Tropheus İlangi - Redreinbow - Bemba - Duboisi geldi
Semih hocam ben 3 senedir tropheus besliyorum.Linangu yellow,duboisi maswa,red rainbow kamvimba beslediğim türler,hiç bir zaman tropheus öldürmedim.Bir kere bloat atlattım onuda 4 günde clout tabletle geçtim.Yani bu konuda çokta acemi değilim.Daha 3 ay öncesine kadar forumda kamvimba yavru satıyordum.Yurdun çoğu yerinede sağlıklı bir şekilde yavru göndermişimdir.Bunları yapabildiğime göre çokta acemi sayılmam değilmi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Semih hocam ben 3 senedir tropheus besliyorum.Linangu yellow,duboisi maswa,red rainbow kamvimba beslediğim türler,hiç bir zaman tropheus öldürmedim.Bir kere bloat atlattım onuda 4 günde clout tabletle geçtim.Yani bu konuda çokta acemi değilim.Daha 3 ay öncesine kadar forumda kamvimba yavru satıyordum.Yurdun çoğu yerinede sağlıklı bir şekilde yavru göndermişimdir.Bunları yapabildiğime göre çokta acemi sayılmam değilmi?
[/QUOTE]Anladım hocam o zaman dediğim gibi ithlatcıyla görüşmeniz lazım.Çünkü red ranbow kambwimba da beslemişsiniz zaten bilgiye sahipsiniz.Kendi cevremle ilgili yorum yapim o zaman.Görüştüğüm hobici abilerimin hemen hemen hepsi F0 balık besliyor.(ben de besliyorum)Sorun yaşayanlar da oldu hiç bir badire atlatmayan da.F0 balığın risk olduğunu hepimiz biliyoruz.Ama yine de F0 balık almayın demek haksızlık olur bence.