Yorumlar Önemli


oonurkÇevrim Dışı

Kayıt: 03/05/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 49
oonurkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2015 21:13
Merhaba,

Formda cok fazla süredir arastirma yapıyorum ama ya her kafadan bir ses cıkıyor yada cevapsız sorular..
Abi senden ricam yeni bitkili canlı doğuran akvaryumu kurucam daha önce malawi akvaryumum vardı az cok bilgiye sahibim ama canlı doğuran özellikle bitki konsunda sadece su bir kaç haftadır yaptığım arastırmalar.. Sadede geliyim senide sıkmayalım :)
1- Abi suanda bende 55 litrelik bir akvaryum var 70-25-30 ebatlarında bunu canlı doğuran yapmak istiyorum ve bitkilendirmek tabikide
içeri konulucak canlı turu olarak Neon, Mücevher tetra, Lepistes bu üç türü bir arada olurmu yok neon lepistesmi ve sayıları kacar olmasını önerirsin..
2- İstanbulda bitki bulmak kadar zoru yok :( sende istanbulda ikamet ediyor ve anladığım kadarıyla bitkide satıyormussun sanırım o konudada bana yardımcı olabilirmisin..
3- Isıtıcım yeterli o okey.. Akvaryuma ısıklandırma için benim akvaryum kapağında normal ampul girisi var onu florasana kesınlikle çevirmelimiyim yoksa o konudada yeterlı bir önerin olurmu ? Son olarakta filtre iç filtrem mevcut ama ben akvaryumun içerisindeki gerek görüntüsünü gerek yer kaplamasını sevmiyorum ve bitki akvaryumunda istemiyorum örnek akvaryumları arastırdım resimlerini ne iç nede dış filtre var görünürde şelale filtremi yapıyorlar yoksa filtre koymuyolarmı ben şelale filtre yapsam yetermı..

ARKADAŞLAR MESAJI BEN YAZMISTIM BİRİSİNE TÜM DERDİMİ ANLATTIMDA CEVAP ALAMADIM BU MESAJI YORUMLARMISINIZ BANA HER TÜRLÜ BİLGİYE MUHTACİM.. YARDIM VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Oğuz_KüçükçalÇevrim Dışı

Kayıt: 21/09/2015
İl: Denizli
Mesaj: 306
Oğuz_KüçükçalÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2015 08:41
Hepsi birlikte yaşarlar. 6 neon 6 mücevher tetra ve 1e 3d lepistes koyup güzelce yaşarlar. Denizlide olsanız size bir sürü bitki verebilirdim. Her ay 2 3 poşet bitki çöpe veya petshopa gidiyor. Işıklandırma çok önemli değil ben kendi 65x25x35h akvaryumumda 39w eşit 6500k tasarruf ampulü kullanıyorum.Dış filtre olursa iyi olur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir