Yavru Platyleri Ne Zaman Akvaryuma Almalıyım?


KarnolinÇevrim Dışı

Kayıt: 12/02/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 29
KarnolinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 16:25
Merhaba,
3-4 gün önce ofisteki akvaryumda doğan platylerim var. Diğer balıklar sürekli rahatsız ediyor sayısı gittikçe azaldı platylerimin. Eve yeni akvaryum alacağım şundan http://www.biolifeurunleri.com/Kare-Akvaryum-Model-DK-50-cm-yukseklik,PR-405.html. Akvaryum suyundan bir miktar götürüp ısıtıcı da eklediğim zaman başka bir şey almam gerekmeden bi kaç gün sonra yavruları bu akvaryuma alıp burada büyüteyim diyorum, ne dersiniz değerli akvaristler?
Akvaryum için başka tavsiyeniz varsa alabilirm.. ama bu biolife ın ürünlerini beğendim açıkcası filtresi kendi içinde var ve uzun sürede süngerini temizlemem yetiyor berrak suları üstelik ülkemizde üretilmiş patenti var filan.. akvaryumu piramit şeklinde de yapmışlar [^_^] umarım reklam amaçlı olarak algılamazsınız beğendiğim bir ürünü size soruyorum..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ferhat33Çevrim Dışı

Kayıt: 22/01/2014
İl: Içel
Mesaj: 909
ferhat33Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 19:16
Boşa Para vermeyin derim o kadar . Bir şeffaf saklama kabı 10 TL 10 litrelil . Etrafını ince çivi ile delin tamamdır bundan daha iyi su geçisi olmaz .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KarnolinÇevrim Dışı

Kayıt: 12/02/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 29
KarnolinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 22:52
[QUOTE=ferhat33]Boşa Para vermeyin derim o kadar . Bir şeffaf saklama kabı 10 TL 10 litrelil . Etrafını ince çivi ile delin tamamdır bundan daha iyi su geçisi olmaz . [/QUOTE]
Ama şuan diğer balıklarla beraber 30ltlik bir akvaryumdalar içinde bırakırsam ve büyüyebilirlerse hacim yetersiz olur diye düşünüyorum. Zaten eve ayrı bir akvaryum kurma isteğim var. Sadece biolifedan filtreli nano akvaryum alıp ısıtıcı ve hava motoru mu alayım yanında yoksa kendim camcıda yaptırayım filtre ısıtıcı filan mı alayım karar veremiyorum hangisi daha ucuza gelir ve güvenli olur.. bir de 5 6 tane yavru kurtarsam kaç ltlik akvaryum olmalı gelişimleri için zaten evdeki akvaryumu kurup su düzeni oturana kadar bir süre daha geçecek illaki..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir