Sera dip süpürgesi
Merhaba arkadaslar,Sera dip süpürgesi kullanan bir arkadasimiz varmi acaba?Eger varsa memnun olup olmadigi hakkinda bilgi verebilirmi ,birde bu dip süpürgesi pilli veya elektriklemi çalisiyor?
Simdiden herkese tesekkürler.
Saygilar.
Saglikli baliklar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Önder bey bende de hagen'in dip süpürgesi var,bir arkadasim dipteki tortulari temizledigi için bakteri populasyonunu etkiledigini söyledi...Bende o yüzden kullanmiyorum su an...
Siz mutlaka dip süpürgesinden önce ve sonra ölçüm yapmissinizdir,herhangi bir anormallik gözledinizmi?
Saygilarimla...
En güzeli bir pet sise ve yeteri kadari hortum bence.Ona vereceginiz paraya bir dis filtre daha alip akvaryumunuza ilave etseniz daha iyi olur inancindayim...
Merhaba su ana kadar zaten hortumla çekmekteyim .Hortumla çektigim zamanlar suyu daha dip temizlenmeden nerdeyse yariya indiriyor ve kumda gidiyor tabiki onun için dip süpürgesine ihtiyacim var hem kum çekmeyecek hemde suyu az alarak dip temizleyecek bir alet ariyorum .Birde padali birsey alamam zaten max 40ytl olabilir.
Saygilar.
Arkadaslar
Ben bunu daha öncede yazmistim.Müsaade ederseniz bir daha söylemek isterim.30 ytl ye pilli dip süpürgesi aldim.Çin isi.Arkadasalar bunca yildir ugrasiyorum baliklarla neden daha önce almadim diye kafama vuruyorum.Tek kelimeyle süper süper süper...