Foruma Giriş Yaparkenki Güvenlik Kodu
Panel ayarlarymda "Foruma Giri? Yaparkenki Güvenlik Kodu" Aktif seçili olmasyna ragmen bilmiyorum neden ama peyderpey bana hep a?a?ydaki gibi güvenlik kodu sorusu çykyyor ve hemen her gün bunu girmek zorunda kalyyorum, yok mu bir çözümü allah a?kyna
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
2.si e?erki cookiler i engellersem bu defa do?ru kodu yazsam da cookieleriniz kapaly olabilir diyerek direk izin vermiyor
Anlatamadym galiba çerezlere izin vermelisiniz demek istedim.
Farkly makinalaryn tanymlama bilgisinde yoksa kaydynyz, bilgileri istemesi normaldir.
Saygylar.
Emre bey merhaba. Bunun asyl sebebi I.P. de?i?iminden. Sürekli ayny bilgisayardan ba?lanynca sorun olmuyor ama benim gibi, i?ten farkly, evden farkly bilgisayarla girince olmasy normaldir diye dü?ünüyorum.
Saygylar.
Bence sizin kaderiniz böyle yazylmy?. Ömrünüzün sonuna kadar (Allah gecinden versin) bu kodu girmek zorundasynyz.
Saygylarymla,
Arkadaslar bir sorum olacak sizlere bu sikintim hakkimda,
Benim disimda bu sorunu yasayan yok mu, yani anladigim kadariyla her yeni IP degisiminide bu Güvenlik Kodu kismi karsima geliyor sizde bu durum farkli mi acaba, paylasirsaniz sevinirim.
Saygilar...
Günaydin Emre Bey
Ayni sorun bende de var .Dört bes günden beri her girisimde paralo soruyor ,daha önce otomatik giris yapiyordum nedenini bilmiyorum
Halil Bey sizede günaydin,benimde otomatik giris seçili olmasina ragmen bu sorunu yasayinca paylasmak istemistim zaten umarim bir çare bulunabilir çünkü çok sinir bozucu