Kedi Maması Olarak Yetiştirilebilecek Balik


PisigorÇevrim Dışı

Kayıt: 03/09/2019
İl: Istanbul
Mesaj: 2
PisigorÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2019 15:23
Konuyu yanlış yere açmışım ve silemedim o yüzden buraya tekrar yazıyorum yetkili biri diğerini yok ederse müteşekkir olurum..
uc kedim var ve kediler zorunlu karnivor olduğu için en iyisi mümkün olduğunca et(tercihen cig) verilmesi fakat çok maliyetli ve ben kedi maması ve pişmiş tavuk veriyorum.bir akvaryumda kolay üretilen ve kedilerin yediğinde zehirlenmeyecegi bi balık türü önerebilir misiniz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ityo39Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/04/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 2199
ityo39Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2019 15:51
[QUOTE=Pisigor]Konuyu yanlış yere açmışım ve silemedim o yüzden buraya tekrar yazıyorum yetkili biri diğerini yok ederse müteşekkir olurum..
uc kedim var ve kediler zorunlu karnivor olduğu için en iyisi mümkün olduğunca et(tercihen cig) verilmesi fakat çok maliyetli ve ben kedi maması ve pişmiş tavuk veriyorum.bir akvaryumda kolay üretilen ve kedilerin yediğinde zehirlenmeyecegi bi balık türü önerebilir misiniz?[/QUOTE]

Konularınızın ikisi de aynı alt kategori içinde (yeni üye) dolayısıyla diğerine verilen yanıtları kaale alırsanız iyi edersiniz. Yanıtları beğenmeyince başka bir kategoride yeni konu açmanız (veya açmaya çalışmanız) gözlerden kaçmadı.

Beğenenler: [T]208569,Beta_balik[/T]
+1: [T]208569,Beta_balik[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir