Test Bölümü
Sonuçlar ne çıktı ben su değişiminde %80 ,cichlidlerde ise %60 bilgiye sahipmişim..Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Malesef bende aynı derecedeyim.Umarım yeni testlerde eklenir.
SAYGILAR......
Diğer testlerde bir sorun var sanırım . Mesela ben 3.şıkkı işaretliyorum , 4.şıkkı işaretlemişim gibi görüyor ve yanlış diyor. Anlayamadım sorun bende mi acaba bilemedim .
Saygılar
Ben akvaryum dışından bahsettim.Çünkü ben filitremin süngerini akvaryum dışında kaynar su ile temizliyorum.Eğer yanlış yapıyor isem lütfen beni uyarın.
SAYGILAR....
Kaynar su tüm bakterileri kaybetmenize neden olur bu da oldukça kötü bir durumdur. Biyolojik filtrasyon ve akvaryum serüvenine ilk aım makalelerini okumanızı öneririz.
Sistemi kontrol ettim bir hata göremedim. Hata görüyorsanız şu sorunun şu şıkkı şeklinde somut veri verebilir misiniz?
Saygılar,
[QUOTE=burak]Akvaryumunzda kaynar suyun ne işi var arkadaşım mikropları yok etmek için kaya tuzu ve sıcak su gerekir haklısın ama dış filitre veya iç filitre süngerini kaynar su ile yıkamadım şimdiye kadar Ayrıca hastalıklar 1. soru hata veriyor bu testen soruları tam anlamadığımdan kaldım 5. soruda beni kandırdı içi paraziti su değerlerinin bozulamsı sandım[/QUOTE]
1. soru ne hata veriyor?
Saygılar,
Yanıtları göndere tıkladığım zaman sayfa aynı duruyor açılmıyor linki alıp başka sayfadan açtığımda cevapları gösteriyor ama cevabınız boş diyor.Başka sayfadan açtığım link bu http://www.akvaryum.com/Test/default.asp?daskap=sorularigost er&ay=149
Neyseki bütün yanıtlarım doğru
Bu sayfada yaptıktan sonra Cevapları gönder'e tıkladığım zaman hiç bir şey olmuyor yeni sayfa açılmıyor
Su kimyası hepsi doğru
Cichlidler 1 yanlış
Su değişimi hepsi doğru(yanlız 5.sorunun ilk şıkkı biraz komik olmuş(çamaşır suyu)
Hastalıklar 1 yanlış(hangisi bir ilaç değildir)
Herkse başarılar diliyorum.