Kullanıcı adına göre arama
Kullanıcı adına göre arama yaptığımda "Aradığınız kriterlere uygun kayıt bulunamadı " uyarısı veriyor. Daha önce ben bu şekilde kendi adıma arama yaparak tüm mesajlarımı buluyordum ve mesajlarıma yazılmış cevapları takip edebiliyordum. Bu sorun ile ilgili bir düzeltme yapılabilir mi ? Yada benim hatalı kullandığım bir seçenek mi var ?
Not : Önceden bu linkle arama yapıyordum ve mesajlarıma ulaşabiliyordum.
http://www.akvaryum.com/Forum/search.asp?KW=adem&SM=1&am p;SI=AR&FM=0&OB=1
Saygılarımla;
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Adem bey
Ben kullanıcı adınıza göre aratma yaptım 100 kadar mesajınız görüntülendi.
Belki aranacak forumlarda bütün forumlar seçili değildir. Diğer türlü mesajınızın bulunmadığı bir forumda arama yapmış olabileceğinizden böye bir durumla karşılaşmış olabilirsiniz.
Kolay gelsin
Saygılar
Fatih Bey;
"Bütün Forumlar" seçeneği seçili. Ben özellikle her defasında seçmeyeyim diye seçenekleri seçipte aramaya bastığımda oluşan linki sık kullanılanlara ekledim. İlk üyeliğimden beridir bu linki tıklayarak listeliyordum. Ama artık olmuyor. Siz arama yaptırdığınızda oluşan linki buraya koyabilir misiniz acaba ?
Saygılarımla;
Teşekkür ederim Fatih Bey;
Sorun Büyük / Küçük harf sorunu. ("Adem" yerine "adem" yazılması )Sanırım daha önceden sorun olmayan büyük yerine küçük harf yazılması, forumda ki yeni değişikliklerden sonra dikkate alınması gereken bir durum olmuş.
Saygılarımla;