Bursa Bettamarketim.com / Sunsun Ad-200 Sorunsalı


LaWSuiTÇevrim Dışı

Kayıt: 19/12/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 17
LaWSuiTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2015 08:44
Arkadaşlar Merhabalar,

Satın almadan önce detaylı araştırma yaparken Zetlight ve SunSun AD-200 arasında kalmıştım.
Sonrasında ise fiyatının da biraz uygun olması ile bettamarketim.com üzerinden SunSun AD-200 almaya karar verdim.
Beni cezbeden noktası ; özellikleri arasında derece takibi ve Gece-Gündüz modülünün mevcut olmasıydı.

Gelelim Konuya ;

1 hafta önce yanlışlıkla armatürün üzerine su damlattım ve farkettiğim anda da fişini çıkardım.
Bir süre kurutmaya çalıştım derken cihazı bağladım ve dokunmatik tuşlarından led göstergesine kadar sorun olduğunu farkettim.
Betta marketime ve toptancı firma Kaya Pet Dış Tic. A.Ş. firmasına ulaşıp durumu bildirdim daha sonra yedek armatürüm olmadığı için en kısa süre içerisinde çözmem gerektiğini söyledim.
Dün arayıp bilgi verdiler ve anakartın sıvı temasından dolayı bozulduğunu ama kullanıcı hatası olmasına rağmen ücretsiz olarak değişim yaptıklarını söylediler.
Buradan firmaya bir kez daha teşekkür ediyorum. Böyle ilgili firmaları gördükçe de paylaşmadan edemiyorum.
Belki bazılarınız bu durumu reklam olarak algılayacak ama nasıl ki memnuniyetsizliğimizi hemen içimizde paylaşıyorsak bu gibi durumları da paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum.

Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MurathanMÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]3,1,144185[/C] [C]2,2,144185[/C]
Kayıt: 12/03/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 2786
MurathanMÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2015 08:57
Kaya Pet bana da yardımcı oldu. Gerçekten güzel bir firma. Ayrıca reklam değil, nasıl ki şikayetlerimizi yazıyoruz, reklamımızı da gayet güzel yapmamız gerekir ki insanları işini düzgün yapan esnaflara yönlendirebilelim.

Dün aradım Kaya Pet'i. Daha önce Haqos expro 500 almıştım. Aldığım yer ürünü bana gönderdiğinde kapama tırnağının kırık olduğunu fark ettim. Ancak ellerinde ürün kalmadığından bana yeni bir ürün gönderemeyeceklerini, bunun için ithalatçı firmaları aramamı söylediler. Aradığımda ise normalde çalışmadıkları bir firmadan ürünü almama rağmen mağduriyetim için bu ürünü bana ücretsiz gönderebileceğini belirtti. Şaşırarak telefonu kapattım, şimdi ürünü bekliyorum.

Aldığım yere gelince, 2 yıldır aralıksız önerdiğim ve tavsiye ettiğim bir firma olan tropicana pet şu an işini eskisi gibi yapamamakta maalesef. Son gönderdiği ürünler ve yaşanan bu olaydan sonra tercih edeceğim firma olmayacak. Bursa'dan Ankara'ya taşındılar, sahipleri mi değişti yoksa düzeni mi oturtamadılar artık neler olduysa bilemiyoruz.

Beğenenler: [T]169226,LaWSuiT[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir