Yemleme Makinesi Seçimi Üzerine


Berk GokovaÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2020
İl: Izmir
Mesaj: 12
Berk GokovaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2020 00:11
Arkadaşlar merhaba, 30 litrelik akvaryumda sadece tek bir beta balığı besliyorum fakat uzun süre evin boş olduğu zamanlar oluyor. Ben de balığın aç kalmaması için otomatik yemleme makinesi almayı düşünüyorum. Her gün yemini verir, fakat alacağım yem makinesinin en düşük ayarının bile gereğinden çok fazla yem koymasından korkuyorum. Bu konuda tek bir beta balığı için önerebileceğiniz yemleme makineleri nelerdir. Siz ne kullanıyorsunuz ve nasıl buldunuz? Bir de beta balığınızı nasıl yemlediğinizi de yazabilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

boreas54Çevrim Dışı

Kayıt: 07/06/2020
İl: Sakarya
Mesaj: 696
boreas54Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2020 00:40
[QUOTE=Berk Gokova]Arkadaşlar merhaba, 30 litrelik akvaryumda sadece tek bir beta balığı besliyorum fakat uzun süre evin boş olduğu zamanlar oluyor. Ben de balığın aç kalmaması için otomatik yemleme makinesi almayı düşünüyorum. Her gün yemini verir, fakat alacağım yem makinesinin en düşük ayarının bile gereğinden çok fazla yem koymasından korkuyorum. Bu konuda tek bir beta balığı için önerebileceğiniz yemleme makineleri nelerdir. Siz ne kullanıyorsunuz ve nasıl buldunuz? Bir de beta balığınızı nasıl yemlediğinizi de yazabilirsiniz.[/QUOTE]

Merhaba geçenlerdede böyle bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum. Önerim şu olur herhangibir yem makinesi alıp yem dökülen kısımı bir bant yardımı ile istediğiniz miktarı dökecek şekilde kapatın bu şekilde problemi giderebilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir