Akvaryum Arka Fon Değiştirme


UEKÇevrim Dışı

Kayıt: 01/05/2022
İl: Ankara
Mesaj: 167
UEKÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2023 21:54
Merhaba elimde 2.el olarak almış olduğum 50x50x50h ebatlarında bir akvaryum bulunmakta. Akvaryumu aldığımda kendiliğinden mavi arka fonlu olarak teslim aldım fakat bu şekilde bitkili akvaryumda gözüme çok hitap etmediği için siyah bir arka fon ile değiştirmek istiyorum. Fakat eski arka fonu sökerken veya yenisini yapıştırırken yapışkan izi veya hava kabarcığı kalmasından çekiniyorum bu işin kolay yolu nedir? yoksa hiç değiştirme işine girmemeli miyim?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MertkrdmrÇevrimiçi

Kayıt: 01/03/2023
İl: Zonguldak
Mesaj: 268
MertkrdmrÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2023 21:57
[QUOTE=UEK]Merhaba elimde 2.el olarak almış olduğum 50x50x50h ebatlarında bir akvaryum bulunmakta. Akvaryumu aldığımda kendiliğinden mavi arka fonlu olarak teslim aldım fakat bu şekilde bitkili akvaryumda gözüme çok hitap etmediği için siyah bir arka fon ile değiştirmek istiyorum. Fakat eski arka fonu sökerken veya yenisini yapıştırırken yapışkan izi veya hava kabarcığı kalmasından çekiniyorum bu işin kolay yolu nedir? yoksa hiç değiştirme işine girmemeli miyim?[/QUOTE]

Merhaba; öncelikle çıkarmak istediğiniz arka fon nasıl yapıştırılmış önemli olan o. Eğer bant veya yapıştırıcı ise kolonya iile silersiniz ama eğer nasıl yapıştırılması gerektiğini bilen biri yapmışsa köpüklü su ile yapıştırmıştır hemen kalkar ve hiçbir iz bırakmaz. Bence iki durumda da gözünüze hitap etmesi için arka fonu değiştirin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir