin
Mesaj: 1182
Acil StopÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 11:25
[QUOTE=Kond] 

Bitkileri aldıktan sonra ban telefon actın ve eksik geldiklerini belirttin ben sana ne sordum tek bir soru sordum bitkileri saydınmı dedim ve sen birazını saydım ama 300 kök yok dedin bende sana tekrar bitkileri say dedim çünkü ben sayarak eklediğim için nekadar gönderdiğimi biliyorum ..

Bu bitkiyi ilk defa satmıyorum onlarca kişiye sattım ve her almaya gelen arkadaşa 100 sap 1 parrti olarak sattığımı bazı köklerin 1 saplı bazıların ise 5-10 saplı olması sebebi ile böyle bir yöntemle verdiğimi belirtmeme rağmen 1 partiyi önlerine koyduğumda çok az göründüğünü belirtiyorlar bu gerçeği bende biliyorum ama bu bitki böyle ve az ürüyor ve ancak bu şekilde verebiliyorum..

Şuan gelmiş hepsini çıkarttım tek tek saydım ve eksikti diyorsun bunu bana o gün söylesen Hepsini saydım şukadar var şukadar eksik desen kesin konuşsaydın bir eksiklik olduysa giderirdik ama işi ilk önce gevşek tutan muallaklı konuşan sendin ..

birkezdaha burdan belirtiyorum bu bitkiyi gönderirken kesinlikle tüm yapraklaır  tek tek sayarım eğer 3-4 partiden fazla gönderilecekse 2 partiyi saydıktan sonra diğerlerini ona kıyasla ekler ve kesinlikle fazlasını da içine atarım

Bu bitkiyi benden alıpta sayım eksikçıktı diyen 1 tek kişi bile olmadı ama saymadan burda okadar yoktur diyen ve beni yalancı konuma düşüren kişilere hakkımı kesinlikle helal etmiyorum burda belki birşey alamam ama öteki dünyada iki elim yakalarında olacak ...

1 parti de sp japan almıştın sanırım niye ondan hiç bahsetmiyorsun ilanda belirttiğimin 2 katını gönderdiğime eminim.. [/QUOTE]

Saygımı korumaya çalışıyorum ancak beni zorluyorsun. Sen ne pişkin bir insansın böyle ya? Seninle tek bir telefon görüşmemiz oldu o da bitkileri almadan önce banka bilgilerini almak içindi. Daha sonra sadece forum üzerinden özel mesaj yolu ile mesajlaştık ki onlarında kayıtları bende duruyor.

Bitkileri aldıktan sonra telefon ile görüşmediğimiz halde buraya gelmiş hayalinde canlandırdığın hikayeleri anlatarak beni yalancı çıkarmaya çalışıyorsun. Eğer kendini haklı çıkarmak için başka yalanlar uyduracaksan hodri meydan diyorum. Buyur telefon dökümünü çıkart ve benim seninle 2 defa telefonla görüştüğümü ispat et bakalım.

Hem yarım yamalak bitki yolla, vaat ettiğin karidesleri hiç yollama, yaprak yaprak sayıp gönderdiğin bitkilerin de bir kısmını çürük gönder ondan sonra buraya gelip hakkımı helal etmem de oh ne güzel dünya be...

Ufak tefek aksaklıkları dert etmediğim için yazmaya bile tenezzül etmemiştim ama madem sordun söyleyeyim sp japan bitkilerini de uzayan sürgünlerden budayarak yollamışsın. Toprağa değen bir kaç tanesinde incecik kökler oluşmaya başlamış ama budama olduğu besbelli.

Karides göndermeyeceğini neden telefonda ya da özel mesaj yolu ile mesajlaştığımızda söylemedin? Ben burada art niyet arıyorum. Ya ilanın tepesine "bitki alsın almasın isteyen herkese 10 kiraz karides hediye" diye yazmayacaksın ya da isteyene göndereceksin bu kadar basit. Bunun dışında kalan bütün durumlar müşterileri bile bile dolandırmaya girer.

Eksikleri söylesen giderirdim diyorsun. Ancak tam tersine yediğin naneleri geri bildirimde yazdım diye profilime girip saçma sapan yorum bırakmayı tercih ettin. Eğer eksikleri giderme yoluna gitseydin ben de bu konuyu açmayı düşünmezdim.

Neyse artık uzatmaya gerek yok ne dersek diyelim sen yine hayal dünyandan bir hikaye uydurup kendini haklı çıkarmaya çalışacaksın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MertMuratÇevrim Dışı

Kayıt: 16/08/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 672
MertMuratÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 12:18
Benimde geçen yıl alışverişim olacaktı yerine kadar gittim ara bir sokakta demir doğramacı dükkanından bölünmüş küçük bir hobihane diyebiliriz. neyse ilan vermiş beyefendi yerine gittim bana şurdan kırpıp veriyorum dedi ben ısrarla ilanda kök olarak yazmışsınız dedim yokdedi budama veriyorum dedi bir sey almadan cıktım sinirli bir halde ben işimi gücümü bırakıp istanbulun bir ucundan diger ucuna gidiyorum adam keyfine göre satış yapıyor.
Not: Az sonra benim geri bildirimime de birseyler yazarsan sonuçlarına katlanırsın adaş.

Bu arada 1 sene sonra çıkacak yaprakları da hesaba katarak satış yapmıştır belki :)
MertMurat2012-11-30 12:19:50

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FatihmÇevrim Dışı

Kayıt: 14/07/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 249
FatihmÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2012 19:51
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR] Benim nasıl biri olduğumu az araştırarak öğrenebilirsin,o balıkların pahada çok daha kıymetlilerini hediye babında fiyatlara yada hediye olarak vermiş biriyim,ben senin kadar pişkin bir şey  görmedim,üslubumu bozmamak adına daha fazla bir şey yazmıcam çünkü ne yazsam kıvırarak yalan söyleyeceksin,.ALLAH çarşına pazar versin.

Geri bildirimde alış veriş yapıldığında yazılan bir şeydir,ego tatmini için yazamazsın,ilan vemekten başını kaldırabilirsen biraz kuralları oku.
[/QUOTE]

Ben yalan değil senin çarpıtarak buraya yazdıklarını eğrisi ile doğrusu ile buraya yazdım sen ise sırf beni küçük düşürebilmek için yalan söylüyorsun.

Geri bildirimin ne işe yaradığını bende biliyorum ve senle yaşadıklarımız sonrası 1 kere takas 2 kere de görüşüp takas için anlaşamasak da bana kötü birşey söylemedikten sonra buraya gelip ileri geri konuşmana istinaden alışverişlerimiz sonrası seni tanıdığım ve alışveriş ahlakından memnun kalmadığım için yorum yaptım . Çünkü sen işin görüldüğü sürece hiç ses çıkartmıyor teklifin kabul görmedimi böyle saçma sapan iftiralar atarak karşındakini karalayabilecek bir ruh halin var ..


[QUOTE=Acil Stop] [QUOTE=Kond] 

Bitkileri aldıktan sonra ban telefon actın ve eksik geldiklerini belirttin ben sana ne sordum tek bir soru sordum bitkileri saydınmı dedim ve sen birazını saydım ama 300 kök yok dedin bende sana tekrar bitkileri say dedim çünkü ben sayarak eklediğim için nekadar gönderdiğimi biliyorum ..

Bu bitkiyi ilk defa satmıyorum onlarca kişiye sattım ve her almaya gelen arkadaşa 100 sap 1 parrti olarak sattığımı bazı köklerin 1 saplı bazıların ise 5-10 saplı olması sebebi ile böyle bir yöntemle verdiğimi belirtmeme rağmen 1 partiyi önlerine koyduğumda çok az göründüğünü belirtiyorlar bu gerçeği bende biliyorum ama bu bitki böyle ve az ürüyor ve ancak bu şekilde verebiliyorum..

Şuan gelmiş hepsini çıkarttım tek tek saydım ve eksikti diyorsun bunu bana o gün söylesen Hepsini saydım şukadar var şukadar eksik desen kesin konuşsaydın bir eksiklik olduysa giderirdik ama işi ilk önce gevşek tutan muallaklı konuşan sendin ..

birkezdaha burdan belirtiyorum bu bitkiyi gönderirken kesinlikle tüm yapraklaır  tek tek sayarım eğer 3-4 partiden fazla gönderilecekse 2 partiyi saydıktan sonra diğerlerini ona kıyasla ekler ve kesinlikle fazlasını da içine atarım

Bu bitkiyi benden alıpta sayım eksikçıktı diyen 1 tek kişi bile olmadı ama saymadan burda okadar yoktur diyen ve beni yalancı konuma düşüren kişilere hakkımı kesinlikle helal etmiyorum burda belki birşey alamam ama öteki dünyada iki elim yakalarında olacak ...

1 parti de sp japan almıştın sanırım niye ondan hiç bahsetmiyorsun ilanda belirttiğimin 2 katını gönderdiğime eminim.. [/QUOTE]

Saygımı korumaya çalışıyorum ancak beni zorluyorsun. Sen ne pişkin bir insansın böyle ya? Seninle tek bir telefon görüşmemiz oldu o da bitkileri almadan önce banka bilgilerini almak içindi. Daha sonra sadece forum üzerinden özel mesaj yolu ile mesajlaştık ki onlarında kayıtları bende duruyor.

Bitkileri aldıktan sonra telefon ile görüşmediğimiz halde buraya gelmiş hayalinde canlandırdığın hikayeleri anlatarak beni yalancı çıkarmaya çalışıyorsun. Eğer kendini haklı çıkarmak için başka yalanlar uyduracaksan hodri meydan diyorum. Buyur telefon dökümünü çıkart ve benim seninle 2 defa telefonla görüştüğümü ispat et bakalım.

Hem yarım yamalak bitki yolla, vaat ettiğin karidesleri hiç yollama, yaprak yaprak sayıp gönderdiğin bitkilerin de bir kısmını çürük gönder ondan sonra buraya gelip hakkımı helal etmem de oh ne güzel dünya be...

Ufak tefek aksaklıkları dert etmediğim için yazmaya bile tenezzül etmemiştim ama madem sordun söyleyeyim sp japan bitkilerini de uzayan sürgünlerden budayarak yollamışsın. Toprağa değen bir kaç tanesinde incecik kökler oluşmaya başlamış ama budama olduğu besbelli.

Karides göndermeyeceğini neden telefonda ya da özel mesaj yolu ile mesajlaştığımızda söylemedin? Ben burada art niyet arıyorum. Ya ilanın tepesine "bitki alsın almasın isteyen herkese 10 kiraz karides hediye" diye yazmayacaksın ya da isteyene göndereceksin bu kadar basit. Bunun dışında kalan bütün durumlar müşterileri bile bile dolandırmaya girer.

Eksikleri söylesen giderirdim diyorsun. Ancak tam tersine yediğin naneleri geri bildirimde yazdım diye profilime girip saçma sapan yorum bırakmayı tercih ettin. Eğer eksikleri giderme yoluna gitseydin ben de bu konuyu açmayı düşünmezdim.

Neyse artık uzatmaya gerek yok ne dersek diyelim sen yine hayal dünyandan bir hikaye uydurup kendini haklı çıkarmaya çalışacaksın.
[/QUOTE]

Tek bir kelime soruyorum:  Ben sana karides yolluyucam dedimmi sözlü veya yazılı olarak?




Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1703
GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2012 22:27
Aydın,Bursa,İzmir,İstanbul bu dört şehirden bu konuya yazanlar var,biz organize olduk seni karalıyoruz arkadaşım,sen akkaşıksın özür dileriz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FatihmÇevrim Dışı

Kayıt: 14/07/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 249
FatihmÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2012 00:04
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR]Aydın,Bursa,İzmir,İstanbul bu dört şehirden bu konuya yazanlar var,biz organize olduk seni karalıyoruz arkadaşım,sen akkaşıksın özür dileriz.[/QUOTE]

Karaladığınız şey ney pavrulalar 100 sap değilmiş de daha azmış 1 kişi varmı abi saydım dediğin adetten az göndermişin diyebilecek.

Sende öyle bir cevap veriyorsun ki seni tanımasak bedavadan balıkları dağıtıyormuşsun gibi bir izlenim bırakacaksın. Daha dün sanki bulunmaz hint kumaşı imiş gibi mipimwelerini Türkiyenin en büyük boylu kolonisi deyip fahiş fiyattan satmaya çalışan sendin..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1703
GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2012 10:38
[QUOTE=Kond] [QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR]Aydın,Bursa,İzmir,İstanbul bu dört şehirden bu konuya yazanlar var,biz organize olduk seni karalıyoruz arkadaşım,sen akkaşıksın özür dileriz.[/QUOTE]

Karaladığınız şey ney pavrulalar 100 sap değilmiş de daha azmış 1 kişi varmı abi saydım dediğin adetten az göndermişin diyebilecek.

Sende öyle bir cevap veriyorsun ki seni tanımasak bedavadan balıkları dağıtıyormuşsun gibi bir izlenim bırakacaksın. Daha dün sanki bulunmaz hint kumaşı imiş gibi mipimwelerini Türkiyenin en büyük boylu kolonisi deyip fahiş fiyattan satmaya çalışan sendin..
[/QUOTE]
İşine gelmediği zaman bu kadar basite indirgeyemezsin,karşılığında para alıyorsun.Ticari ahlak diye bir olgu var,sen ne kadar bihaber olsanda...

O adını bile doğru yazamadığın Mpimbwe Blue kolonisini aldığım fiyattan ilana koydum ve rahat ol sattımda.Şuan 50 küsür yavrusu elimde onları büyütüyorum.Alan kişide ülkenin en büyük üretimhane ve petshop sahiplerinden biri.O balıkların üreme ve boy olarak bir eşini daha bulamazsın,cahil cahil konuşma.

Konunun bu şekilde mahalle kavgasına dönmesinden son derece rahatsızım lakin arkadaşada gereken cevabı vermem gerektiği için yazıyorum.Eğer üslubumda bir bozuklukluk varsa veya bir sürçi lisan ettiysem affola.

Saygılarımla...
GÖKHAN ÖZDEMİR2012-12-19 10:46:26

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir