Forum Simgesinin Yine Kararması Gerekiyor


SelanikliÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
[B]11781,2[/B]
Kayıt: 21/07/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 652
SelanikliÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 00:37
[QUOTE=bjkalley]Site ilgili eleştrileri haklı buluyorum, bu konuda tutarlı ve tarafsız görünmediğimizin farkındayım. Yarın sabahtan logo bir günlüğüne karartılacaktır, bundan sonra siyasi, milli vb, hobi harici herhangi bir sebeple değiştirilmeyecektir.

Kaybedilen askerlere üzülmeyecek derece sevgiden akılcılıktan uzakta yetişmiş hiçbir yönetici bulundunmadığını da garanti ederim.

Saygılar,[/QUOTE]
Hocam peki kullanicilarin durtuklemesi mi lazim bunun icin..? Hic bir yonetici dun geceden beri memleketten bihaber mi..? Ben dun geceden beri dogru duzgun uyuyamadim... Nefer cikiyor "haklisiniz" diyor, siz "haklisiniz" diyorsunuz, kim bakiyor bu tur olaylara..? Yonetim kurulu karari falan mi gerekiyor... Memleket yaniyor biz hala "prensesin kuyrugu eridi ne yapalim" derdindeyiz... Tamam balikti bitkiydi falan da bu kadar mi uzaksiniz yani memleketten... Ne derseniz deyin hocam bunun mantiki bir aciklamasi yok. Ben yoneticileri tanimam, sevgi dunyalari hakkinda da bilgim yok... Ama zaten birkac haftadir suren olaylar bunlar... Hickimse mi kalkip birsey demiyor, hickimse mi kimseyle konusmuyor...

Beğenenler: [T]175644,Üretici[/T]
Teşekkür Edenler: [T]183889,AyatekLa[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NeferÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]11797,1[/B]
Kayıt: 02/09/2013
İl: Ankara
Mesaj: 3824
NeferÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 00:46
Ben dediğim gibi konu ile ilgili bildirimde bulundum. Bu konu ile ilgili olumlu geri dönüşü hemen aldım da lakin geri dönüşü buraya şahsen bildirmek yerine simgenin karartılmasını beklemenin doğru olduğunu düşündüm ve bu durumla ilgili açıklama yapmayı istemedim. Babası görevde olan bir asker çocuğu olarak benim dünya görüşüm, "sevgi dünyam" imzamdadır zaten, bu konu ile ilgili de şahsen üzerime düşeni yapıyorum.

Beğenenler: [T]176226,Selanikli[/T][T]166660,370Z[/T][T]133542,M.Tuna[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SelanikliÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
[B]11781,2[/B]
Kayıt: 21/07/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 652
SelanikliÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 00:56
[QUOTE=Nefer]Ben dediğim gibi konu ile ilgili bildirimde bulundum. Bu konu ile ilgili olumlu geri dönüşü hemen aldım da lakin geri dönüşü buraya şahsen bildirmek yerine simgenin karartılmasını beklemenin doğru olduğunu düşündüm ve bu durumla ilgili açıklama yapmayı istemedim. Babası görevde olan bir asker çocuğu olarak benim dünya görüşüm, "sevgi dünyam" imzamdadır zaten, bu konu ile ilgili de şahsen üzerime düşeni yapıyorum. [/QUOTE]
Agacim tamam, o onu soyledi bu bunu soyledi... Birilerinin birsey soylemesine gerek var mi ya? Bu tur konulara bakan yonetici her kimse biraksin o zaman, gundemi takip eden kullanicilardan birini ya da oyle bir yoneticiyi gorevlendirin o zaman." Bu site logosunu kadartmis karartmamis ne degisir" dusuncesi varsa o da yanlis. Birlikten kuvvet dogar. Bir fazla kisiye farkindalik yaratmak bile biRseydir... 40 tane cocuk olmusken eglence programi yapan tv kanali neyse, bilmemkac yuzbin uyeli web sitesi tepki gistermiyorsa ayni seydir... Ben bayrak asacam, sen logo kararticaksin, baskasi yuruyus yapacak bu isler boyledir. Bir sey bir hareket olsun ya... Uye oldugum forumun, sitenin rengini bileyim... Umurumuzda olmaya olmaya bu hale geldik... Bak gecen gun vardi bir arkadasin kayinbiraderi sehit olmus, polis... Bir de ona sorun bakalim... Ates dustugu yeri yakiyor. Sayi olarak bahsetmek kolay... Beni bu saatten sonraki hicbir aciklama tatmin etmez sahsen. Hos, tatmin etmese ne olur, duzen boyle... En kotu yaptigim yorumlar silinir, ben uyeligimi kapatirim duzen her zamanki gibi devam eder...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MaviYesilÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/05/2007
İl: Antalya
Mesaj: 6873
MaviYesilÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 01:15
Barış Bey, tepkinizde haklısınız. Görebildiğim kadarıyla forumda son bir kaç yıldır işler biraz ağır işliyor. Özellikle arayüzün değişmesinden sonra daha da ağırlaştı. Yeni arayüzdeki birçok hata aylardır giderilmiyor. Logonun düzenlenmesi de teknik bir konu olduğundan müdahale edilmesinin gecikmesini normal karşılıyorum. Son dönemlerde forum biraz ilgisiz kalmış izlenimi doğuruyor bende.

Yönetici arkadaşlar logonun düzenleneceğini söylemişler. Bu konuyu çok da uzatmama taraftarıyım, çünkü herkesin hassas olduğu konularda tepkilerin bazen dozu kaçabiliyor.

Beğenenler: [T]1,bjkalley[/T][T]151275,Nefer[/T][T]166660,370Z[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NeferÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]11797,1[/B]
Kayıt: 02/09/2013
İl: Ankara
Mesaj: 3824
NeferÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 01:17
Aslında bu yazdığınıza önceki mesajımda yanıt verdim. Böyle bir bildirimde bulundum dedim çünkü bu düzenlemeyi yapabilecek kişi belli, ben değilim yani. Kendisi aktif olamadığı için, sitenin yenilenme sürecinin yoğunluğundan dolayı bildirimde bulundum ve olumlu geri dönüş aldım dedim. Karartma yapıldıktan sonra, gecikme yüzünden uygun bir açıklama yapılması gerektiğini düşündüğüm için ben bir şey yazmaktan kaçındım.

Diğer yazdığınız hususlar için söylenebilecek bir şey yok, bende bu şekilde olması gerektiğine inanıyorum ve o şekilde yaşıyorum.

Beğenenler: [T]176226,Selanikli[/T][T]166660,370Z[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SelanikliÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
[B]11781,2[/B]
Kayıt: 21/07/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 652
SelanikliÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 01:43
[QUOTE=maviyeşil]Barış Bey, tepkinizde haklısınız. Görebildiğim kadarıyla forumda son bir kaç yıldır işler biraz ağır işliyor. Özellikle arayüzün değişmesinden sonra daha da ağırlaştı. Yeni arayüzdeki birçok hata aylardır giderilmiyor. Logonun düzenlenmesi de teknik bir konu olduğundan müdahale edilmesinin gecikmesini normal karşılıyorum. Son dönemlerde forum biraz ilgisiz kalmış izlenimi doğuruyor bende.

Yönetici arkadaşlar logonun düzenleneceğini söylemişler. Bu konuyu çok da uzatmama taraftarıyım, çünkü herkesin hassas olduğu konularda tepkilerin bazen dozu kaçabiliyor.[/QUOTE]
Ufuk Bey, ben de zamaninda Turkiye'nin en buyuk teknoloji ve donanim site/forumlarindan birinin sahibiydim. Her ne degisirse degissin, o tip islerin yapilmasi 2 dakika kadar suruyor. Agirlik teknik erisim eksikliginden kaynaklanmiyor. Ayrica bunu tahmin etmek icin site isletmis olmaya da gerek yok. Mevcut zamanda arayuz yonetimleri bizim zamanimiza gore cok cok daha hizli ve kolay... Ben tepkimde dozu falan kacirmadim. Kimseye bir hakaretim, ya da kotu sozum yok. Lafimi da bilirim, dozumu da bilirim. Dozu kacan birsey yok. "Yapacaktik edecektik, simdi yapiyoruz, servera ulasamadik, dukkan sahibi yok" falan durumlarini geciniz. Bakin yazdim az onceki postumda, memleketin durumu yeni degil. Yonetim cikar derse ki "bizim tavrimiz durusumuz bu kardesim, isinize gelirse" diye, anlayisla karsilarim, ben de durumumu ona gore ayarlarim. Siz gecikmeyi nasil normal karsliyorsunuz onu da merak ediyorum. Bu konu yine gundeme geldi ama konunun asil acilma tarihi 29 Agustos... Yani yoneticiler o zamandan beri mi gecikmisler..? Sahsinizla ilgili hicbir problemim asla yok ama bana lutfen mantiksiz savunmalara girismeyiniz. Birakiniz site yonetimi bizleri adam yerine koyup bir aciklama yapacaksa yapsin, onlarin adina siz aciklama yapmayin.

Mert Bey, size en ufak bir lafim yok zaten...

Neyse... Muhtemelen bu yazdiklarim site yonetimi tarafindan silinecektir. Memleketce alisik oldugumuz ama kabullenemedigimiz durumlardir...

Son iki ayda 100 civari sehit vermisken, bu olanlar icin tepki gostermisken ve bunu adi dozunu kacirmaksa eger, bekleyin henuz dozunu kaciracagimiz gunler gelmedi ama cok yakindir...

("Mert Bey" yerine "Mer Bey" yazmisim, sadece onu duzelttim)[EDIT]Selanikli,2015-09-08 01:46:23[/EDIT]

Beğenenler: [T]166660,370Z[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 11:02
Barış Bey,

Kimin açıklama yapıp yapamayacağına siz karışamazsınız. Siz nasıl burada kurallara uygun şekilde yazabiliyorsanız, başkaları da gelip yazabilir, içinde bulunduğumuz stresli üzücü durum kimsenin fevri davranmasını normal karşılamamızı gerektirmez. Bize kızmışsınız, neden sorguluyorsunuz, yönetimler bireylerden daha fazla eleştirilir, düzeyi de daha sert olabilir bu normaldir, ancak ne zaman forumdaki başka bir bireye böyle susturucu şekilde yaklaşırsanız o anlayışlı yönetimin ne ara sertleştiğini anlayamazsınız.

Sorguladığınız temel konuda ise bizi suçladığınız gibi bir yaklaşımımız mevcut, bunu kabullenip bu konuda bir standart oluşturamadığımızın özeleştirisini de verdik, bu nedenle de bundan sonra hobi dışı sebeplerle logo değiştirme yaklaşımında bulunmayacağımızı söyledik. Bizim burada özellikle bu konuda yaptıklarımız hiçbir şey değiştirmiyor. Bu planlı değil, ya onda değiştirdik de bunda gerek yok logoyu değiştirmeyelim diye düşünülen bir şey değil, içgüdüsel olarak seçilen bir yol çünkü biliyoruz ki değil siteyi karartmak ele silah alıp insan öldürülürsek bile bir şey değişmeyecek. İhtiyacımız olan şey farkındalılık değil, kültür. Kültür ekonomi, eğitim gibi değildir, 3-5 senede düzeltemezsiniz, bunu değiştirmeye çalışmak da bizim işimiz değil. İnsanların neye karışıp neye karışmayacağını bilmeme sıkıntısı yüzünden bu haldeyiz, ülkede buna karışıp müdahale edecek gücümüz yok ancak sitede var.

Beğenenler: [T]12491,omardaing[/T][T]27027,maviyeşil[/T][T]150090,Gokay YAGAR[/T][T]170812,Mactavish[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KeysÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]6,1,117945[/C] [B]10482,3[/B]
Kayıt: 29/10/2011
İl: Ankara
Mesaj: 1462
KeysÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 15:20
Mesajınızı tekrar tekrar okudum ama içinden çıkamadım. Müdahale edebilecek gücümüz site için var diyorsunuz. Diğer taraftan da içgüdüsel bir şey, biz değişsek bile bir faydası yok diyorsunuz. Olay kültüre girmiş, farkındalık yaratmak gereksiz diyorsunuz. Mert Bey' e lafım yok. Gerekli iletişim sağlandı dedikten sonra mesaj yazma gereği duymadım bu konuya. Gereken yapılacaktır diye bekledim. Bugün de 14 şehit haberi geldi. Klavye başından bunları yazmak kolay. Benim derdim burda sitenin simgesi değil. Yoğunluk nedeniyle karartılmamış olabilir deniyor. Suruçtan sonra da yoğunluk nedeniyle mi kararan simge günlerce o halde kaldı? Bakın günlerce diyorum. Siz bir de pazarlık yaparcasına bir gün karartırırız daha da ellemeyiz diyorsunuz. Bu neyin muhasebesi??

Tabi ki sitede nasıl at koşturacağınıza karışamayız. Barış Bey de ifade etmiş. Şu ya da bu tutum içerisindeyiz dersiniz tartışma bile yaşanmaz. Biliriz kimin ne düşündüğünü. Olayı tekelinize indirgeyip herkesin görebileceği bir tepkiyi yani yaşanan acıyı yönetim olarak paylaştığınızı bildirecek simge değişikliğini keyfe keder yapacaksanız sahibi olduğunuz foruma yaklaşık 1200 mesajlık katkısı olan birisinin de eleştirilerine kulak asmak zorundasınız. Gerekirse istemediğiniz halde değişikliği yapmalısınız. O kadar insan ölmüş bu hala simge diyor diyenler için de şunu yazayım. Dünyayı değişseniz ölen insanların ailesi için fayda sağlayamazsınız. Benim derdim her noktasını paylaştığımız platformun yanlı tutumu. Artık buradaki insanlarla bir şey paylaşamayacağımı anlamış olmam.

Forumun bitkili kısmında insanların akıl danıştığı bir çok üyeyi tanırım, muhabbetim vardır. Artık bu platforma bireysel katkım olmayacaktır. Bahsettiğim arkadaşlara da tutumunuzu ifade edip değerlendirmelerini isteyeceğim. Benim ya da Barış Bey'in olmaması size bir şey kaybettirmez. Ben de artık size bir şey kazandırmak istemiyorum. Forumunuzdan faydalanmaya değil diğer üyelere yardım etmeye çalışan bir düzeye geldim. Bu saatten sonra herhangi bir desteğim olmayacaktır. Ulaşabildiğime de konu hakkında bilgi vereceğim. Yönetimin ne ara sertleştiğini anlayamazmışız. Ben sizin tutumunuzu biliyorum. Bildiğim halde konu açıp sadece simgenin değişmesini istedim. Değişmeyeceğini bile bile bunda ısrarcı oldum. Geldiğimiz nokta da bir günlüğüne değişirim daha da ellemem arkadaş oldu.

Son olarak da diğer yöneticilere bir çift kelam edelim. Bir arkadaşımız yönetici olduğu halde yaklaşık 4 ay foruma girmemiş. Ekran görüntüsü vardı sonra kimsenin umrunda değil nasıl olsa dedim sildim. Yöneticilerin bile umrunda değil site. Mert Bey kişisel tutumunun siteninkinden farklı olduğunu belirtmiş ama elden bir şey gelmiyor diyor. Yanlış hatırlamıyorsam bu sitede gönüllülük esaslı bir yönetim var. Yani para kazanmıyor yöneticiler. Durumdan rahatsız oluyorsanız neden siz de tepki göstermiyorsunuz. Ben ilettim yapabilecek bir şey yok diyorsunuz ama siz de bu kadar basit bir değişikliği yapamıyor olmaktan rahatsız olmuyor musunuz?

Daha çok şey denir ama gerek yok. Değeri yok çünkü.

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Allah güvenlik güçlerimize güç, dirayet, sabır versin.

Beğenenler: [T]176302,Shimano[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MaviYesilÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/05/2007
İl: Antalya
Mesaj: 6873
MaviYesilÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 15:31
Bence tepkilerinizi fazlasıyla kişiselleştiriyorsunuz. "Şu olmazsa ben forumda yokum artık!" gibi söylemlerin hiçbirimize bir faydası olmaz. Yönetim konumundaki arkadaşlar konuda bir ihmalin olduğunu kabul edip gerekli müdahaleyi yaptılar zaten. Hala gereksiz yere uzatıp "Biz sizden daha çok üzülüyoruz!" gibi bir yarışa girmeye getiriyorsunuz.

İçinde bulunduğumuz duruma hepimiz üzülüyoruz. 2 günde 30 şehit verdik ve içimiz parçalanıyor. Ancak üzüntümüzü bir hobi forumunun logosuna takılıp da etrafa "Biz forumu bırakırız!" diye tehditler savurup, insanları susturmaya çalışarak göstermiyoruz.


Beğenenler: [T]150090,Gokay YAGAR[/T][T]173168,Tunc Berk[/T][T]1,bjkalley[/T][T]56992,Nuada[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Tunc BerkÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/04/2015
İl: Antalya
Mesaj: 14428
Tunc BerkÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 15:59
Uğur Bey,
Hepimiz acılıyız fakat sizin bu tutumunuza katılamıyorum üzülerek.

Eğer bu sitenin yanlı olduğunu düşünerek artık paylaşım yapmam diyorsanız facebook,twitter,foursquare,youtube,google vb. sitelerde de Türkiye'ye özel hiç bir değişim yoktur.Bana şunu diyebilirsin onlar Türk değil, fakat size "charlie hebdo" olayını hatırlatmak isterim.12 kişi sadece 12 kişi teröre kurban gitti ve insanların manevi değerleri ile oynayarak tahrik unsuru vardı.
Tüm dünya liderleri kol kola yürüdüler,biz 2 günde 30 şehit verdik kimin umurunda ?

Olay bir logodan çok daha ötesinde.
Size sormak isterim yukarıda belirttiğim sosyal medya hesaplarınızı kapatıp bir daha asla kullanmayacağım diyebilir misiniz?Sanmıyorum.
İşte burada Refet Bey'in dediği "bizim gücümüz site içerisindedir" cümlesi tam olarak budur.
Siz tüm hesaplarınızı kapatmayı göze alamazsınız,burada paylaşım yapmayabilirsiniz fakat diğer sosyal medyaları kullanacağınızı düşünüyorum.

Hani bir laf vardır"büyük resme bakmak lazım" diye logo bu resimde sadece küçük bir fırça darbesidir ancak.

Ayrıca site de yanlı üyeler,özel üyeler,yöneticiler de olabilir sonuçta bu gün mecliste de var bu insanlardan, eğer dediğiniz gibi yanlı bir yönetim dahi olsa ben bu platformu terk etmem, onlar gitsin ben niye gidiyorum.Burada öğrenmeye ve öğretmeye devam ederim.

Siz burada paylaşım yapmayarak eğer ki dediğiniz gibi yanlı bir yönetim yada yöneticiler var ise onlara teslim olmuş oluyorsunuz.
Eğer yanlı ise kalın ve mücadele edin.30 Ağustos'da logo talep edin.(Yönetimin hobi harici logo değiştirmeyeceği mesajını okudum.)

Siz dün akşam şehit sayısı açıklandıktan sonra dışarı çıktınız mı? eğlence yerlerine,gece kulüplerine,düğün salonlarına,kıraathanelere baktınız mı ? yada televizyonların yayın akışlarını kontrol ettiniz mi?

Ben baktım gündelik hayatta değişen hiç bir şey yoktu.

Fakat Fransa'da 1,5 milyon kişi yürüyüş yaptı.

Kültür,birlik,beraberlik budur.

[EDIT]Tunc Berk,2015-09-08 16:04:10[/EDIT]

Beğenenler: [T]150090,Gokay YAGAR[/T][T]27027,maviyeşil[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KeysÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]6,1,117945[/C] [B]10482,3[/B]
Kayıt: 29/10/2011
İl: Ankara
Mesaj: 1462
KeysÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 16:26
Önce şuna açıklık getireyim. Forumu bırakırız diye tehdit etmedim. Buna tehdit demek saçma olur. Birkaç üyenin forumdan ayrılması yönetim için bir şey ifade etmeyeceğinden onların önem vermediği bir konuda tehdit etmek bayağı saçma olur. Çünkü onlar için bir değeri yok.

Olayı kişiselleştirdiğimi de düşünmüyorum. Simgeye takılmadım. Forumun benzer olaylarda iki farklı tutumu olduğundan bahsettim. Sizi bilmem ama bu durum beni rahatsız etti. Forumdan bu arkadaşlar gitmeyeceğine göre kalın onlar gitsin demek de saçma oluyor. Zira forum zaten o arkadaşın.

Konuyu da şehitlere, siyasete, ya da diğer ülkelerin yaşadıklarını bağlamadım. Sadece bu yolla daha önceden yapılan bir uygulamanın bu sefer yapılmayışının altındaki nedeni merak ettim. Bahsettiğim nedenle forum sahiplerinin kişisel fikirlerinin ne kadar bağlantılı olduğunu merak ettim. Sonuçta sadece yönetici istiyor diye forum şekilden şekile girmemeli.

Kimseden fazla üzülüyorum gibi gereksiz bir söylemim de olmadı. Yarışa girmek gibi saçma bir düşünceye de sahip değilim. Hala forumun simgesine takıldın demenizden de belli zaten yazdıklarımı anlamadığınız. Bu nedenle ciddiye almadım yazdıklarınızı. Gerekli müdahale yapıldı uzatmayın demişsiniz ama ben o tarz bir değişiklik de göremedim. Forum kararsın tekrar ben buradayım gibi ilginç bir cümle de aklımdan geçmedi. Tekrarlıyorum yönetimin yanlı tutumundan rahatsızım. Bu milletin evlatları farklı zamanlarda farklı sebeplerden dolayı öldü ve aynı tepki gösterilmedi burada. Buna anlam veremedim. Bu tutumu sevmedim.

[EDIT]Keys,2015-09-08 16:40:51[/EDIT]

Beğenenler: [T]117056,mek44[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ShimanoÇevrim Dışı

Kayıt: 24/07/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 46
ShimanoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 16:30
[QUOTE=bjkalley]Barış Bey,

Kimin açıklama yapıp yapamayacağına siz karışamazsınız. Siz nasıl burada kurallara uygun şekilde yazabiliyorsanız, başkaları da gelip yazabilir, içinde bulunduğumuz stresli üzücü durum kimsenin fevri davranmasını normal karşılamamızı gerektirmez. Bize kızmışsınız, neden sorguluyorsunuz, yönetimler bireylerden daha fazla eleştirilir, düzeyi de daha sert olabilir bu normaldir, ancak ne zaman forumdaki başka bir bireye böyle susturucu şekilde yaklaşırsanız o anlayışlı yönetimin ne ara sertleştiğini anlayamazsınız.

Sorguladığınız temel konuda ise bizi suçladığınız gibi bir yaklaşımımız mevcut, bunu kabullenip bu konuda bir standart oluşturamadığımızın özeleştirisini de verdik, bu nedenle de bundan sonra hobi dışı sebeplerle logo değiştirme yaklaşımında bulunmayacağımızı söyledik. Bizim burada özellikle bu konuda yaptıklarımız hiçbir şey değiştirmiyor. Bu planlı değil, ya onda değiştirdik de bunda gerek yok logoyu değiştirmeyelim diye düşünülen bir şey değil, içgüdüsel olarak seçilen bir yol çünkü biliyoruz ki değil siteyi karartmak ele silah alıp insan öldürülürsek bile bir şey değişmeyecek. İhtiyacımız olan şey farkındalılık değil, kültür. Kültür ekonomi, eğitim gibi değildir, 3-5 senede düzeltemezsiniz, bunu değiştirmeye çalışmak da bizim işimiz değil. İnsanların neye karışıp neye karışmayacağını bilmeme sıkıntısı yüzünden bu haldeyiz, ülkede buna karışıp müdahale edecek gücümüz yok ancak sitede var.[/QUOTE]

Yakışmamış...[EDIT]Shimano,2015-09-08 16:30:47[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KeysÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]6,1,117945[/C] [B]10482,3[/B]
Kayıt: 29/10/2011
İl: Ankara
Mesaj: 1462
KeysÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 16:39
Hocam sizin yapabileceğiniz bir şey olmadığını anladım zaten. Dediğim gibi siz ilettim dedikten sonra konuyu uzatmak da istemedim. Değişiklik yapılır diye bekledim. Utanmanızı gerektirecek bir durum da yok. Öyle anlaşıldıysam özür dilerim. Demek istediğim şu. Açıklama ya da değişiklik yapılması gerektiğini düşündüğünüz sonucunu çıkardım. Ortada hiç bir değişiklik yok. Yönetim ilgilenmiyor diye düşünülmesin amacıyla istemeden konuya dahil olduğunuzu da söyleyebiliriz. En azından yöneticinin tepkisi herhangi bir üyeden daha etkili olabilir diye düşünüyorum. Tepkinizi o noktada ortaya koyabilirsiniz diye açıklamaya çalıştım. Eksik ifade ettim sanırım. Utanmanız gerektiğini düşünmedim. Özür dilerim tekrar.

Beğenenler: [T]166660,370Z[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Gokay YAGARÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,1,150090[/C] [C]2,2,150090[/C] [B]11231,3[/B]
Kayıt: 27/07/2013
İl: Malatya
Mesaj: 1316
Gokay YAGARÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 16:47
Daha öncede yapıldı bu tarz karartmalar fakat sonuç ne oldu biliyormusunuz , forumu terkeden saçma sapan yazılar yazan, sağcı solcu davası güden, berkin elvancı, akpci, yok paralelci ,yok öcalancı aklına ne geliyorsa sıralabilirsin.

Herkes bi kafadan konuşmaya başladı. Onun için karartma yaptınız 3 şehidimiz var buna neden yapmadınız, yok o şu sebepten yok bu o sebepten tarzı o kadar çok konuşma tartışma çıktı ki ,insanlar forumdan uzaklaştılar. Bu forumda sağcısı ne kadar çoksa solcusuda o kadar çok, kimin ne olduğunu inanın bilmiyoruz ama BU FORUMUN ORTAK BİR AMACI VAR, BALIK VE BALIK SEVERLERİN BİR ARADA SOHBET ETTİĞİ BİLGİ PAYLAŞIMLARINDA BULUNDUĞU BİR YER. Konuyu saptırdıkça içinden çıkılması güç bir durum oluyor.
Burası bunların konuşulacağı yapılacağı yer burası değil lütfen anlayın artık bunu.Ortaya birşey atıp karıştırmak yerine YÖNETİME MESAJ diye bir bölüm var.Talebinizi neden ordan göndermeyi tercih etmiyorsunuz? Bu yaşananların hepsi daha önce yaşandı biliyorsunuz değilmi?

Zannetmeyin ki yazılanlar okunmuyor, hiçbir mesaj takip edilmiyor. Sessiz kalıp yazmıyorsak bizden biri mutlaka yazdığı içindir. Hepimizin birden cevap yazmasını mı istiyorsunuz anlamadım?

Ayrıca ayrılan üyeler hakkında yönetimin umrundamı diyorsunuz. İnanın umrunda çünkü burası sizlerle güzel. Siteye kırgınlığından dolayı yazmayan ama hergün aktif online olan o kadar çok üye sayabilirim ki size. Bu gurur neden? Yapılmışsa bir hata oturulup konuşulur ki konuşuluyor da bundan şüpheniz olmasın.
Daha yazılacak çok şey varda neyse.

Saygılarımla.
[EDIT]Gokay YAGAR,2015-09-08 16:51:29[/EDIT]

Beğenenler: [T]1,bjkalley[/T][T]112159,Arturak[/T][T]176357,HarunP[/T][T]56992,Nuada[/T][T]166660,370Z[/T][T]152077,CastieL[/T][T]21216,LIGHTNING[/T][T]161210,ENGİN06[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir