Balık


Son GokuÇevrim Dışı

Kayıt: 22/07/2022
İl: Istanbul
Mesaj: 1
Son GokuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2022 22:25
2 tane kobalt mavisi balığım var biri erkek biri dişi, dişi olan akvaryumda erkek tarafından biraz kovalandı sonra alıştılar ama kuyruğunu ısırmış galiba ve şuan sarhoş gibi takla atıyor dibe batıyor sabah yemek de yemedi arada akvaryumun köşesine sıkışıyor ölecek gibi nedenini bilen var mı akvaryuma geleli 1-2 gün oldu diğer balıklarım mutlu ama o değişik davranıyor

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CrownBettaÇevrim Dışı

Kayıt: 27/11/2019
İl: Batman
Mesaj: 120
CrownBettaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2022 22:47
[QUOTE=Son Goku]2 tane kobalt mavisi balığım var biri erkek biri dişi, dişi olan akvaryumda erkek tarafından biraz kovalandı sonra alıştılar ama kuyruğunu ısırmış galiba ve şuan sarhoş gibi takla atıyor dibe batıyor sabah yemek de yemedi arada akvaryumun köşesine sıkışıyor ölecek gibi nedenini bilen var mı akvaryuma geleli 1-2 gün oldu diğer balıklarım mutlu ama o değişik davranıyor[/QUOTE]

Akvaryum forumuna balık diye konu açmışsınız. Konuya daha uygun bir başlık belirtirseniz ilgili arkadaşların dikkatini çeker ve sorunlarınıza daha hızlı cevap bulursunuz.

Bir diğer tavsiyem ise şu olacak; tanktaki diğer balıklar, tankın hacmi, kullandığınız yemin markası, varsa ilaç, su düzenleyici vs’nin bilgisi, filtre koşullarını da belirtin. Mümkünse bütün tankın ve mevzu bahis balığın fotoğraflarını ekleyin.

Forumda en hızlı bu şekilde cevap alırsınız.

Forum da yeni olduğunuzdan siz tepki almadan ben önereyim. Konu açmadan önce geçmiş konularda arama ve okumalar yaparak sorunuza cevap aramanız gerekir. Direkt konu açarak cevap isteyenler genelde çok hoş karşılanmıyor. Chichlidler hakkında çok bilgim olmadığından bir şey diyemiyorum.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir