Evren Oltacı Şikayet Var ! / Fotoğraflı.


tamercoskunÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/04/2010
İl: Sakarya
Mesaj: 516
tamercoskunÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2016 11:41
Değerli hobiciler herkese selamlar.

1- ) 8 Mart 2016 tarihinde Evren Oltacı'ndan 6 Erkek 30 Dişi olmak üzere Demasoni sipariş ettim. Normalde parayı balık gönderiminin gecesinde yaparım ama kendisi hem yakın arkadaşıma balık satıp güven sağladığından hem de Akvaryum.com forumunda 33 adet olumlu geri bildirim almış birisi olduğundan güvendim ve paraya çok ihtiyacı olduğu bir zamanda (4 gün önceden) derslerimi ekip sabah 8.30'da kalkıp saatlerce bankamatik arayıp tam istediği vakitte kendisine 630 TL gönderdim.

2- ) Balık pazarlığı yaparken, kendisi balıklardan 10 günde ortalama 15 DİŞİDEN yavru aldığını beyan ederek bana satmıştır. Kendisine öğrenci olduğumu ve biraz olsun bütçeme katkısı olması adına üretim işine gireceğimi belirterek torpil geçmesini ve yavru tutmuş büyük dişilerden göndermesini istedim ve kendisi de durumun farkında olduğunu ve hiç merak etmemem gerektiğini söyledi.

3-) Kargo işlemine gelince, Otobüsle gönderirsem balıklar yorulur, Uçakla göndereyim hızlı ulaşır diyerek Gönderim masrafına ek olarak 10TL ( para bile değil de ) ilave istemiş. Madem hızlı gelecek tamam diyerekten işlemi öyle gerçekleştireceğimizi planlamıştık. Kendisi 8 mart öğlen 12.00'da yola çıkmış, "Kardeşim saat akşam 6da uçak varmış" diyerek balıkları 6 SAAT Ankara havaalanı kargosunda bırakmıştır. Balıkları İzmir'de uçaktan alıp eve getirmem gece 23.00'ı bulmuş, otobüsten daha masraflı ve yorucu olmuştur.

4- ) O günün sabahında saygıdeğer abim ONUR YILDIZ' dan akvaryum hediye aldım. Akvaryum 400 litre hacimli, çift camlı ve içi kum dolu haldeydi. Yaklaşık 120 kg ağırlığında 2 kişi taşımıştık. Balıklar gelene kadar onu temizleyeyim diye oyalandım. Hayli ile çok yoruldum. Gece balıklar geldiğinde ( 1 Adet damızlık Ölü ile geldi ) ( 3 adet 3.5 cm hediye geldi ) hiç anüs-vent yapmadan suya alıştırıp koydum. İlk izlenimlerime göre erkek fazlası var diye düşünerekten Evren Oltacı'yı aradım ve kendisinden öyle bir durum olmadığını defalarca kontrol ettiğini aksi bir durum olursa gereğini yapacağını duyunca biraz olsun rahatlar gibi oldum ama yine de içime bir kurt düştü.

5- ) Yaklaşık 10 yıldır bu hobi ile uğraşıyorum ve artık balıkların gözünden bile erkek-dişi olduğunu ayırabilecek halde olduğumu düşünüyorum. Uzun yıllar DEMASONİ besledim. Balıkları rahatsız etmemek adına Tam 1 ay akvaryuma kepçe sokmadım. Alışmalarını bekledim. 1 ay dolduğunda ( 8 Nisan ) Balıklara anüs vent yaptım ve sonuç 21 ERKEK 18 DİŞİ ( Ölen dişi dahil ) çıktı. Hediye ettiği 3 ufaklıkta erkek olduğundan Bana gönderilmiş DAMIZLIK ERKEK SAYISI 18'di Benim ona verdiğim sipariş ise SADECE 6 ERKEK'Tİ.
Yavruluyor diye gönderdiği balıkların boyları ise (ağırlıklı olarak büyük kısmı 4cm'di en büyük boylar ise 6 cm'di.)

6- ) Kendisi forumlarda çok güvenilir bir profilde gözüktüğü için, yanlış olmaması adına 3 kez ben, 3 kez de arkadaşım kontrol ederek durumu teyit ettik. Kendisini aradığımda öyle bir şeyin olmasının İMKANSIZ olduğunu, kendilerinin de balıkları defalarca kontrol ettiğini, Hem balıkları alırken, Hem balıkları satarken kontrol ettiğini, YANLIŞIN BENDE OLABİLECEĞİNİ belirtti. Ben de kendisine bir para avcısı olmadığımı, durumun gerçek olduğunu ve hiçbir şartım olmadan açıkça belirttim. O da samimiyetime güvenip, bu durumu telafi edeceğini SENİN İÇİN RAHAT OLMAZSA BENİM İŞİM RAST GİTMEZ diyerek belirtti. O telefon görüşmesinden sonra kendisinden haber beklemeye başladım.

ŞİMDİ BALIK BEKLEME SÜREMİZ BAŞLIYOR.

7- ) Kendisini 8 Nisan 2016'da arayıp balık gönderme konusunda söz aldım. Bugün tarih 27 Haziran 2016.

TOPLAMDA 81 GÜNDÜR KENDİSİNDEN BALIK BEKLİYORDUM.

AYRICA, 3 AY'A YAKIN BİR SÜRE GEÇMESİNE RAĞMEN SADE VE SADECE 7 ADET DİŞİDEN YAVRU ALABİLDİM. AKVARYUMLARIN KURULUMUNA TOPLAMDA 2000TL HARCADIM. 1 Adet 400 litre 1 Adet 300 litre akvaryumum var. (15 ÇEŞİT YEM KULLANIYORUM. DÜZENLİ SU DEĞİŞİMİ YAPIYORUM ) Akvaryumlar hariç TÜM MALZEMELERİMİ MALAWİ İZMİR 'DEN ALDIM. BİRAND ABİ ŞAHİTTİR.

7 ADET DİŞİ TOPLAMDA 150 YAVRU VERDİ. BANA GÖNDERİLEN 12 ADET DİŞİ İLE BİR BU KADAR DAHA YAVRU ELDE EDEBİLİRDİM.
TOPLAMDA 81 GÜN BALIK BEKLEDİM.

Kendisi sürekli bir problem olduğunu belirterek bugüne kadar gönderim işlemini geçiştirdi. Ben de sınav dönemin'de ertelemek durumunda kaldım. ( Kendisi bu konuda savunma yapacaktır ama ortada balık bile yoktu. ) Kendisine 2-3 günde 1 yazıp durum sormama rağmen, sürekli olarak çok geç cevap alıyordum. Ve Whatsapp'da ve Facebook'ta online olup mesajlarımı görmesine rağmen bana CEVAP BİLE VERMİYORDU. Ben de bu sürede yanlışı kendimde aradım fakat kolonimdeki erkek sayısı 18'den bile FAZLA duruyordu. Bu kadar özenerek bakılan balıkların sadece 7 tane dişisinden yavru alıyor olmam sizleri de şaşırtıyordur.

8- ) 25.06.2016 CUMARTESİ günü / Artık bekleyecek sabrımın olmadığını, Sınavlarımın biteceğini ve memlekete döneceğimden kendisinin pazar günü balıkları göndermesini ve göndermediği taktirde foruma şikayet açacağını belirttim. O da saatler sonra bana geri dönüp gece 23.30 arabası ile balıkları göndereceğini söyledi. Tamam dedim balıkları beklemeye başladım.

9- ) Balıklar bugün saat tam 08.00'da ( 8.30 saat yol ) otogara geldi. Ben strafor koli beklerken bagajdan çıkan sadece 5 LİTRELİK PET ŞİŞESİNE KONULMUŞ ÇEVRESİ KARTONLA SARILMIŞ BİR PAKETTİ. OYSA KENDİSİ "KUTU HAZIR BEKLİYOR OKSİJEN BASIP GÖNDERECEĞİZ" DEMESİNE RAĞMEN PET ŞİŞE İLE GÖNDERMİŞ. ( Eve dönerken herhalde pakete oksijen basıp, onu da pet şişenin içine koymuştur diyerek eve kadar tam 1 saat yol geldim. ) ( Otogar Bornova'da ben Buca/ Adatepe'de oturuyorum. İzmir'de yaşayanlar dolmuş hesabı mesafeyi bilirler. )

10- ) Eve gelip koliyi açtığımda, bu kadar organize çalışan, kaliteli balıklar besleyen, ilanlarını profesyonelce hazırlayan, Balıklara taksit dahi yapabilen, Parayı erkenden alıp işine bakan birisinin, ÇOK AMATÖRCE VE ÖZENSİZCE, BALIKLARI TOPLAMDA 10 SAATLİK YOLA 5 LİTRELİK PET ŞİŞESİ İLE yolladığını görünce artık sabrım taştı.

Bana whatsapp mesajında "KARDEŞİM SANA 10 ADET TAM DAMIZLIK 5 ADET YENİ YAVRU TUTMUŞ BALIK GÖNDERECEĞİM" demişti, Ben de bunun üzerine. "ZATEN TOPLAM KAYBIM 13 ADET BALIK. BU KADAR BEKLEDİM. O DİŞİLER BENDE OLSAYDI ÇOKTAN VERDİĞİM PARAYI ÇIKARMIŞTIM BİR DE O BALIKLARI BÜYÜTMEYE Mİ UĞRAŞACAĞIM" diyerek çıkışınca, "TAMAMDIR KARDEŞİM SENİN GÖNLÜN KALMAYACAK ŞEKİLDE AYARLAYACAĞIM GEREKİRSE KENDİME AYIRDIKLARIMDAN EKLEYECEĞİM" diyerek konuyu kapatmıştık.

Sevgili Hobiciler, bu kadar konuşmaya, beklemeye, iyi niyete, sinire, strese, GÖNDERDİĞİ BALIK SAYISI 11 ADET.
9 ADET TAM TAMIZLIK 2 ADET 4 CM boylarında. ÇOK ŞÜKÜR HEPSİ DİŞİ :)

BALIKLAR ZATEN YARI ÖLÜ GELDİ. ADAPTE EDERKEN YAN YATMA DURUMLARI OLDU ÇOK ŞÜKÜR ŞUAN İYİLER. FAKAT BEN İYİ DEĞİLİM :)

Ramazan vakti oruç ağız İzmir sıcağında otogara git gel 3 saat yol. O kadar yorgunluk kan ter içinde karşılaştığım manzara malesef bu. Yarın benim son bütünleme sınavım var ve şuan sinirden, stresten ölmek üzereyim.

(Kendisini aradım fakat telefonu yine açmadı.)

Bu kadar iyi niyet gösterip, Parayı sırf ihtiyacı var diye çok ekrenden yollayıp, günlerce müsait vaktinin olmasını, balık bulup yollamasını beklememe rağmen BU KADAR GERİ BİLDİRİMİ OLAN BİR KİŞİNİN neden böyle bir tavır sergilediğini anlamış değilim.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde öğrenciyim. Hem hobi olarak hem de ticareti sevdiğimden para kazanmak adına bu işi yapıyorum. Bu durumu yaşamak beni hobiden soğutma derecesine getirdi. Ve harcadığım tüm emeklerimin boşa gitmesine neden oldu.

- Durumlar budur sevgili hobiciler. Dileyene konuşmaları an ve an ekran görüntüsü aldım atabilirim.
- Kardeşim, Evren çok iyidir, Sen yanlış bakmışsındır diyenler olursa. Ev adresimi özelden yazarım buyursun gelsin beraber bakalım. ( Balıklardan erkek fazlalarını hediye ediyorum ya da satıyorum. Şuana kadar 2 adet hediye verdim. 3 adet erkek balığı da zorunluluktan BİRAND KUVAN' abime satmak durumunda kaldım.)
- Benim mağduriyetim giderilmedi, Emeklerim boşa gitti. Bu kadar zaman stres içinde yaşadım. ( Hala yaşamaktayım. ) Çünkü tüm paramı buraya bağladım. Benim İÇİM Evren Oltacı'nın dediği gibi RAHAT EDİLMEDİ. Verdiğim para, ödediğim elektrik, su, yem parası dahil olmak üzere kaybım çok büyüktür.

Konu ile ilgili birkaç fotoğrafı'da ekliyorum. Konuşmanın tamamını görmek isteyenler özelden telefon numarasını atarlarsa gönderebilirim.

SAYGILARIMLA,

TAMER COŞKUN.

[IMG]http://i.hizliresim.com/OMalyZ.jpg[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/z4yDJY.jpg[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/GzGJy2.png[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/y4jDzL.png[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/6nM1yP.png[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/l14DZJ.png[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/VYB7DZ.png[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/X4lgl3.png[/IMG]

GÜNCELLEME : 12:11
4CM OLANLARDAN BİRİSİ ÖLMEK ÜZEREDİR.
[IMG]http://i.hizliresim.com/DJG1y1.jpg[/IMG][EDIT]Street Parrot,2022-05-25 16:11:51[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

arasanisoÇevrim Dışı

Kayıt: 29/05/2015
İl: Ankara
Mesaj: 137
arasanisoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2016 12:09
Tamer Kardesim, oncelikle seni ; ogrenciligini surdururken bu hobiyi profesyonellige tasiyip harcligini cikarman konusunda tebrik ederim. Basina gelenler ve yasadigin stresten oturu de gecmis olsun dileklerimi kabul et. Evren Beye gelince,Ankara da kendisiyle kucuk bir alisverisim oldu, biz de ufak tefek sıkıntılar yasadik ama alisverisimizi hellalleserek tamamladik. Sen burada yasadiklarini paylasmissin zaten forumun amaci bu... cok buyuk stres ve maddi kayip yasamissin ama insanlik halidir, hayat insana kotu suprizler yapabiliyor, daha fazla kayiplarini dusunup kendini strese sokma, derslerine konsantre ol... Evren Bey de art niyetle davranmamistir belki her Şer de bir Hayir vardir deyip gecmek lazim bazen. Yeni baliklarin hayirli olsun. Basarilar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tamercoskunÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/04/2010
İl: Sakarya
Mesaj: 516
tamercoskunÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2016 12:12
[QUOTE=arasaniso]Tamer Kardesim, oncelikle seni ; ogrenciligini surdururken bu hobiyi profesyonellige tasiyip harcligini cikarman konusunda tebrik ederim. Basina gelenler ve yasadigin stresten oturu de gecmis olsun dileklerimi kabul et. Evren Beye gelince,Ankara da kendisiyle kucuk bir alisverisim oldu, biz de ufak tefek sıkıntılar yasadik ama alisverisimizi hellalleserek tamamladik. Sen burada yasadiklarini paylasmissin zaten forumun amaci bu... cok buyuk stres ve maddi kayip yasamissin ama insanlik halidir, hayat insana kotu suprizler yapabiliyor, daha fazla kayiplarini dusunup kendini strese sokma, derslerine konsantre ol... Evren Bey de art niyetle davranmamistir belki her Şer de bir Hayir vardir deyip gecmek lazim bazen. Yeni baliklarin hayirli olsun. Basarilar[/QUOTE]

Öncelikle teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Art niyetle davranmamıştır konusuna değinmek istiyorum. 11 adet damızlık boyda balığı 5 litrelik 3/1 su dolu halde 10 saatlik yola göndermek ne derece HOBİCİLİĞE sığar bunu size sormak isterim. Şuan 1 adet en ufak 4cm olan dişi ölmek üzere ve ters dönmüş şekilde can çekişmektedir.

Beğenenler: [T]185801,PatriarchPaladin[/T]
+1: [T]175508,ResulEmre[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

arasanisoÇevrim Dışı

Kayıt: 29/05/2015
İl: Ankara
Mesaj: 137
arasanisoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2016 12:20
[QUOTE=tamercoskun]

Öncelikle teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Art niyetle davranmamıştır konusuna değinmek istiyorum. 11 adet damızlık boyda balığı 5 litrelik 3/1 su dolu halde 10 saatlik yola göndermek ne derece HOBİCİLİĞE sığar bunu size sormak isterim. Şuan 1 adet en ufak 4cm olan dişi ölmek üzere ve ters dönmüş şekilde can çekişmektedir. [/QUOTE]

Kardesim degil hobi icin yolda yururken gormeden ustune bastigi karincanin cani yansa uzulur insan olan... Hepimize ders olsun, sen de bu isle ugrasiyormussun saga sola balik yollarken bu durmlari aklimizdan cikartmayalim. Cok gecmis olsun, umarim bir daha boyle bir olayla karsilasmaz hicbir hobici...

Teşekkür Edenler: [T]92371,tamercoskun[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BarisAkkayaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/09/2012
İl: Ankara
Mesaj: 603
BarisAkkayaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2016 15:13
Ben rahat bile uyuyamazdım, iyi sürdürüyorlar bu adamlar işleri valla.

Beğenenler: [T]175508,ResulEmre[/T]
Teşekkür Edenler: [T]92371,tamercoskun[/T]
+1: [T]92371,tamercoskun[/T][T]175508,ResulEmre[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mnfcÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/04/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 394
mnfcÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2016 22:33
Yanlış anlamayın ama öyle ama böyle hatasını telafi etmiş arkadaş ve mesafeli yapılan balık alışverişlerinde yaşanan problemlerin en azını yaşamamışsınız, bence buraya gelip de şikayet açılacak bir durum yok ortada. Sonuçta parayı gönderip hiçbirşey alamayan insanlar bar burada.

+1: [T]112546,capo di capi[/T][T]131352,-doctore-[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tamercoskunÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/04/2010
İl: Sakarya
Mesaj: 516
tamercoskunÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2016 22:38
[QUOTE=mnfc]Yanlış anlamayın ama öyle ama böyle hatasını telafi etmiş arkadaş ve mesafeli yapılan balık alışverişlerinde yaşanan problemlerin en azını yaşamamışsınız, bence buraya gelip de şikayet açılacak bir durum yok ortada. Sonuçta parayı gönderip hiçbirşey alamayan insanlar bar burada.[/QUOTE]

Hocam hem koloni istediğim gibi gelmiyor. Hem telefi edilirken gönderilen balık sayısı az ve ölü geliyor. Ortada telafi edilmiş bir durum yok. Yarım kalmış bir iş var. Şikayetler sadece parasını gönderip balık alamayanlar için değil. Yazdıklarımın birazını okuyup şikayet açılacak bir durum yok diyorsanız. Sizin adalet terazinizde bir bozukluk olabilir. Saygılar.

Beğenenler: [T]175508,ResulEmre[/T][T]144370,mak-tek[/T][T]186066,kbalica1[/T]
Teşekkür Edenler: [T]179721,hasansaid[/T]
+1: [T]144370,mak-tek[/T][T]141984,musti_k[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

~EmreÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/06/2015
İl: Ankara
Mesaj: 4003
~EmreÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2016 00:13
Konuyu erinmeden,A'dan,Z'ye kadar,okudum.Ne derseniz haklısınız.Bu devirde artık güvenecek biri kalmamış."Herkes için söylemiyorum tabi".Tamam bunu yapan kişi iyi biri olabilir ama yapacaksada işini düzgün yapsın.Millet onun peşinden koşmak zorunda değil.Yapmayacaksada herkes kendi yoluna gitmeli.Böyle insanları uğraştırarak,peşinden koşturarak bir yerde varılmaz ki ama.
Buradan o kişiye sesleniyorum.Şimdi iyimi oldu bu mağdur öğrenci arkadaşımıza yaptığın..Bende öğrenciyim onun derdini çok iyi anlıyorum.Arkadaş ne stresler atlatmıştır kim bilir ne dese yeridir..
Ama,artık iş işten geçmiş malesef.Ama emekleri'de,hayalleri'de boşa gitmiş iyimi oldu şimdi.?
Sağlık olsun diyecek birşey yok malesef.
Bidahada tedbirli olun.İşinizi güvenceye alın. ;)
Tamer abi,geçmiş olsun.Yaşadığın olaylara çok üzüldüm.Neler çekmişsiniz okuduklarıma bakılırsa.Siz hayallerinizden vazgeçmeyin.Yaşadığınız şey çok büyük olsa da olur böyle şeyler.İçinizi rahat tutun.
İyice kendinizi toparladıktan sonra herşeyi yoluna pes etmeden sokun.Hobi budur.[:)][:nazar:]

Söylediğim sözlerde ve cümlelerde kötü birşey dediysem kusura bakmasın kimse.Yanlışım varsa düzeltin.

Keyifli hobiler dilerim.Tekrardan geçmiş olsun.Sıkmayın canınızı.
İyi hobiler dilerim.

Beğenenler: [T]186757,Tatko[/T]
Teşekkür Edenler: [T]92371,tamercoskun[/T]
+1: [T]186757,Tatko[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mnfcÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/04/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 394
mnfcÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2016 00:33
[QUOTE=tamercoskun]

Hocam hem koloni istediğim gibi gelmiyor. Hem telefi edilirken gönderilen balık sayısı az ve ölü geliyor. Ortada telafi edilmiş bir durum yok. Yarım kalmış bir iş var. Şikayetler sadece parasını gönderip balık alamayanlar için değil. Yazdıklarımın birazını okuyup şikayet açılacak bir durum yok diyorsanız. Sizin adalet terazinizde bir bozukluk olabilir. Saygılar. [/QUOTE]

Telafi edilen dişilerden sonra elinizdeki fazla erkekleri arkadaşa geri gönderdiniz mi? Teraziyi tam kuralım da adalet yerini bulsun değil mi? 40 civarı balık alıyorsunuz illaki kayıplar olacaktır bu işin riski budur. Yazışmaları da okudum genel itibari ile ne bir çirkinliği var arkadaşın ne de olumsuz yanıtı. Bir takım hataları var elbet,geç de göndermiştir eksik dişileri ama gelip de insanlara afişe edecek boyutta paragraflar dolusu yazı yazmanızı gerektirecek bir olay göremiyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TatkoÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 13/06/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 68
TatkoÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2016 00:40
Çok Üzüldüm Değerli Hobici Abim.
Paranı Veriyorsun İstediğini Alamıyorsun Gerçekten Saçmalık.
Ama Bana Söz Düşmez Tabi İnsanlık Hali Umarım Balıkların Sağlıklı Sihhatli Olurlar.
Dua Edin Arkadaşlarım Abilerim [:)] Full Red Alıcam Bende Öğrenciyim Üretim Yapmak İstiyorum.
Umarım Bende Sağlıklı Bir Koloni Oluşturabilirim [:)][:iyi:]

Beğenenler: [T]175508,ResulEmre[/T]
+1: [T]175508,ResulEmre[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tamercoskunÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/04/2010
İl: Sakarya
Mesaj: 516
tamercoskunÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2016 00:49
[QUOTE=mnfc]

Telafi edilen dişilerden sonra elinizdeki fazla erkekleri arkadaşa geri gönderdiniz mi? Teraziyi tam kuralım da adalet yerini bulsun değil mi? 40 civarı balık alıyorsunuz illaki kayıplar olacaktır bu işin riski budur. Yazışmaları da okudum genel itibari ile ne bir çirkinliği var arkadaşın ne de olumsuz yanıtı. Bir takım hataları var elbet,geç de göndermiştir eksik dişileri ama gelip de insanlara afişe edecek boyutta paragraflar dolusu yazı yazmanızı gerektirecek bir olay göremiyorum. [/QUOTE]

Hocam sen yanlis okuyorsun benim yazdiklarimi :) ölen baliklar telafi olarak gönderilen baliklardir. Normal ilk gönderimde 1 adet balik ölü gelmisti onunda muhabbeti bile olmadi aramizda. Fazla erkekleri geri gönderme masrafina ve vaktine de ben girmedim ve Evren abi de öyle bir talepte bulunmadi zaten. Kendisiyle bu şikayet konusu hakkinda da konuştuk. Konuyu kesin olarak kapatacağız kısa sürede.

Beğenenler: [T]175508,ResulEmre[/T][T]173564,Kartal1903[/T][T]134797,BarisAkkaya[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

gssmartboyÇevrim Dışı

Kayıt: 14/06/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1183
gssmartboyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2016 09:50
36 adet demosoni 630 tl adet başı 17,5 tl? Bu fiyata almanız bile hata olmuş zaten. Geçmiş olsun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tamercoskunÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/04/2010
İl: Sakarya
Mesaj: 516
tamercoskunÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2016 15:38
[QUOTE=gssmartboy]36 adet demosoni 630 tl adet başı 17,5 tl? Bu fiyata almanız bile hata olmuş zaten. Geçmiş olsun. [/QUOTE]

Uçakla gönderim 30 TL. Normalde koloni fiyati 600 TL. Adet 16 TL'ye geliyor. Teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hasansaidÇevrim Dışı

Kayıt: 18/11/2015
İl: Sanliurfa
Mesaj: 77
hasansaidÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2016 15:52
Hocam çok geçmiş olsun .Maalesef bu tarz şeylerle karşılaşabiliyoruz. Evren bey ile alışveriş yapmaya niyetlenmiştim zamanında fakat balıkların fiyatı ve uçak kargosu biraz kafamı karıştırmıştı. İnşallah mağduriyetiniz bir şekilde giderilir.

Teşekkür Edenler: [T]92371,tamercoskun[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir