Bir Balık,bir Yaşam
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2016 16:00
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun zamandır hobicilerin birbirleri ile daha hızlı nasıl fikir alışverişi yapabileceğini,acil durumlarda diğer hobicilerle nasıl anlık iletişime geçebileceği konusunda düşünmekteydim. Bu konuda bulduğum fikirlerden bir tanesi , genelde online oyuncuların tercih ettiği sesli , yazılı anlık konuşma yapılabilen bir program olan RaidCall kullanmak.
Sizlerin de bu konudaki fikirlerini ve düşüncelerini merak ediyor , konuya sıcak bakan tüm hobici arkadaşları uygun görülürse RaidCall programına davet ediyorum . Akvaryum.com Forum için RaidCall Hesabı (ID) : 12245260 [:)]
Saygılarımla.
Uzun zamandır hobicilerin birbirleri ile daha hızlı nasıl fikir alışverişi yapabileceğini,acil durumlarda diğer hobicilerle nasıl anlık iletişime geçebileceği konusunda düşünmekteydim. Bu konuda bulduğum fikirlerden bir tanesi , genelde online oyuncuların tercih ettiği sesli , yazılı anlık konuşma yapılabilen bir program olan RaidCall kullanmak.
Sizlerin de bu konudaki fikirlerini ve düşüncelerini merak ediyor , konuya sıcak bakan tüm hobici arkadaşları uygun görülürse RaidCall programına davet ediyorum . Akvaryum.com Forum için RaidCall Hesabı (ID) : 12245260 [:)]
Saygılarımla.
Beğenenler: [T]178865,ziyasenkaya[/T][T]78942,muratdeg[/T][T]169357,LegendTR[/T]
Teşekkür Edenler: [T]169357,LegendTR[/T]
+1: [T]181236,ccEgemencc[/T][T]169357,LegendTR[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2016 17:39
Aslında forumda da bir chat ekranı açılabilirdi. Ayrı oda açma imkanıyla kimsenin tarifi kimseye karışmadan konuşulur halledilirdi :)
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2016 21:50
Benim bildiğim zello da var.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2016 21:52
Hocam çok iyi fikir daha interaktif bir community olabilir böylece de PC de mikrofon yok umarım Android için vardır Raidcall :)
Hocam sadece username ile arama yapabildim :(
Hocam sadece username ile arama yapabildim :(