TETRATEC EX 1200
Durmuş beyin dediğide uygun bir zaman dilimi.Ama dediğim gibi içindeki karbon için uzun olabilir.Çünkü karbon özelliğini kaybettiğinde içinde topladığını geri kusmaya başlar ve suyun dengesi altüst olur.Buda balıklar için tehlikeli.Karbonun ömrü markalara göre değişiyor.3-4 ay kullanabilenleride var.Ama ben 1200 ün içinde hazır olan karbonu 2 ayı geçirmeden değiştirdim.Zaten onu değiştirmek için açtığınızda filtreyide temizlersiniz.Ayrıca elyafı unutmayalım.Onuda 2 ayda bir değiştirmek iyi olur.Çünkü 1 ayda haşatı çıkıyor:))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tetra Tec 1200 kullanan ve bir yılda sızıntı sorunu yaşayan biri olarak, üzülerek söylemek isterim ki yanlış bir seçim yapmışsınız, ben yeniden bu hobiye başlayacak olsam almazdım. Ama siz almışsınız, uyarılara harfiyen uymaktan başka şansınız yok. Ben TetraTec 1200 modeline 10 üzerinden 5 veriyorum. İyi şanslar.
Tetratec 1200 ü 1 senedir kullanıyorum, ilk sızdırmasında felaketten döndüm allahtan evdeydim aldığım yere götürdüm musluklarını değiştiler daha sonra sorun olmadı ama bundan 2 ay önce eve geldiğimde suyun % 20 si yere boşaldığını görünce beynimden vuruldum allaha şükürki parkeler şişmedi lanet olsun böyle mala! bu iş üretim hatası kullanıcı hatası falan demeyin cahil değiliz bu işe dün başlamadık. .
Tam 2 yıldır kullanıyorum tetra tex 1200 modelini. Sadece temizlik sırasında yerinden oynatıyorum, ilk aldığım gün ki gibi çalışıyor hiç bir problem çıkartmadı. Ben çok memnunum.