Akvaryum Dünyasından Haberler Forumu Kuralları


bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2007 22:16
Forum Kuralları bu forumda da aynen geçerli olmakla beraber bir kaç ek noktayı belirtmek istiyoruz.

Bu kısımda diğer kısımların aksine yarışma, toplantı, yeni açılan bir web sitesinin tanıtımı, yapılan organizasyonların duyuruları yapılabilir.

Akvaryumcular ile hobicilerin yıldızı pek barışmasa da hobinin yapılabilmesi için bu iki gurup birbirlerine muhtaçtır. Ne yazık ki internet üzerinde doğru olmayan yazıların, yeni alınmış üyeliklerin ve danışıklı dövüşlerin sıkça olduğunu biliyoruz. Gerek hobiciler akvaryumculara, gerekse akvaryumcular yine akvaryumculara karşı karalayıcı girişimlerde bulunabiliyorlar. Bu yüzden bu bölüme 3 gününü doldurmamış forum üyeleri yazamamakta. Bunda amaç 1 günde üye olup şu akvaryumcu çok güzel kesin gidin, şu akvaryumcu kazıkçı gitmeyin gibi amacı kötü yazıların önüne geçmektir. Tabi ki tam olarak geçemeyeceğiz ancak en azından bu tür girişimleri oldukça azaltacağımızı biliyoruz. Bir diğer önemli nokta ticari kurumların Türk Ceza Kanunu'nca ayrıca korunmasıdır. Ticari itibarı lekeleyici girişimler maddi ve manevi tazminata tabi tutulacak ve forum kurallarında da belirttiği üzere bundan sorumlu ilgili yazıyı yazan kişi olacaktır.

Bu kısım adından da öngörülebileceği gibi Akvaryum Dünyasından haberleri kapsamaktadır. Akvaryumcuların ilan niteliğindeki fiyat belirtilen yazıları ve getirdiği sıradan balıkların duyurusu haber niteliği değil tanıtım ve ilan niteliği taşıdığı için silinecektir. Hobiciler burada ticari bir üyenin yayınladığı haberin heyecan verici olmasını beklemektedir.

Bu forumda amaç sık rastlanmayan, ucuz canlılar ve/veya malzemeler bir yere geldiğinde haber edinmek, akvaryumcu tavsiyesi almak, gittiğiniz bir akvaryumcunun kötü yanlarını saygılı bir üslup çerçevesinde eleştirmektir.

Daha önce konusu mevcut olan bir firmanın konusunu açmaktansa o konuya yazınız.

Lütfen eleştiri ve paylaşım yapacağımız bu alanda etik değerleri ve forum kurallarını çiğnemeyelim. Bu forumda, forum kurallarının dışında çıkmanın yaptırımları daha ağır olacaktır.

Saygılar,
bjkalley2010-03-03 16:12:15

Beğenenler: [T]21716,dedostik[/T][T]78942,muratdeg[/T][T]212605,erkan tasbolat[/T][T]227945,M. Emir Güneş[/T][T]239714,Gülnihal[/T]
Teşekkür Edenler: [T]184454,Berkeee[/T]
+1: [T]184454,Berkeee[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir