Online balık satışı için yeni bir site açtım
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 20:46
http://malawi59.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Efe Zorba 2012-05-12 12:20:47
Yukarıdaki link benim oluşturduğum bir sitenin linki ufak çaplı balık satışına başlıyorum yorumlarınızı bekliyorum
Forum içi alışverişlerde önce gönderim sonra ücreti almayı düşününyorum forum üyelerine güvenim tam
Şimdilik ;
Aysmen Sarı Kuyruk (7-13cm)
Sarı Prenses (7-9cm)
Yunus (9-10cm)
Mavi Prenses ( 7-8cm)
Aysmen Sarı Kuyruk Yavruları (1-2cm)
Mavi Prenses Yavruları (1-2cm)
Mısır Cichled (8-10cm)
Portakal (7-11cm)
Polit (3-4cm)
Sarı Prenses Yavrusu (1-2cm)
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 10:07
Efecim helal olsun bi başına böyle bir işe kalkışmışsın,elindeki türleri bilmiyorum ama inşallah dilediğin gibi olur.Fakat bi sürü ithalat firması üretici vs. var kimse kargoyla balık almak istemez,niye böyle bir yol seçtin? Biraz da türkçeye dikkat etsen ciddiyeti korusan daha iyi olur düşüncesindeyim.Yinede güzel tasarlayıp güzel düşünceleri ortaya koymuşsun,tebrik ederim..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 02:00
Önce verdiğin linkteki VİRÜSÜ KALDIR !!!......... Senden kaynaklı değilse ve sitene yeni enjektse güvenlik duvarını güncelle kontrol et .
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 12:16
[QUOTE=Tropheus_tanget ]
[QUOTE=kingdom of trop]Efecim helal olsun bi başına böyle bir işe kalkışmışsın,elindeki türleri bilmiyorum ama inşallah dilediğin gibi olur.Fakat bi sürü ithalat firması üretici vs. var kimse kargoyla balık almak istemez,niye böyle bir yol seçtin? Biraz da türkçeye dikkat etsen ciddiyeti korusan daha iyi olur düşüncesindeyim.Yinede güzel tasarlayıp güzel düşünceleri ortaya koymuşsun,tebrik ederim.. [/QUOTE]
Önce verdiğin linkteki VİRÜSÜ KALDIR !!!......... Senden kaynaklı değilse ve sitene yeni enjektse güvenlik duvarını güncelle kontrol et .
[/QUOTE]
Açılır pencere reklamları antivirüsler tarafından istenmeyen komut olarak algılandığından virüs olarak görünüyor güvenle girebilirsiniz
[QUOTE=kingdom of trop]Efecim helal olsun bi başına böyle bir işe kalkışmışsın,elindeki türleri bilmiyorum ama inşallah dilediğin gibi olur.Fakat bi sürü ithalat firması üretici vs. var kimse kargoyla balık almak istemez,niye böyle bir yol seçtin? Biraz da türkçeye dikkat etsen ciddiyeti korusan daha iyi olur düşüncesindeyim.Yinede güzel tasarlayıp güzel düşünceleri ortaya koymuşsun,tebrik ederim.. [/QUOTE]
Dikkat edicem abi benim amacım istediği balık türünün en iyi örneklerini bulamayanlara uygun fiyatlara balık ulaştırmak
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 01:18
Öncelikle girişimciliğinizden ötürü sizi tebrik ederim. Zamanla güven oluşturabilirseniz bende ne âlâ.
Ben bu hobi de yeniyim. İlk akvaryum balıklarımı burada tanıştığım bi arkadaştan alıcam. Kendisi eski üyelerden olduğu için ve diğer üyelerce kendisine yapılmış olan "geri bildirimlerde" okuduklarım doğrultusunda rahatlıkla alış veriş yapabileceğime kanaat getirdiğim biri. İnşallah zaman içerisinde sizinle de alış veriş yapabilmek ümidiyle... hayırlı bol kazançlar tekrar tebrik ederim...Hümeyra 2012-05-18 11:14:18
Ben bu hobi de yeniyim. İlk akvaryum balıklarımı burada tanıştığım bi arkadaştan alıcam. Kendisi eski üyelerden olduğu için ve diğer üyelerce kendisine yapılmış olan "geri bildirimlerde" okuduklarım doğrultusunda rahatlıkla alış veriş yapabileceğime kanaat getirdiğim biri. İnşallah zaman içerisinde sizinle de alış veriş yapabilmek ümidiyle... hayırlı bol kazançlar tekrar tebrik ederim...
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 10:03
Çok güzel düşünmüşsün kardeşim ama o fiyatlarla pek satış yapamazsın.Ana sayfada hobici olarak görünsende fiyat olarak ticari oldugun belli olmakta.
Ayrıca neden min 25 tl değilde max 25 tl? Min 25 tl yapman senin için daha iyi olur.
Ve kimseye güvenme babanın ogluna dahi.Paralarını yazık ederler sonra şikayet bölümünde konunu görürüz.
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 11:34
[QUOTE=Kesh5534]Çok güzel düşünmüşsün kardeşim ama o fiyatlarla pek satış yapamazsın.Ana sayfada hobici olarak görünsende fiyat olarak ticari oldugun belli olmakta.
Ayrıca neden min 25 tl değilde max 25 tl? Min 25 tl yapman senin için daha iyi olur.
Ve kimseye güvenme babanın ogluna dahi.Paralarını yazık ederler sonra şikayet bölümünde konunu görürüz.
[/QUOTE]
Katılıyorum abi ben sahibinden aracılığıyla 1-2 yıldır satış yapmaktayım , bu arada fiyatlar henüz ayarlanmadı site şuan yapım aşamasında
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 19:25
21.05.2012 Güncel
Metralacima estrahe-----------------------2-3cmMetralacima estrahe-----------------------3-4cm
Balıklar:
Pseudotropheus acei Yellow Tail----------0.5-1cm
Pseudotropheus acei Yellow Tail----------1-2cm
Pseudotropheus acei Yellow Tail----------2-3cm
Metralacima estrahe-----------------------2-3cm
Pseudotropheus socolofi-------------------0.5-1cm
Pseudotropheus socolofi-------------------1-2cm
Pseudotropheus socolofi-------------------2-3cm
Bitkiler:
Vallisneria-americana-gigantea(dev saz)--10-15cm
Anubias barteri(Broad Leaf)--------------------4-5 Yapraklı
Yemler:
Daphne(su piresi)(canlı)
Tetra Pro Vegetable ''Algae''
NLS Thera A+ Small Fish Formula
Risana Great Salt Lake Decapsulated Artemia
Sera Bettagran
Sera Micron
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2012 01:22
Her ne olursa olsun atttığın bu adımda hayırlı olmasını dilerim kardeşim allah inş yolunu açık eder emeklerinin karşılığını boş çıkarmaz...
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2012 22:28
[QUOTE=pasha1988]Her ne olursa olsun atttığın bu adımda hayırlı olmasını dilerim kardeşim allah inş yolunu açık eder emeklerinin karşılığını boş çıkarmaz...
[/QUOTE]
28.05.2012 Güncel Stoklarımız
(Aysmen Sarı Kuyruk/Msuli)Pseudotropheus acei Yellow Tail----------1-2cmPseudotropheus acei Yellow Tail----------3-4cm
Metralacima estrahe-----------------------0.5-1cm Metralacima estrahe-----------------------1-2cm
Metralacima estrahe-----------------------2-3cmMetralacima estrahe-----------------------3-4cm
Pseudotropheus socolofi-------------------0.5-1cmPseudotropheus socolofi-------------------3-4cm
Labidochromis caeruleus-------------------1-2cmLabidochromis caeruleus-------------------2-3cmLabidochromis caeruleus-------------------3-4cm
Anubias barteri(Broad Leaf)--------------------4-5 Yapraklı
Elodea Densa (5li demet)
Java Fern
Daphne(su piresi)(canlı)
Artemia
Blood Worms
Tetra Min
Tetra Phyll
Tropical spiriluna super forte
Tropical cichled color
Tropical cichled gran
NLS Cichled formula
Larviva 300
Sera granumeat
Sera vipan
Sera vipagran
Sera granugreen
Sera Discus
Sera Flora
Dainichi veggie fx
Dainichi veggie deluxe
Dainichi color fx
Dainichi veggie deluxe baby
Efe Zorba 2012-05-28 22:50:52
İnşallah abi
28.05.2012 Güncel Stoklarımız
Balıklar:
(Aysmen Sarı Kuyruk/Msuli)
Pseudotropheus acei Yellow Tail----------0.5-1cm
Pseudotropheus acei Yellow Tail----------2-3cm
(Portakal Cichled)
(Mavi Prenses )
Pseudotropheus socolofi-------------------1-2cm
Pseudotropheus socolofi-------------------2-3cm
(Sarı Prenses Lions Cove 1)
Labidochromis caeruleus-------------------0.5-1cm
Bitkiler:
Vallisneria-americana-gigantea(dev saz)--10-15cm
Yemler:
Tetra Pro Vegetable ''Algae''
NLS Thera A+ Small Fish Formula
Risana Great Salt Lake Decapsulated Artemia
Sera Bettagran
Sera Micron
Üstü ''Çizili'' olanlar malesef stoklarımızda yoktur)*
Fiyatlara Özel Mesaj Yada İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz*
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 01:18
İlan:
31.05.2012 Güncel Stoklarımız
(Aysmen Sarı Kuyruk/Msuli)Pseudotropheus acei Yellow Tail----------1-2cmPseudotropheus acei Yellow Tail----------3-4cm
Metralacima estrahe-----------------------0.5-1cm Metralacima estrahe-----------------------1-2cm
Metralacima estrahe-----------------------2-3cmMetralacima estrahe-----------------------3-4cm 5TL 2TL (03.06.2012'ye kadar)
Pseudotropheus socolofi-------------------0.5-1cmPseudotropheus socolofi-------------------3-4cm
Labidochromis caeruleus-------------------0.5-1cm 0.40TLLabidochromis caeruleus-------------------1-2cmLabidochromis caeruleus-------------------2-3cmLabidochromis caeruleus-------------------3-4cm
Balıklar:
(Aysmen Sarı Kuyruk/Msuli)
Pseudotropheus acei Yellow Tail----------0.5-1cm 0.40TL
Pseudotropheus acei Yellow Tail----------2-3cm 1TL
(Portakal Cichled Lions Cove Yakınları) Türkiye'de Sadece Bizde
(Mavi Prenses )
Pseudotropheus socolofi-------------------1-2cm 0.75TL
Pseudotropheus socolofi-------------------2-3cm 1TL
(Sarı Prenses Lions Cove 1)
'' www.malawi59.tr.gg ''
Üstü ''Çizili'' olanlar malesef stoklarımızda yoktur)*
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2014 11:01
SATILIK 400 ADET MÜCEVHER CİKLET VAR BOYLARI 2-8 CM ARASI
İSTEYEN OLURSA mehmet_3481@hotmail.com mailim
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2014 22:34
Maşallah güzel bir girişimcilik , tebrik ederim.