Dip Çekimi
akvaryumum 1 metrelik 200 lt.3 tane yunus var 10cm lik 4 sp var 7-8cm lik bitki yok gralüx lamba 65 cm kum yok mozaik var
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
akvaryumum 1 metrelik 200 lt.3 tane yunus var 10cm lik 4 sp var 7-8cm lik bitki yok gralüx lamba 65 cm kum yok mozaik var
[/QUOTE]
merhabalar,
dip çekimi ile ilgili linkleri okudum.
dün akvaryum .com üyesinden benim için çok kıymetli balıklar aldım.
daha öncede bir kez balık almıştım ama bu aldıklarım çok büyük ve kaybetmek istemiyorum.
balıkların eski sahibi hafta bir kez dip çekimi yapmamı ve suyun dört te birini değiştirmemi söyledi yorumları okuyana kadar böyle yapmayı düşünüyordum fakat sayın onur şahin'in yorumlarını okuduktan sonra aklım karıştı.ayrıca akvarym malzemeleri satıcılarından alabileceğim akvaryum biyolojik dengesini düzenleyici bir katkı maddesi varmıdır.yazmak yasak değilse markasını verirseniz sevinirim.
1 günde 20-25 tane balığım öldü çok üzülmek dışında hiçbirşey yapamadım. tekrar üzülmek istemiyorum.
yardımlarınızı rica ediyorum.
Semih bey, hayırlı olsun yeni balıklarınız. Bence hiçbir katkı maddesi kullanmayın. Güzel bir dış filtre alın, ısıtıcınızı da balıklarınız iççin uygun olan dereceye ayarlayın, çok yemleme yapmayın(balıkların tüketebileceği kadar günde 2-3 defa), forumda balık türlerinizi besleyen diğer arkadaşların önerilerini gözden geçirin. Sık su değişimi yapmayın( benim fikrim, ben aynen öyle yapıyorum ve bolbol yavru alıyorum çok şükür ) Sağlıklı balıklar
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
Bu sayfaya kadar aşağı yukarı herkesin yazdığını okudum.Karşılıklı fikirler her ikisininde haklı olduğu hususların olduğunu gördüm.Bende bu yüzden şunu yapmaya karar verdim.