Çamaşır Makinesi Pompasından Kafa Motoru
Bu sistemi 1.5 ay önce aynısı yaptım fakat kullanmadım. Nedeni ise her söyledigim beyaz eşya tamircisi bu su pompalarının 7/24 kullanılmak için üretilmedigini motorun yanabilecegini söyledi. Sonuçda çamaşır makinasının çamaşırı yıkarken bu aleti toplasan 10 dk. ancak kullanıyor.Bence haklı olabilirler
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Peki suyu ısıtması bir handikap değilmi bu motarlar için özellikle yazları sıcak günlerde? Sonuçta motordan çıkan ısı eninde sonunda suda problem yeratacaktır.
[/QUOTE]
Beğenenler: [T]190940,yagmuryurek[/T]
Teşekkür Edenler: [T]136202,Panzerfaust[/T]
[/QUOTE]
Beni bu tartışma tatmin etmedi açıkcası 1.5 ay önceki fikrim degişmedi. Yine kullanmam bu aleti çünkü hala risk var. Su sogutma yaparken bu motor buz gibi olmayacakya elbet 15- 20 decere sıcaklıgı olacak bu üzerine sürdügümüz izole maddesi uzun vadede zamanla özelligini kaybedecek kanaatindeyim ısıdan dolayı . Oyle birşey olursa balıkları haşlamakla kalmayıp degişik zararlarda açabiliriz. Risk var. TEHLİKELİ. Güçlü 2500lt/h lık bi kafa motoru alırım aynı paraya daha saglıklı olur. He birinin debisi 8000 lt/h birinin ki 2500lt h benim akvaryumum büyük diyosanız.Madem gösterişli bir akvaryumunuz var kıyın biraz paraya güzel bi sump yapın bi kere yapın bence.