chat önerisi
merhaba arkada?lar.....bu sitenin birde chat bölümü olsa süper olurdu ya...direk konu?arak bilgi alyp vermek, tarty?mak, ?akala?mak falan....ve bunlaryn ana temasy olarak balyklar...dü?ünemiyorum ya....süper olurdu...veya bu tarz chat sitesi bilen varmy???
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Reklam olmayacaksa izmirakvaryum.com da görüntülü chat bölümü var arkada?lar. En azyndan Yzmirli arkada?larla görü?ebiliriz.
Saygylar sa?lykly ballyklar.
Sitemizdeki chat bölümü , bu bölümü kullanan ki?ilerin yanly? tavyr ve davrany?lary nedeniyle kapatylmy?tyr.
Saygylar,
Bende Tolga beye katylyyorum,chat odasynda payla?ylan bilgiler uçup gider.Fakat forumda yazylan bilgiler kalycydyr.Ne zaman isterseniz gelip bakabilirsiniz.Böyle bir olana?ymyz varken chat odasy açmak mantyksyz geliyor bana ..
Saygylar,
Tolga Bey'in yazdyklaryna ilaveten; ?u da mümkün, hemen hemen herkesin MSN adresi mevcut..Konu?mak isteyenler konferans ?eklinde çoklu olarak o ortamy olu?turabilir.
Saygylar.
Selam
Chat bence uygun de?il sonuçta bir soru soruldu?unda bir çok ki?i genelde görüp okuyabiliyor ama i? birebir boyuta geldi?inde bu kadar bilgi payla?ylamaz. Chat olunca kimse genelden yardym istemez kolaya kaçar.
Saygylar.