En Büyük Kararsızlık


kerimkozÇevrim Dışı

Kayıt: 29/12/2016
İl: Ankara
Mesaj: 336
kerimkozÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2022 05:35
Merhabalar uzun zamandır hobiye ara vermiştim tekrardan sıfırdan dönüş yapmak istiyorum yalnız önce tür sonrada ideal akvaryum ölçüsü hakkında bir yol kat etmiş sayılmam. Uzun süre zebra ciklet gibi aksi bir türle hobide can çekişmemin ardından daha uysal göze hitap eden türlere yönelmek istiyorum . Küçük balıklar pek bana hitap etmiyor bkz(neontetra,lepistes) önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe=3000tl

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AhmetkngrÇevrim Dışı

Kayıt: 18/06/2022
İl: Kahramanmaras
Mesaj: 2046
AhmetkngrÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2022 11:48
[QUOTE=kerimkoz]Merhabalar uzun zamandır hobiye ara vermiştim tekrardan sıfırdan dönüş yapmak istiyorum yalnız önce tür sonrada ideal akvaryum ölçüsü hakkında bir yol kat etmiş sayılmam. Uzun süre zebra ciklet gibi aksi bir türle hobide can çekişmemin ardından daha uysal göze hitap eden türlere yönelmek istiyorum . Küçük balıklar pek bana hitap etmiyor bkz(neontetra,lepistes) önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe=3000tl[/QUOTE]
Cüce cikletler çok hoş onları düşünebilirsiniz kribensis vs... Farklı bir tür farklı bir yaşantı istiyor iseniz melek balıkları alabilirsiniz yavru almak aşırı zor değil veya bir monster tank kurabilirsiniz gurami tankı gayet hoş durur aklıma gelen monster tank hariç uysal ve göze hitap eden balıklar illa sıradışı birseyler istiyorum dersen de oranda ryukin aslanbaş gibi japon türleri öneririm aralarındaki en gösterişli balıklardan biri olacaktır birkaç anubias ile de akvaryumu zenginlestirebilirsiniz

Beğenenler: [T]192532,kerimkoz[/T]
Teşekkür Edenler: [T]192532,kerimkoz[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir