Yozgatta Bilindik Akvaryumcu


sboyaliÇevrim Dışı

Kayıt: 04/08/2014
İl: Yozgat
Mesaj: 10
sboyaliÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2014 00:16
Arkadaslar merhaba;

Yeni aldigim 120*50*70 akvaryum kösebentin camların birlestigi kosesinden su kaciriyor. Taban camda kusak var, silikondan kaciracagini dusunerek kusagin kenarlarini ve on cam kenarlarin silikonunu guzelce temizledim yeni silikon gectim 3 gun kadar bekledikten sonra bugun doldurdum suyu sonuc yine husran.

Bugun anladım ki acemi biri olarak ben bu isin ustesinden gelemeyecegim. İsin kotu tarafi ben Yozgat ilinin ucra bir ilcesindeyim ve burda akvaryumu yapabilecek biri yok. Yozgat'ta boyle ilcelere tamire giden bildiginiz iyi bir akvaryum tamircisi var mı veya bir oneriniz var mı kac gundur moralim cok bozuk aglayacagım artık valla :(

Akvaryum kargoyla İstanbuldan geldi bilen bilir 34akvaryum aahibinden.com. Bulasmaz olaydım heves meves bırakmadı bende :(((

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emrecanbicerÇevrim Dışı

Kayıt: 10/07/2014
İl: Bursa
Mesaj: 389
emrecanbicerÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2014 01:32
Keşke kapıda kontrol etseydiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

eraycakmakkayaÇevrim Dışı

Kayıt: 28/06/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 98
eraycakmakkayaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2014 16:11
Merhaba;

Öncelikle tarif etmişsiniz ama tam anlayamadım. Fotoğraf paylaşma imkanınız var ise iyi olur yok ise birazdaha detaylandırmanızı isteyeceğim.

Öncelikle akvaryum camlarında bir kırılma sözkonusu mu? Yoksa sadece birleşme noktalarından mı kaçırıyor. Eğerki birleşme noktalarından kaçırıyorsa çok sıkıntılı bir durum yok. Akvaryum için uygun olan silikonlardan edinip, akvaryuma içinden güzelce silikonlamanız gerekiyor. 1 gün bekledikten sonra yeniden doldurabilirsiniz. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir