TÜRKİYE GENELİ TROPİCAL CİCHLİD GRAN
CICHLID GRAN, zengin içerikli tüm küçük ve genç ciklidlerin ve diğer akvaryum balıklarının beslenmesi için uygun bir granül yemdir.İmalat sürecinde yüksek bir teknoloji uygulanarak imaledilmiştir.Granüller hızlı bir şekilde yumuşar ve balıklar tarafından sevilerek yenilir.Düzenli beslendiği takdirde hızlı bir büyüme sağlar ve balıkları renklendirir.
İÇERİĞİ: balık proteinleri,kabuklu ve yumuşakçalar,alg,ısırgan otu,ıspanak,mayalar, tohumlar,bitkisel ve hayvansal yağlar bitkisel proteinler,tohumlar, astaxanthin ve diğer karotenler,mineraller ve elementler,Seçilmiş vitaminler vitaminler A, D3, E, stabilize C Vit .AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.
GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 46.5%, Ham yağ min. 5.0%, Ham selüloz max. 4.5%, mineraller max. 9.5%, Nem max. 8.0%.
Vitaminler (Beher kg): vitamin A 29 900 IU, vitamin D3 1 850 IU, vitamin E 100 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 545 mg.
İLGİLİ ÇIKMADIĞINDAN TOPLU ALIMI KAPATIYORUM
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tropical | Super Spirutabin A | Tablet |
Tropical | Super Spirulina Forte Flake |
NLS | Cichlid Formula |
Tansel bey başta da belirttim başka yem ekleyemem bunu zor dağıtıyorum işlerim yoğun ve bu tarz işlere müsait değil yinede paylaşmak adına ufak tefek yapalım bişey dedim
Hakan bey evet faklı kargolar ucuz olabilir ama söz konusu bana yakın olan bu olduğu için ben buna vermek zorundayım ptt bana uzak ben mesai saatlerinde sadece 2 bina ötemdeki yurtiçi kargo bile sorun yaratacakken bana baya uzak olan ptt ye gidemem
Arkadaşlar konu çok açık uzun uzuna yazdım okursanız Ankara dahil kimseye elden teslimat yapamıyacağım daha önceki tecrübelerime dayanarak ne kimse beni beklesin nede kimseyi bekleteyim kargo parasını verirsiniz kapınıza kadar gelir yapacağınız tek şey bilgisayar başından eft veya havale yapma
hesap bilgilerini özleden göndereceğim
İLGİLİ ÇIKMADIĞINDAN TOPLU ALIMI KAPATIYORUM
AZEM BEY SİZİN İSTEDİĞİNİZ YEMİ PTT HESABIMA PARAYI GEÇİNCE YOLLAYACAĞIM İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM