KAYSERİLİLER BURAYA
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 16:11
Arkadaşlar deli gibi şehir dışına nadir tür mavi salyangoz yolluyorum Kayseri'den bir tane arkadaşımızın ilgisini çekmiyor. Valla garibime gidiyor. Urfa'ya Mersin'e İstanbul'a yolluyorum Kayseri'den isteyen yok...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2014 20:59
[QUOTE=aslan_kral] Arkadaşlar deli gibi şehir dışına nadir tür mavi salyangoz yolluyorum Kayseri'den bir tane arkadaşımızın ilgisini çekmiyor. Valla garibime gidiyor. Urfa'ya Mersin'e İstanbul'a yolluyorum Kayseri'den isteyen yok...[/QUOTE]
Arkadaslar merhabalar Ben Murat.Talas/Kayseriden.
Kubilay bey,ben talibim ama iş sebebiyle kafamı kaldıramıyorum.uygun bir zamanda sizinle tekrardan irtibata gececem.
Bu arada lepistes isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim.(Ticari değildir) Akvaryumda anaçları alıstırdım yavru yememeye şimdi ise her yer yavru doldu.
Beğenenler: [T]92595,babanus[/T]
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2014 15:46
Merhaba kayserili dostlar.Kayseriliyim bende ama iş sebebi ile son 2 senedir memleketten uzaktayız.Arada izne geliyoruz Kayseri'ye.Mayıs'ta ordayım yine inşallah.Bettalarla ilgileniyorum genelde.Betta meraklısı dostların sohbetlerini beklerim.
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2014 00:21
Cüce vatos yavru var mı satan?
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2014 12:15
Merhaba Arkadaşlar adım cihan elimde kasakavale kolonim var fazla olan erkekleri ayırdım... Elmde damızlık fazla erkekler bulunuyor F1 isteyene ucuz yollu verebilirim yada takas edebiliriz uygun olan herşeyle....
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2015 18:09
slm arkadaşlar yirlisi olmasakta buralıyız ismim Hakan :D
çoğu türü besledim şimdi l144 ler var nadir tür olanlar varsa görüşelim
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2015 05:33
Kayseri balık besleyen arkadaşları mbuna türlerine bi aşılasam başkada bişey istemiyorum [:)]
%80 ni yunus-sp ci başka balık tanımıyorlar çok üzlüyorum
%80 ni yunus-sp ci başka balık tanımıyorlar çok üzlüyorum
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 14:45
Selamun aleyküm arkadaşlar adım gökhan aksaraylıyım ama kayseri 2.memleket benim askerliği 1.Komando tugayında yaptım :)
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2016 19:18
Nevşehirde yaşıyorum ama kütük kayseri, balık üreten hobici abilerimden bana ücretsiz yahut iyi bir fiyatla cüce vatoz, cüce Cichlid, karides,bitki, Betta vs. verebilecek var mı? Bir de Kayseride ya da Nevşehirde benden başka sürüngen besleyen var mı?
Flood olacak ama kayseride/nevşehirde calvusu olan var mı? Yavrusundan verecek :)
Flood olacak ama kayseride/nevşehirde calvusu olan var mı? Yavrusundan verecek :)