Akvaryum İmalatcıları Ve Fiyat Farkları


tatalevoÇevrim Dışı

Kayıt: 25/01/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 752
tatalevoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2016 14:42
Arkadaşlar herkese selam,

Uzun süredir yaptrımayı düşündüğüm 110x50x60h ölçülerinde ki durso sump sistmeli mobilyalı akvaryum için İstanbul da neredeyse tüm imalatçıları gezdim.

Gidip gördüklerimin hepsi Beta Akvaryum dışında yerleri harabeydi. Ustalıklarını tartışmayacağım çünkü bilmiyorum. Fakat beta akvaryum gerek showroomu gereksede akvaryumun tum detaylarını tek tek anlatışı kendileirne özel sistemlerini anlatması ve akvaryumlarının kaliteleri beni çok etkiledi. Sessizlik konusunda %100 garanti veriyorlar ve showroomlarında ki akvaryumlarında da gerçekten ses yok. Ancak fiyatının neredeyse diğerlerinden %70 gibi bir oranda fazla oluşuda kafamı gerçekten karıştırdı. içimde sanki diğer imalatçıların durso sump sistemini onlar kadar iyi yapabileceklerine dair de bir kuşku oluştu.

Şimdi bana dıştan sıkıştırmalı durs yaptırıpda çok memnun kalan ve imalatcısının ismini verebilecek bir arkadaş var mıdır? Ben diğer şmalatçılardan fiyat aldım.Fiyat neredeyse tüm malzmeleri full olarak içine koysam kafa motoru da dahil betanın anca bitmiş ürürüne denk geliyor. Sizden bu konuda yönlendirme rica edeceğim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KınayuÇevrim Dışı

[B]14703,1[/B]
Kayıt: 02/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 21467
KınayuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2016 18:54

Selamlar Levent bey
Bazen hiç umulmadık görünüşteki yerlerden çok güzel işçilikler çıkabilir.Neticede siz harabeleri satın almayacaksınız.Size yapılan işçilik önemli İmalat ve üretim ortamlarının çokta temiz ve steril olmasını beklemek biraz hayal pereslik olur.Adamlar tanıtımlarını yapmışlar % 70 fiyat farkınıda neticede üzerine koymuşlar.Diğerleri ses konusunda garanti veremedilermi peki ? Bir mal alırken yaptırıken araştırmak değişik alternatifler.Aramak güzeldir.Ama olayı dallandırıp budaklandırınca fazla inceleyincede illaki sorunlarda beraberinde gelecektir.
Neticede yaptıracağınız sistem ilkkez yapılan bir şey değil.Daha ortada fal yok yumurta yokken sizin onların bu sistemi yapabileceklerindende şüpheliyim.Düşüncesine iten ne ? Saygılar.

[EDIT]Kınayu,2016-01-28 19:59:21[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tatalevoÇevrim Dışı

Kayıt: 25/01/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 752
tatalevoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2016 22:50
Selamlar Erhan Bey,
Dogru haklisiniz biz imalathaneyi almiyoruz. Ancak aslanda yattigi yerden belli olur. Her ne kadar imalathane de olsa her yer toz toprak ve darmadagin. Gunun belki 10 saatini burda geciren bir insan bu kadari bir yeride elbette toparlayabilir. Yoksa steril bir ortam tabi ki aramiyoruz. Ama imalathanesini bu sekilde tutam kisinin isciliginin temizliginden de suphe edebilirim diye dusunuyorum. Neyse simdiye kadar gezdigim imalatcilardan bir siparisim olmadi kesin hukum vermekde dogru olmaz. 2. si Beni bu dusunceye iten sey hangisine sump koku ve ses yapar mi diye sorsam evet yapilir gibi kararsiz cevaplar aldim. Yada bosverin sump kullanmayin cevabini aldim. Ancak beta da yaklasik bana 30 dakika sadece sistemin calisma prensibini anlattilar ve sump sistemi yapilirken yapilan yanlisliklari ve kendilerininde nasil onlem aldiklari seklinde bilgileride verdiler. Neyse ben burda betanin rekleminida yapmak istemem
Adama git orada yaptir o zaman kardesim derler. Benim bu yaziyi yazmamda ki sebep imalathanesi kotu de olsa durso sump yaptirip kesinlikle cok memnun kalan ve bana da onerebilecek bir hobici olur mu dusuncesiydi. Mesela siz bir imalatci onerebilir misiniz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir