Lemna minör
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2011 21:49
Selam arkadaşlar,
bugün bizim apartmanın arkasındaki su birikintisinden lemna minör topladım akvaryum için. Fakat lemna minörlerin kökleri yosunlu gibi sanki. Bunları akvaryuma direk mi koyacağım ben ? Birazını tek tek temizledim ama çok zahmetli. Sonuçta topladığım yerde bu halde oldukları halde bile bir sürü çoğalmış ? Direk koyabilir miyim bunları akvaryuma ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
bugün bizim apartmanın arkasındaki su birikintisinden lemna minör topladım akvaryum için. Fakat lemna minörlerin kökleri yosunlu gibi sanki. Bunları akvaryuma direk mi koyacağım ben ? Birazını tek tek temizledim ama çok zahmetli. Sonuçta topladığım yerde bu halde oldukları halde bile bir sürü çoğalmış ? Direk koyabilir miyim bunları akvaryuma ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 17:58
Yosunlanmamnın alıp başını gitmesi tabiki bitkilere zararı olacaktır ama bu aşırı noktalarda olur.
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 00:34
Zamanında ben de göletlerden derelerden bitki koymuştum akvaryuma ama genellikle uyum sağlayamıyorlar su sucaklığı vs. farklı olduğu için atmanız iyi olmuş bence büyük olasılıkla bir süre sonra çürürlerdi.
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 23:56
Çürüdüler gibi zaten çoğunun kökleri yere düştü, akvaryumun tabanı hep köktü. Su temizmiydi değilmiydi onuda bilmiyorum zaten içime sinmeyerek koymuştum iyiki de çıkarmışım akvaryumdan