Cam Üzerindeki Yosunlardan Kurtulma Yolları(Resim Ekledim)
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 19:51
Bulaşık süngeri sorunumu halletti arkadaşlar ,çok saolun.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2012 12:40
İy günler Bende de benzer bir sorun var nerite almayı düşünüyorum ancak tankta bitki filizleri olduğu için yazılan yorumların bir kısmında da bu salyangozların bitki yediği hakkında ibareler olunca tereddütte kaldım. Konu hakkında deneyimleri ve bilgisi olan bir arkadaş varmıdır. Bana yardımcı olursa sevinirim.
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 18:01
Camınızda hafif matlaşma oluştuğu için büyük ihtimalle sünger vb de çok da etki etmeyebilir.
Dikkatlice ve yavaş hareketlerle jilet en güzeli olacaktır.
Ama baktınızki yüzey matlaşmadan dolayı çok pürüzlü ve çiziliyor o zamanda balıkları başka bir tanka alıp kimsayal kullanmakta fayda var.
Dikkatlice ve yavaş hareketlerle jilet en güzeli olacaktır.
Ama baktınızki yüzey matlaşmadan dolayı çok pürüzlü ve çiziliyor o zamanda balıkları başka bir tanka alıp kimsayal kullanmakta fayda var.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2012 11:09
Sünger çözmüş,,Aslında yosunlaşaması daha iyi değil mi tropheuslar sevmezmi böyle ortamları.Bence ellemeseydin. DELİTAY40_FB 2012-03-28 11:09:59
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2012 12:52
Bencede zorunda olmadıkça kimyasal kullanmamalısız, sorunu çözmüşsünüz ama yinede akvaryumun güneş görmesini engellemelisiniz. Kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2012 13:38
Bulaşık süngerinin yeşil kısmını kullanmayın çünkü camı çok kötü bir şekilde çiziyor. Ben camları traş bıçağının ucunu kırarak temizliyorum.