My Fish
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 16:23
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 17:04
Bence akvaryumda çok fazla yapay ürün var kusura bakmayın ama onları çıkarmanız gerekiyor sebebi ise suya salınım yapabilir veya balıklarınızın hareketlerinde zarar verir.
ispanyalı 2011-06-09 17:04:21
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 09:17
Resimlerinizin kalitesi çok ii...
1. resim de çok komik yaa... :)Burak arkadaşımıza katılıyorum...
Her zaman doğallıktan yana biri olarak söylüyorum çok fazla yapay ürün var...
görsellik yok bence...kayalarınızın miktarını arttırarak mağaralar oluşturabilir,anubias,windelow ve amazon bitkisinden güzel kompozisyonlar yapabilirsiniz...
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 10:47
Arkadaşlar fotoğraflar Canon Eos 1000 D ile çekilmiştir. Makinayı yeni aldım. O yüzden şu anda otomatik modda kullanıyorum. Eyerki makinayı kullanmayı bilirseniz çok daha kaliteli resimler çıkarılabilir. Akvaryumumda bazı değişiklikler yaptım. Aslında benim istedim büyük dev kayalar koymayı istiyorum ama bi türlü istediğim türde kayaları bulamadım. Akvaryumumun büyük resimleri akvaryum tanıtımı bölümünde var. 120x60 ebatlarında büyük bir akvaryum. Büyük bitane batık gemi aldım onu koydum sarı prensesler çok sevdi içinde dolaşıp duruyorlar. Su altı fotoğrafçılığı bende bir hobi. Bunu fotoğraf makinamı kullanmayı daha çok öğrendiğimde dahada geliştirmeyi umuyorum. Yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 14:38
[QUOTE=ekurt85]
Arkadaşlar fotoğraflar Canon Eos 1000 D ile çekilmiştir. Makinayı yeni aldım. O yüzden şu anda otomatik modda kullanıyorum. Eyerki makinayı kullanmayı bilirseniz çok daha kaliteli resimler çıkarılabilir. Akvaryumumda bazı değişiklikler yaptım. Aslında benim istedim büyük dev kayalar koymayı istiyorum ama bi türlü istediğim türde kayaları bulamadım. Akvaryumumun büyük resimleri akvaryum tanıtımı bölümünde var. 120x60 ebatlarında büyük bir akvaryum. Büyük bitane batık gemi aldım onu koydum sarı prensesler çok sevdi içinde dolaşıp duruyorlar. Su altı fotoğrafçılığı bende bir hobi. Bunu fotoğraf makinamı kullanmayı daha çok öğrendiğimde dahada geliştirmeyi umuyorum. Yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım.
[/QUOTE]
Kusura bakmayın ama biz yapay malzemeleri çıkarın demiştik siz bir de gemi almışsınız tabii ki de zevkler ve renkler tartışılmaz fakat su kimyanızı bozabileceği yönünde düşünüyorum.