Dünya’nın en büyük üretimhanesi(Bergama)
Evet arkadaşlar, balık profesörü diye bilinen Coşkun Kayaoğulları geçtiğimiz yıl vefat etmiş. Onun yerine şu an kardeşi bakmaktadır. Yanlız öğrendiğim kadarı ile gelen kişileri hijyen yüzünden bazı bölümlere almıyorlarmış. İnşallah bu hafta gitmeyi planlıyorum. Daha önce burayı gezebilen arkadaşlar var mı acaba? Çok merak ettim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Site için çok teşekkürler.Bi arkadaş diskus üretilmiyor demişti ancak üretilen türler arasında diskusta bulunmaktadır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar, acaba bende Bergamalıyım desem, benim de içeri girmeme müsade ederler mi? Babamın arkadaşının işleri yoğun epeyce, ona kalsak daha beklemem gerekcek galiba. Benim beklemeye sabrım kalmadı. Dünyanın en büyük üretimhanesi, sizin eve 5 km uzak olsa siz ne yapardınız?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Herşey hoş güzel, gerçekten bu abileri tebrik ediyorum, maşallahı var mekanın. Ama bişey dikkatimi çekti. Üretilen balıklar tropikal(sitelerindeki listeye baktım). Yani üretimi kolay ve havuz sistemlerde çok olumlu sonuç alınan balıklar. Mersinde yaşıyorum ve bu tarzda bir çiflik biliyorum MERSİNDE.(100-200 tane akvaryum,30 tane kadar havuz) Adamlar atıyor balığı (lepistes,moly..) türleri ayrı ayrı havuza,(japonlarda bu tarz bi şekilde) her 30 günde bir ağ ile toplayıp boy seçimi yapıyolar. İrileri tekrar havuza, ufaklar tekrar havuza, orta boy (L) satışa.... Ve inanılmaz sayılarda balık çıkıyor... Bu insanlar neden cihiclid üretmiyor? Yani neden tropikal?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir