Dualarinizi Eksik Etmeyin KARAMAN/ERMEMEK


Ali_AsiranÇevrim Dışı

Kayıt: 22/08/2013
İl: Karaman
Mesaj: 156
Ali_AsiranÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2014 01:33
Memleketimde meydana gelen maden ocagi felaketi icin, dualarinizi eksik eylemeyin arkadaslar. Kac can ve cananimizin yakini su baskini altinda. Yuce rabbim madencilerimizi esine cocuguna anasina babasina bagislar insallah.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hakandurak87Çevrim Dışı

Kayıt: 16/09/2014
İl: Bolu
Mesaj: 101
Hakandurak87Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2014 01:54
Duâlarım sizinle. Bir an önce zafiyetsiz şekilde vatandaşlarımızın kurtulması ümidiyle

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

gunessmÇevrim Dışı

Kayıt: 11/08/2014
İl: Nigde
Mesaj: 2
gunessmÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2014 03:44
Dualarımız Sizinle 
Amacım siyaset yapmak veya birilerini karalamak değil lütfen yanlış anlaşılmasın tarafcılık yapmıyorum .
ama  
neden bizim  ülkemizde insan hayatı bu kadar ucuz ..
Rabbim Yardımcıları olsun ailelerine yakınlarına ve milletimize sabır sukunet versin

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

betta1234Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/06/2014
İl: Yurtdisi
Mesaj: 1443
betta1234Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2014 04:45
Dualarim sizinle insallah tüm madencilerimiz kurtulur ve sorumlusu olanlar insallah hakettigi cezayi bulur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

LegendryÇevrim Dışı

Kayıt: 10/11/2013
İl: Ankara
Mesaj: 614
LegendryÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2014 06:50
Bunun işçiler ve patronlarla da alakası var. Çoğu işçi bize bişi olmaz siz çıkın bile demişler yanlış mantık. Bir tanesi de gereksiz açmayın diye talimat verdiler oksijen maskelerini demiş. Doğru gereksiz açılmaz fakat öyle demek yerine gerektiğinde kullanın deseler böylece çalışanlarda korkmaz açarsak paradan kesermiler diye. Yani bizim işçimiz biraz kendini düşünmüyo, buna sebepte malesef patronların sebep olduğunu düşünüyorum. Derdim siyaset değil fakat yasa geliyo maaşları yükseliyo, patronlar maliyeti başka yerden kesiyor. İşçi ise buna üzülüyo. Ya maaş devlet yükseltiyo diye, patronun başka yollardan seni sürün dürüyorsa burda kötülüğünü istiyen devlet değil patronundur.

Bizim milletimiz niye hep yasalarda, prosedürlerde hep açık arıyarak birşeyler yapma yoluna gider. Gerçekten bu ülkede yasa yapmak çok zor malesef. Herşeyde bir fesatlık arıyan iş sahipleri var. Ayrıca oranın denetimcilerinden çok benim kızdığım mühendisleri ! Denetimciler hariç mühendisleri patronlarını şikayet etse prosedürler yanlış dese denetimcilere iş bile kalmaz.

Bu ülkede kimse canını düşünmüyo her konuda hep "birşey olmaz" diyen bir milletiz akvaryum işlerinde bile böyleyiz en basiti. Elektrik kaçırırsa ölüm bile tehlikeli diyorum birine ya patlarsa değişiriz diyor ? Ben adama sen ölebilirsin diyorum o akvaryum patlarsa, yenisini alırız diyo. En basit örnek bu işte.

Allah yar ve yardımcıları olsun. Haberlere bakıyorum hala birşey yok kaç gündür takip ediyorum boşaltıldı boşaltılcak ee ??? Kaç saat geçti birine çıkıp demiyomu ya bu adamlar açmı ? O kadar süre durabilirler mi o sürede biride çıkıp bilgi versin be kardeşim. Sadece teknik bilgiler veriyorlar çalıştıklarını göstermek için. Evet çaba gösteriyorlar bunu anlıyoruz bide işçiler hakkında yorum yapılsın şöyle böyle yaptıysalar kurtulurlar veya şu kadar süre dayancak bilmem yemekleri var aşağıda bişi desinler ben işin bu tarafını merak ediyorum. Kim ne çalışıyo bunu düşünmüyorum zaten gönülden çalışıyordur herkes şüphem yok ondan bu konuda verilen bilgiler çokda önemli değil benim için. Kaç saatir her yere bakıyorum birşey yok. Eee ne durumdalar şu anda ? hiçmi ses soluk yok ? Yada ne bilim napıyorlardır profesyönel biri çıksada açıklama yapsa bu durumda şunu yapıyorlardır felan diye içimiz rahatlasa.

Kusura bakmayın haber alamadığım için sanırım biraz patladım. Derdim hiç bir görevliyi yada orda çalışanı suçlamak değil. Böyle olaylarda biri suçlancaksa o işçilerin kendini düşünmemesinden tutun yasalardan, patronlara kadar gider ondan birilerini suçlamak çözüm değil.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir